Det er ingen mangel på forretningsmuligheter og hastighet på kinesisk måte, men vi har fortsatt 4 spørsmål om mote for tiden
25 mins read

Det er ingen mangel på forretningsmuligheter og hastighet på kinesisk måte, men vi har fortsatt 4 spørsmål om mote for tiden

«Det er ikke for mange muligheter i denne kompliserte moteverdenen, men når det gjelder regionen, er det ikke noe flere muligheter enn her.» , Jeg sa.
Som tidligere år så vi entusiasme og motsetninger i Shanghai Fashion Week.
Den mest iøynefallende er e -handel.For første gang dukket Tmall opp i holdningen til offisielle strategiske partnere.JD.com, som deltok i Fashion Week i tre år på rad, har ikke gjort mye fart, men fant også tre statiske utstillinger i Aunn Cafe i Jing’an Temple i Aunn Cafe i Jing’an Temple.Temple leide to firkantede arenaer på Ontimeshow, som lå i West Coast Art Center og for to år siden som Mode Branch -arenaen, og kunngjorde at den ville lansere Ontime Designer Channel og invitere mer enn 200 nye designere til å bosette seg i.
Å finne unge forretningsmerker er også en stor sjanger, og de fleste av dem velger å samarbeide med unge designere.For å minnes 90 -årsjubileet for etableringen, ga Disney ut 15 uavhengige designere som Wang Haizhen, Ban Xiaoxue, C.J.Yao, inkludert Wang Haizhen, Ban Xiaoxue og C.J.Yao på den første dagen av moteuken.I fjor åpnet Disney nettopp den andre innenlandske butikken i Xingye Taikoo Hui.
Disney Designer Cooperation Series er utstillingen til huset i Shanghai Xintiandi Xinli.
Shanghai -mote ga et løfte om å «bli den største ordresesongen i Asia» på mandag.For å samarbeide med kjøpernes internasjonale anskaffelsestid, har denne sesongens moteuka vært en uke tidligere enn noen gang.Konflikten med påsken kan imidlertid fortsatt påvirke antall kjøpere som kommer til Shanghai.
Dataene levert av organiseringskomiteen vil fortsette å argumentere for dette punktet fra den samlede skalaen: I løpet av en uke fra 28. mars til 3. april er det mer enn 100 show utgitt, som er doblet for to år siden; på 18,7%i løpet av forrige kvartal;Dette utstillingsområdet har endelig signert en ti -årig leieavtale med World Trade Mall, og trenger ikke lenger å bekymre seg for arenaen ofte.
Imidlertid har de fleste internasjonale kjøpere avsluttet budsjettet på de fire store moteukene.Når de kommer til Shanghai, blir kommentarene deres ofte «overrasket over innovasjonen og vitaliteten i kinesisk design.»Selv om de fremdeles kan legge inn bestillinger direkte i showroom utenlands i kinesiske designere, er de mer interessert i hvordan de skal komme inn i det kinesiske markedet enn å bringe kinesiske merker utenlands.
Jackie Kim, visedirektør for Barneys New York Fashion, glemte ikke å nevne Barneys New York bare på Tmall i et intervju. bruk? «
Dior flyttet våren / sommeren 2018 -serien vår fra Paris til Shanghai dagen etter, og gikk igjen på Weibo og sendte live på Weibo.Den kunstneriske regissøren Maria Grazia Chiuri deltok også på scenen personlig, designet et nytt verk med tolv modeller inspirert av rød og rosa som hovedfarge og «kinesisk sammenleggbar fan».En svart -og -hvitt rutete håndveske som holdes av en modell er trykt med en stor «strøm».
Dior 2018 Spring and Summer High, bildet kommer fra merkevaren Dior WeChat Public -konto
For disse unge designerne i Kina har flere og flere fullført det første showet i 2018 Autumn and Winter Series i de fire store moteukene.Det er fremdeles det ideelle stedet å vise design og kjempe for kjøpere over hele verden.Tilbake i Shanghai blir formålet med displayet enten returnert til en mer praktisk orden, eller en beholder som brukes til å vise sin egen styrke, eller mer som et morsomt eksperiment begrenset til små kretser.Det ligger en slags forsiktighet bak: ingen vet om innenlandske kjøpere og forbrukere har modnet for å akseptere dristig design, og hvor er den enorme kundegruppen definert som «forbruksoppgradering».
