Enkelt er avansert!Den enkle og stilige måten er her!Det er definitivt bra å bruke dette hver dag!
2 mins read

Enkelt er avansert!Den enkle og stilige måten er her!Det er definitivt bra å bruke dette hver dag!

Hei folkens!Jeg vil dele med deg hvordan du kan bli vakker.

Mote i de fleste menneskers øyne er de usigelige og usigelige klærne på showet.Men slik mote er for langt unna livene våre!Den pålitelige mote vi trenger er fra livet og høyere enn livet.

Emma Hill er en så enkel moteblogger.I denne utgaven kom Nan Xi for å dele hennes daglige slitasje.Du vil oppdage at hvert av hennes enkeltartikler er veldig klassiske, og det er lignende enkle modeller i garderoben din, men etter dressingen hennes gir hun folk en annen følelse.

Den enkle og atmosfæriske jakken er garantien for å ha på seg et elegant temperament.I Emma Hill ser årets strøk veldig enkle og forfriskende ut.

Enkelheten er imidlertid ikke lik enkel.Enkel+tekstur er kilden til sans med høyt nivå.

Spesielt for strøk hovedsakelig basert på grunnfarge, er tekstur den kraftigste støtten for forbedring.

I tillegg kan kollisjon med disse grunnleggende fargene med Retro -stil jord også lett forbedre den høye nivåen av å ha på seg.

Emma Hill har sjelden slitt mer enn tre.I tillegg til den utsøkte jakken, er det også en viktig del av hennes refleksjon av smaken.Selv om hennes indre stil er veldig grunnleggende, vil hun nøye matche fargen.Den unike fargen er finpussen av hennes generelle høye følelse.

Det er nettopp at det er en slik innside at hun kan kunne kontrollere jakken for å kunne kontrollere, og den enkle og stilige følelsen av mote!

Ikke bare det, klærne til tilbehør i minimalistisk stil spiller også en viktig rolle.For den generelle enkle formen vil det å bli spesielt merkbar å bruke alt tilbehør på kroppen.Som skjerfet på bloggeren er det ikke noe spesielt på stilen, men det er spesielt iøynefallende og fasjonabelt!

Hvis du vil være møysommelig konkav, i tillegg til skjerf, er det også et minimalistisk valg å bruke populære halskjede smykker.Under en så svart kjole virker de gylne halskjede smykkene spesielt vakre og iøynefallende.Spesielt er metoden for å bruke to halskjeder eller flere halskjeder og minimalistisk dressing lettere å tiltrekke oppmerksomhet og lett uttrykke motesansen for trendy avant -garde.