3 mins read

Youyou Food (603697.sh): Selskapet vil øke utviklingen og promotering av nettkanaler

Youou Food (603697.sh) utgitt 17. april 2024, og sa at den 17. april 2024 mottok Youou Food (603697) institusjonelle undersøkelser, Lu Youzhong;

Hovedinnholdet i forskningen:

Spørsmålene som investorer og selskapets svar reiser er som følger:

Spørsmål 1: Hei, jeg la merke til at Huazhengs ESG -rating til selskapet ditt i det siste kvartalet ikke er ideelt.Jeg vil gjerne stille spørsmål om styring.Planlegger selskapet å ytterligere avsløre lønnsinformasjonen til ledere og styrke selskapets interne forretningsetiske kultur for å styrke selskapets ESG -resultater i styring?

Svar: Kjære investorer, takk for oppmerksomheten!I fremtiden vil selskapet aktivt implementere begrepet bærekraftig utvikling, kontinuerlig forbedre styringsstrukturen, strebe etter å forbedre styringsnivået og fremme selskapets utvikling av høy kvalitet.

Spørsmål 2: Kan jeg be ytelsen til hjortefirmaet fortsette å avta. For eksempel kan det brukes på bein og kyllingføtter?

Svar: Kjære investor, takk for din oppmerksomhet og forslag!

Spørsmål 3: Hva synes du om Youous nåværende aksjekurs?

Svar: Kjære investor, takk for oppmerksomheten!Selskapet er opptatt av å forbedre produksjons- og driftsevnen og kontinuerlig forbedre kjernekonkurransen.

Spørsmål 4: Nyere nyhetsundersøkelse, rundt 76 prosent mennesker velger å handle på nettet.Hvis generalhjorten utvider online, er det noen tiltak i live drenering?

Svar: Kjære investor, takk for oppmerksomheten!

Spørsmål 5: Som et valgfritt forbrukerprodukt har den terminale utsalgsprisen på produktene dine for tiden faktisk overskredet forbruksnivået til allmennheten, men prisen på råvarer har vært høy de siste årene. Problemet med å håndtere råvarer?

Svar: Kjære investor, takk for oppmerksomheten! Prisendringer, optimaliserer kontinuerlig strategier for råstoffinnkjøp, og i henhold til faktorer som markedsprisendringer og lagerforberedelsessykluser med forskjellige varianter av råvarer, er det planer om å reservere passende råvarer på forhånd for å maksimere bivirkningene av råstoffprissvingninger på selskapet.

Spørsmål 6: Mr. Lu er bra.

Svar: Kjære investor, takk for din oppmerksomhet og forslag!

Spørsmål 7: Kjøp økonomisk styring med så mange midler hvert år.

Svar: Kjære investor, takk for din oppmerksomhet og forslag!

SPØRSMÅL 8: Detaljhandel er investorer og forbrukere. Bedriften din er bare en halvparten av Jinzi -mat.

Svar: Kjære investor, takk for din oppmerksomhet og forslag!Selskapet vil aktivt oppsummere fortiden og møte fremtiden.

Spørsmål 9: I 2023 avtok produksjonen og salget av Pickles og Phoenix Claws, lagervolumet økte, nye produkter kunne ikke selges, hvordan kan gamle produkter selges?

Svar: Kjære investor, takk for oppmerksomheten!

Spørsmål 10: De siste årene har selskapets FoU -personell og utgifter redusert år for år. Selskapet bør øke investeringene i forskning og utvikling.Mange snackselskaper har utviklet seg i flere vinkler.

Svar: Kjære investor, takk for oppmerksomheten!

Spørsmål 11: Selskapets prefabrikkerte grønnsaksprodukter ligner på fritidsmat.

Svar: Kjære investor, takk for oppmerksomheten! National Health and Health Commission utstedte varsel om «regulatorisk for prefabrikkert matsikkerhetstilsyn» for å fremme høykvalitetsutvikling av industrien «er klart definert og omfanget av prefabrikkerte retter på nasjonalt nivå, og krever krav fra aspektene ved standard systemkonstruksjon, Tilsyn med matsikkerhet og promotering av utvikling av høy kvalitet i industrien.Selskapet vil styrke forskningen og utviklingen og produksjonen av prefabrikkerte retter gjennom fordelene med teknologi og kvalitetsstyring akkumulert i mer enn 20 år.