Det er ingen tvil om at motebransjen er i Kina.Men om motekultur kan dyrkes på kort tid, kan ingen gi et positivt svar.
1. Hva konkurrerer e -handel for designerressurser?
«I dag kan Tmall ikke bare åpne en butikk for deg og gi deg trafikk. Enten det er å integrere forsyningskjeden ressurser, eller la noen talentfulle designere ha mer eksport, kan vi gjøre disse tingene.» Et forum på modus 29. mars om det nye detaljhandelsforumet.Disse ordene høres ut som investeringskampanje.
Selv om Tmall sa at 31% av merkene på Fashion Week har flaggskipbutikker på plattformene sine, er de mest merkbare designerressursene fremdeles spredt på tre forskjellige e -handelsplattformer denne gangen.Xu Zhi og Haizhen Wang samarbeidet med JD.com;
Xu Zhi Static Exhibition Poster, og sier «Chief Partner: JD Fashion»
E -handelss konkurranse om kinesiske designerressurser begynner med at de konkurrerer om luksusvarer.Den første som ble investert var JD.com.For tre år siden justerte JD.com sin organisasjonsstruktur, og Clothing Home Business Department ble en av de fire nyopprettede fire store forretningsavdelingene.I juni i fjor kunngjorde den injeksjonen av Farfetch og lanserte en plan kalt «JD (X) Fashion», i håp om å introdusere høye endelige modeller med internasjonale velkjente designermerker, tidevannsmerker og høye -end – merkevare -navn med internasjonale første og andre -Tier store navn.
Derimot begynte Tmall å være senere, men raskere.I januar i år kunngjorde Erding, president for Tmall Clothing Business Group, lanseringen av «Designer DT Innovation Plan», og samarbeidet med New York Fashion Week for å være vertskap for Tmall China Day i februar. Designermerke for detaljmarkedet for Nord -Amerika.
Etter moteuken i begynnelsen av de nye styrkene, kan Tmall betraktes som et godt tidspunkt for å tiltrekke flere designermerker å bosette seg i.Generelt gjorde de tre ting i Fashion Week som offisielle partnere: samarbeide med modus for å analysere den varme sonen til mennesker i utstillingsområdet, trekke ut identitet og atferdsdata; .
I tillegg vil mellom 30. mars og 1. april gå inn «T Design» i Tmalls søkeboks.Utvelgelsesstandarden ser ut til å være litt vag: det er skisser av Jiangnan Buyi Group, som har blitt oppført i Hong Kong, en tett fan som nettopp har kunngjort gjennomføringen av en finansieringsrunde i februar i år, og noe av merket av Shanghai Cultural Company med 10 registrerte varemerker.
Fra sluttresultatet er imidlertid gimmicks i Tmalls prøvelser mer enn virkeligheten.»Å kjøpe mobiltelefoner og varm -sonanalyse er bare konsentrert i en relativt liten pilot, men foreløpige tester, og det er ingen stor -skala dekning av utstillingsområdet.» (www.qdaily.com)
På den annen side er Labelhoods direktesendingseffekter på Tmall flaggskipbutikker også gjennomsnittlig, med et gjennomsnittlig antall seere på 1500.Fordi maskinen ikke er byttet, ser modellene på skjermen langt og uskarpe, og fra tid til annen utenfor skjermen.Fra salget av salget av butikken mottok ikke de fire designerne før salg ikke bestillingen før slutten av moteuken.
Tmall har kanskje ikke tenkt å vise den faktiske effekten.Xie Wei (Luyou), personen som hadde ansvaret for markedsføring av tmall klær, ble gjentatte ganger nevnt vekstpotensialet i B2B -virksomheten etter å ha blitt intervjuet av «Curiosity Daily (www.qdaily.com)» etter forumet.»Denne gangen eksperimenterer vi med et utstillingsområde. Faktisk kan denne teknologien og dataene også brukes på alle varehus for å hjelpe dem med å vite mer om passasjerstrømmen … samarbeide med moteuken og lukke øynene. Jeg tror Det er ingen ny ide.
