6 mins read

Rød herskapshus Dream Diet -Statistikk oppvasken i "Dream of Red Mansions"

Funksjoner ved gåsepalmen: Gåsepalmen er kjølig og sprø og øm, med en sterk duft.

1. Skrap gåsepalmene, klipp av spissen av klørne, skjær på oversiden av håndflaten med en kniv, klipp av kallusene i bunnen av håndflaten og velg agurken for å bruke huden.

Vinterbambusskuddene kuttes i rullen, og shiitake -soppen brukes til to sikkerhetskopier.

2. Hev pannen til bålet, tilsett litt peanøttolje, tilsett den grønne løken ingefær og rør. Styr når oljen varmer opp, rør kyllingnuggets, shaoxing risvin og tilsett soyasaus, salt, sukker, kylling Essens, kyllingsuppe, brennende ild åpen, vri ilden, la det småkoke til de fem eller seks modne, tilsett kastanjer, shiitake -sopp, vinterbambusskudd og brenn, brenn til den er råt Samle saften, og vent på saften.

[Original utdrag] – «Tretti Dalu», «Fifty of the Skinths», «Fifty of Grasson», «Twenty Palms of Bear», «Twenty Pounds of Deer Rights», «Two Mats Fish» Essence(Femti -tre ganger)

       Krabbe er også kjent som tarmsønnen, inkludert Huang Bo, Guo Suo, Sword, Fest Fire, Peng Yue, etc.På grunn av det frodige, blir det samlet referert til som krabber.Krabbe er delt inn i to typer: sjøvann og ferskvann.Steamed Crab bruker ferskvannskrabber, nemlig elvekrabber, denne krabben kan bare spises live, kjøttet er deilig, og krabbens tarmer, mage, gjeller og navlestrengsledninger må fjernes når du spiser.Tradisjonell kinesisk medisin mener at krabber har spredt blodstase, ribbeina, forsterkningsben og maleri.Men krabber kan ikke spises med persimmoner fordi det er lett å forårsake diaré.Krabbe er kaldt. Når du spiser, må du dyppe ingefær, eddik eller drikke.

       Aubergine er også kjent som Luosu, Kunlun Melon, Purple Melon, etc.Det tilhører familien til aubergine og er en rå urtegårn.Auberginen er søt og kald, ikke -toksisk, og har funksjonene til å spre blod, smertelindring, konvergens, hemostase, vanndrivende, avgiftende osv.Den inneholder mange vitaminer.Aubergine kan lage en rekke retter etter matlaging.»Aubergine» bruker aubergine som hovedingredienser og forskjellige tørkede frukt, noe som er ekstremt næringsrik.Rettene er salte og deilige, med en sterk duft, litt søt, og fargen på fargen er lys.

       Metoden for dampede sauer er blitt registrert i «Qi Min Yao Xuan Dian Diet», og den detaljerte metoden for «Food Constitution» i Qing -dynastiet kan henvises til.

1. Åpne sauedekkstrøkene forsiktig som ikke har blitt sett i solen, frigjør fostervann, vask sauedekkene med vann, kutt sauens mage med en kniv, fjern de indre organene, plukk melken på sauedekk, legg Bassenget av bassenget, legg bassenget på bassenget, koker det med kaldt levende vann i 2 timer, fjern blodet og fjern slimet.

2. Sett bålet på bålet, legg vannet i kokende vann, og suge sauedekket til sauedekkhuden er strukket, vask det deretter med kaldt vann, tøm vannet, tørk av sauedekkene med salt, hvitvin, og pepper.Waterfarton går ut av rør, plukker det.

3. Bruk en lilla gryterett, tilsett kyllingsuppe, fersk melk, salt, kylling essens, grønn løk, ingefær, hvit sopp og sauedekk, forsegle munnen på gryten med bomullspapir, damp den i buret og plukk munnen grønn løk ingefær når setet. 

 

       Om våren plukkes de møre bladene av ulvbær, rør med olje og salt.Som Wang Zengqi sa, det er to vanlige måter å spise ulvebærknopper på: «Wolfberry Head kan røres med olje og salt; eller bruk kokende vann, hakket, tilsett sesamolje, soyasaus, eddik, kald og spise. Det kan bare sies at «ekstremt duft».

       En Artemisia var en fersk ingrediens våren våren.

       Dampede egg er de vanligste rettene i familien.Når det spist rå for rå spist rå rå.

       Fra dette synspunktet skal matlaging og dampede egg være den beste måten å spise

Hovedingredienser: 300 gram egg.

Krydring: 2 gram salt, 1 gram monosodiumglutamat, 1 gram soyasaus, 15 gram grønne løk, hver i moderasjon.

1. Brukte eggene i det lille bassenget, legg litt salt og monosodium glutamat, og bruk til og med spisepinner.

2. Tilsett deretter vann mens du fortsetter å røre med spisepinner.Vann er best for varmt vann eller varmt vann over natten.Sørg for å røre godt og skumme toppskummet med en liten skje.

3. Skjær noen sjalottløk og dryss den på den.

4. Tilsett soyasaus og sesamolje etter kokt.Hvis du er redd for å lage mat, er det best å legge en tallerken på et lite basseng.Det vil ikke være noen bikakeform.

 

1. Vask reddiket og skjær av huden, kutt en lang stripe med en diameter på en centimeter.

2. Seee med salt i en halv time, hell det marinerte vannet, klem reddik med hendene og klem saltvannet uten å skylle.Tilsett en håndfull sukker (sukker) i en halv time og hell vannet.Tilsett en halvtime og hell vannet.Det vil si at sukker bør marineres to ganger.

3. Kode den marinerte reddik pent i beholderen, tilsett soyasaus, eddik, sukker (steinsukker), plomme og en halv kopp kaldt vann.Smaken av sausen kan prøves til den er passende.

       En av «Dream of Red Mansions» er en slags sørlig mat.»Vannliv», så dampede ender er stort sett brygget med søt vin eller vin.Det sies at denne retten også er en rett i Manhanquan -setet.

Hovedingredienser: and, ulvebær, vin, ingefær, ingefær,

1. Stret gåsa og vask håret.Ta ut de indre organene bakfra med en kniv, skjær den fra nakken med en kniv, klipp gåsen i to, tilsett vann i gryten, koke blodet og tilsett vann, salt, risvin og tilsett vann, Salt, risvin, og etter å ha fjernet løksegmentene, kokes ingefærskiver, kanelblader, epler, etc. til bentap (hold den opprinnelige formen), og ta ut beinet for å bli en gås.

       Denne detaljinnstillingene kan beskrives som klassisk.

 

det er over…