Dette er ikke noe nytt.Farfetchs «Future Store» som ble foreslått i mars i fjor var å oppnå det samme målet -å hjelpe merket som åpent online og offline.Yoox Network, verdens største luksuriøse e -handelsselskap, var det mest sett på fjorårets B2B -virksomhet «Online flaggskipbutikker».I fjor var nettoinntektene til forretningsavdelingen 217,5 millioner euro, en økning på 5,9%år -på -års, og utgjorde 10,4%av gruppens samlede omsetning;
Målet med Tmall er å klekke ut fem store merker innen designerklær på ett år.I intervjuet etter forumet siterte Luyou -forklaringer på tredjepart at den nåværende kommersielle skalaen til kinesiske designere er mindre enn 100 milliarder, men de mener at dette er resultatet av forsyningskjeden uten tilstrekkelig integrasjon.
«Opprinnelig sa noen merker at det var 56 000 eller seks butikkbutikker offline. Brukeren er en nasjon. Du kan også selge den til Shanghai og selge den til Tibet. I dette tilfellet tror jeg at bransjen i fremtiden kan gjøre det I fremtiden to milliarder, snu.
Lu du nevnte også at Tmall opprettet et nytt produktforskningssenter internt i år.De brukte to år i håp om å samle trenden gjennom dataakkumulering og gi veiledning for design og produksjon.Kooperative merkene inkluderer Latharbeel og Yizhi Group.En fersk undersøkelse var å overvåke de 64 populære fargene som ble utgitt av Pan Tong på Taobao, og fant ut at 8 av dem har oppdatert frekvens i markedet de siste tre månedene.»Du vil oppdage at trenden ikke oppdateres på et halvt år eller et år under det nåværende miljøet, men for å forkorte en måned eller til og med en uke.»
Men dette settet med påstander kan ignorere ett poeng: GMV og hastigheten som mote og e -handel er flinke til å snakke er alltid to sett med logikk.Supreme har blitt dyrket i 20 år før han ble en eksplosjon, og det europeiske motehuset har brukt lang tid fra etableringen til storskala.Dessuten har nisjemerkets krav til justering og samfunnet, så vel som deres ulemper i forsyningskjeden og prisingen, naturlige konflikter med egenskapene til kostnadseffektivitet, eksplosjonsdrevet og salgsdrevet med Volkswagen -plattformen.
Designermerker er ofte skaperne av mangfoldig mote, ikke følgere av mainstream -mote.Hvis du bare ser på salg, er det vanskelig å sammenligne med «Internet Celebrity» Sydney.Under «New Power Week» lanserte Taobaos Red Sydney og Snoopy en felles serie.I følge dataene levert av Tmall har 10 co -berømte produkter solgt mer enn 80 000 stykker, og salgsvolumet på mer enn 20 000 nye 30 minutter på en enkelt eksplosjon er mer enn 20 000.
2. Hva er problemene med digitaliseringen av designermerket?
Utviklingen av designermerker i det innenlandske markedet vil alltid møte et paradoks: forbrukere og kjøpere er stort sett ikke modne nok, og nisjesignene til designere er vanskelig å raskt finne målgruppen.Hvis prisen ikke reduseres, er det umulig å tiltrekke seg flere kundegrupper; men hvis du ikke finner flere kunder, kan du ikke tvinge forsyningskjeden til å redusere prisen.
Volkswagen e -handel kan fremskynde prosessen med dyrking av markedet gjennom produksjonshallusinasjoner for å bringe behovene og salget av designermerket.Den nøyaktige algoritmen er et annet ofte nevnt ord.Lu Jianmei (Menggu), nestleder for Tmall -klær, nevnte «tusenvis av mennesker og tusenvis av ansikter» på forumet av modus.I følge henne kan den direkte tilgangen til «mine favoritter» utgjøre 30% -40% av en butikk.
Men denne prosessen er også full av risikoer.En av de langarbeidende partiene, Justin, nevnt i gruppeintervjuet etter det samme forumet: «En ny ting trenger en kollektiv måte å snakke på tmall. «Tusenvis av mennesker og tusenvis av ansikter» ting, men mange ganger har du innsnevret din oppmerksomhet. «
Andre spørsmål som er verdt å tenke inkluderer: Kan algoritmene i Luyou virkelig veilede designet?Og selv om e -handel kan produsere et merke med årlig salg på over 100 millioner yuan, hva er annerledes enn internett -kjendismerket.
Yirantian 2018 aw
Kjøperens langhåndte søyle og labelhood, det uavhengige designerutstillingen, lanserte flaggskipbutikken sin på Tmall 1. november i fjor (nå slått sammen og omdøpt «Labelhood Lei Tiger»).WeChat -butikken med en langhånds søyle har blitt operert i to eller tre år. mer spredt.
Co -founder Tasha Liu endret tankene var Babyghost og flere tilfeller gitt av Tmall.Babyghost -designeren Huang Jing fortalte henne på et delingsmøte i februar i år at hun åpnet butikken i syv år i Tmall.Tmalls første referansesak var FMCG P&G, som virket litt tull; men senere merker om lignende priser som Maje og Sandro fikk Tasha til å tro at det kunne prøve det.
«Noen TAO -merkevaredesignere selv er også veldig seriøse med produktinnovasjon, og prisen er god, men originaliteten følger nøye med på trenden. Men forbrukergruppene til disse merkene må også oppgraderes. Det viste seg at noen internettkjendiser fulgte Av Taobao bestemte seg for å bestemme.
Flaggskipsbutikken lanserte først flere designermerker med høyere markedsorientert vilje, med en gjennomsnittlig prising på rundt 3000 yuan.For eksempel er Yirantian og Angel Chen: førstnevnte målbase er hvitkammer, med høyt forbruksnivå og bred etterspørsel; unge mennesker.
Så langt i 5 måneder har den gjennomsnittlige månedlige salgsveksten i butikken nådd 100%-200%, men den utgjør bare 10%av de fysiske butikkene.Liu Xinya oppsummerer for tiden tre opplevelser: tilbehør er bedre enn klær -det høyeste salget i butikken er Uma Wang, en ballettsko priset til 5000 yuan; er ikke merkets ikoniske nedjakke, men en hvite joggesko som er priset til 3000 yuan.
Gjennomsnittlig prising av Tmalls tilbakemelding lar også designere gjenkjenne problemet med overdreven priser.Tmalls generelle kundeenhetspris er nesten 1000-2000 yuan, mens merkevarene i den langsiktige Dongliangdian ofte når 3000-4000 yuan.
Og nettbutikkbevegelser er helt forskjellige fra fysiske butikker.»Jeg brukte mye energi på å gjøre hjemmesiden vakkert til å begynne med, men Tmall har sitt eget sett med regler. Forbrukernes kjøpsbane på den er ikke satt som du vil. Noen trafikkinnganger gitt av Tmall og Taobao.
Imidlertid la Liu Xinya også vekt på at de for å opprettholde enheten til designerens merkevarepriser, de er forsiktige med aktivitetene til diskontering eller rabatt.
Zhang Da åpnet bare Taobao -butikken «No Boundless» denne måneden, og totalt 327 fans har lagt merke til pressetiden.Tidligere var det en mikro -shop uten Edge, som nylig pleide å rydde opp i etterbeholdningen og selge lavere priser og mer daglig «daglig bruk» -serie.
Han utelukker ikke å åpne en butikk på Volkswagen E -handelsplattformen, som kan gi bekvemmelighet for forbrukere i byer som kjøpere ikke kan berøre.Men hvordan folk bruker resultatene brakt av teknologi krever flere vurderinger, for eksempel algoritme -drevet design: «Fordelen med at teknologien kommer inn i mote er demokratisering. Avansert mote var en gang i en veldig nærende posisjon. Populariteten er opp ned, men demokratiserte et dårlig sted er sediment.
Dette er grunnen til at Zhang Da valgte å åpne en Taobao -butikk i stedet for Tmall Store.Flere designere og venner i Tmall Shop er bekymret for å tilby «syv dager uten grunn».»Dette har brakt mye ekstra arbeid til selgeren. Etter å ha kjøpt ut lageret, må du komme inn i lageret igjen. Kanskje det kan selges mye denne uken, og det kommer tilbake mye neste uke. Omsetningen er vanskelig å telle.»
Zhang DA mener at slike forskrifter er for mye for kjæledyrkunder, og kjæledyrkunder er kjæledyrtrafikk.
«Å hengi seg til en person som er helt uansvarlig for sin oppførsel når han tar en beslutning. Dette er en metode for et gigantisk babyland bare til fordel for ham. Det reduserer belastningen på online shopping på nettet og tiltrekker mer trafikk for plattform.
3. I hvilken markedsytelse er den beste ytelsen til kjøpere?
Cote & Ciel er et av de beste merkevarene i Paris High -End håndveske, og denne gangen selger det italienske showroom IGFD.Det er mer enn 20 varehus for å legge inn bestillinger, inkludert varehuskjøpere fra Changsha, Wuhan og Guiyang, med et totalt beløp på 2 millioner euro.
IGFD står for 1000 kvadratmeter i modusens messe denne gangen, den største i alle showroom.Logikken til Gu Shixuan, styreleder for IGFD -styret, er at alle internasjonale merker må være sterke i Kina, og for å forme bildet av merkevaren med høyt end, som ofte betyr en stor messe.
Siden Shanghai Fashion Week ble holdt sent, etter perioden med avskjæring i Europa, gikk Gu Shixuan bare til modus for utstillingen for å annonsere tre ganger de tre første gangene, og ikke mottok ordrer.Han siterte en setning i «forbruk» for å beskrive de tidligere målene: «Merket trenger å finne et show fra forbrukeren. Disse menneskene vil påvirke mennesker på kanten av forbruket og ha ringvirkninger.»
Denne tidsmodus innstilt tid, og IGFD åpnet også ordren for første gang.Kundene kan glede seg over de samme prisene som bestillinger i Europa, pluss følg -opp -tjenester inkludert størrelse og fargejustering, produksjonssyklusarrangement, tollserklæring, logistikk, gullstrøm, etc.For å tiltrekke seg spredte kunder, justerte Gu Shixuan ordren til 10.Han oppsummerte også et sett med erfaring som tiltrekker seg kinesiske kjøpere: merkevaren må ha et visst rykte i Europa, og det er visse salgstall i Japan og Sør -Korea for å sikre at det allerede har et marked i Asia; I tillegg utgjør andelen tidevannsmerker i denne sesongen 30% -40%.
Men ytelsen til kjøperne overrasket fortsatt Gu Shixuan.Vanlige kjøpere vil også ha 200 stykker, og alle spredte passasjerer legger til totalt mer enn 1 million euro.Disse kjøperne er mer og mer villige til å bruke tid.»Det viser seg at innenlandske kjøpere må leveres i løpet av 2 uker. Dette er umulig for internasjonale merker. Vi trenger minst 6 måneder. Denne gangen fortalte mer enn 10 kjøpere meg direkte, jeg håper å øke den i butikken mer Internasjonale merker «»
I tillegg mener Gu Shixuan også at etterspørselen etter kjøpere i byer fra første og andre – Tier er nesten mye annerledes.Guiyang Xingli Groups ordre overstiger 30 millioner yuan denne gangen, og samtidig oversteg Guiyangs kjøperbutikksalg 100 millioner yuan i året.Fordi markedskonkurransen ikke er så voldsom som de første byene, er veksthastigheten deres høyere enn sistnevnte.
Sammenlignet med Italias ordre på 150 millioner euro per sesong, er høsten av Shanghai Fashion Week bare null for IGFD.Men Gu Shixuan følte at hastigheten på dette markedet kom for å fremme den teknologiske innovasjonen i det italienske hovedkvarteret.
Et av de mest typiske eksemplene er at IGFD siden forrige sesong har blitt det eneste showroomet i Italia som koblet til kunder for å koble til kunder, ved hjelp av en App Management Store -port kalt «Moda Link», overvåke salgstall og varelager.Denne appen ble utviklet av det kinesiske teamet. «Fordi kinesisk showroom har gjort dette, må vi følge med.»
Feng Chen Wang 2018 AW
Herreklær Brand Feng Chen Wang Agent Xiao Chen og Gu Shixuan har lignende synspunkter.Merket har mer utenlands utenlands i den første sesongen enn innenlandske ordrer.I den femte sesongen (våren og sommeren 2018) er den halvt høyere enn fremmede land.Xiao Chen mener at dette hovedsakelig skyldes at de i landet, i tillegg til de store kjøperbutikkene som Cardford, fokuserer på å utvide kjøperbutikker med høye enden i flere andre byer.En tredje av kjøperens påfyllingsvolum er større enn ordrevolumet.
Interessant nok er selv etterfyllingsreaksjonene til Lian Carver og andre store butikker ikke så raske som andre folkekjøpere.For eksempel, drivhusene i Changsha, polymeren til Zhengzhou og Jun Shan of Wenzhou, etc., er påfyllingen ikke nødvendigvis den største og relativt spredte, men fra den offisielle lanseringen av Feng Chen Wang våren og sommeren 2018 Zhou vil Send minst en gang for å kontakte med påfyll.
For å tilpasse seg det innenlandske markedet, har Feng Chen Wang opplevd to runder med prisjustering.Prisen på høyeendelinjen forble uendret, og middels pris ble redusert med 10%denne sesongen.Xiao Chen forklarte at flere mannlige kunder og noen kjøpere med høye enden ikke er følsomme for prisen, men halvparten av kundene tror at hvis prisen er gunstigere, kan de kjøpe mer.
I tillegg, selv om kvinnelige forbrukere har mer begrenset kapasitet, er noen ikke -first -tier -byer dameklærbutikker viktige kunder i Feng Chen Wang fordi de forstår design og kan drive mer VIP -kjøp.
4. Er det virkelig et tidevannsmerke å få unge mennesker til å mote?
Siden 2008 har Wang Yiyangs Zuczug valgt fire undermerker fra det interne designerteamet, inkludert miljøvennlige merke Klee Klee, sportsmerke og Ko Rau, kvinnemerke WHM og Extra One.
I fjor åpnet Klee Klee og en Ko Rau uavhengige butikker i Anfu Road og Xingye Taikoohui, Shanghai.WHM og Extra One prøvde å bestille på henholdsvis showroom og tube -showroom.
WHM -designeren Wang Haoming og to designere av Extra One fortalte «Curiosity Daily (www.qdaily.com)» at det også vil åpne en merkevareforsamlingsbutikk som heter «Park» i år for å sette disse underbrandene i disse underbrandene i i i et rom.
Wang Yiyangs forretningspartner Huang Zhifeng sa i et intervju med BOF at følelsen av krise for merkevaretransformasjon kommer fra «Post -80 -tallet har gått inn i middelalderen, hvordan kan vi finne nye gjester.»
De mer underinndelte underbrandene og nye detaljhandelsmetodene anses å være den viktigste måten å løse dette problemet på.»Fra dataens perspektiv, en betydelig andel gjester som kom inn i Anfu Road Street -butikken, vet ikke det. Dette oppnår ikke bare formålet med å finne det nye merket for å finne gjester, men også bekrefte vår dom. Den nye betydelige forbrukerpublikummet. .. Vi føler også at vi gjennom et mer livsstilsmerke kan grave etter kunder som ikke har blitt gravd ut av de originale kanalene og har høyere prisaksept.
WHM 2018 aw
Et annet tema som ikke kan unngås når du snakker om ungdom, er et tidevannsmerke.To dager før moteuken kunngjorde LVMH Group nettopp at Virgil Abloh, grunnleggeren av high-end gateklærmerket Off-White, vil bli den neste kunstneriske lederen av LV.
«Tretti år med reverserende, luksusvarer handler overhodet ikke om dette merket. Men den høye endemote har vært mikro, og det nye forbruket er hovedsakelig fra Kina og USA som er avhengige av teknologi. I tradisjonen med å bruke og bruke , merket må ha mer trafikk for å bringe trafikk.
Fashion E -Commerce -fans og Nielsen ga i fellesskap en markedsrapport i Mode, og kalte tidevannsmerket «det raskest voksende merkevaremarkedet i verden fra 2011 til 2017».I dette markedet ble 10% av den viktigste brukerbasen på 48% av markedsandelen;
Antallet gitt av den kinesiske kulturelle investoren Wang XI på et annet forum er at Kinas trendforbrukermerke utgjør bare 2-3%av verden, og det nasjonale tidevannet er fremdeles i den innledende fasen.
Tidevannskortene som vises på moteuken er fulle av forskjellige merker.Fra perspektivet til minst høyeste grad av oppmerksomhet, er ikke produksjonspopulariteten selve merket, men variasjonshow og stjerner.
Angel Chen inviterte flere spillere i «Hip -hop» til å spille kamp på showet.Mishka, et tidevannsmerke i New York som kom inn i Kina i 2009, inviterte rapperen Gai til å se showet i første rad, og endte med «Hot Pot Bottom».
Selv om stjernene er veldig effektive i en hvilken som helst gruppe, som i Nielsens avis, er det mainstream i Kina eller midtområdet og publikum.Midt -end -kunder er mer opptatt av hvilke merker av stjerner som bruker, og Volkswagen Tide -kunder er mer opptatt av hva effektene har på seg på kjendiser.Hvis den samlede effekten er god etter å ha hatt på seg Internett -kjendisen, kan de kjøpe den samme kjendisen på nettet.Yang Mi, Wu Yifan, Luhan og Quan Zhilong er den mest anerkjente «kongen».
Det høres ut som det ikke er gatekultur eller hva stjernene har på seg.
Tittelkart er Motoguo
Rapport/tilbakemelding