Lag en elegant gentleman -fan, Jinli Lai smaker guiden for slitasje
2 mins read

Lag en elegant gentleman -fan, Jinli Lai smaker guiden for slitasje

Når han ser den populære stilen med visuell innvirkning på den store logoen og «Y2K», inn i jakten på åndelig fylling i 2024, feide Jing luksuriøs stil i motekretsen.Den stille og luksuriøse stilen betyr stille luksus, ikke jage overdrevet fargematching og enorme merkevarelogo.Jin Lilai har alltid vært opptatt av å gi høy kvalitet, smakfull livsstil for moderne kinesiske menn. «Ved forskjellige anledninger. Temperament og smak av luksus, men avslører stilen overalt.
Gentleman’s Workplace Senior Commute Wind
I 2024 tok Jinlilai begrepet design av siyuanske herrer, og adopterte gentlemanens hulrom gjennom hele serien, noe som forbedret attributtene til flere scenarier.Jinlilai 2024 Spring and Summer Series Single West, som kombinerer utsøkt skreddersøm og funksjonell, tolker et unikt arbeidsplassbilde for herrer.
Jinli Lai Spring and Summer New Products
Utvalget av Shanxi gir folk en stilig og ren følelse.Indre genser er ikke bare rik på følelsen av hierarkiet i stoffet, men tilfører også gentlemanens tilhørighetstemperament, noe som gjør at hele kroppen ser kjedelig ut.
«Gentleman’s Tree» på forhandlingsbordet
Virksomhetene som har på seg «rustning» kjører ofte mellom forskjellige forhandlingsbord.Rolig -og -TECH Professional Image er nøkkelen til suksessen med forhandlingene.
Jinli Lai Spring and Summer New Products
Jinlilai kan ta seg av den eneste vest -serien enkel og sjenerøs uten å miste detaljer.Laser uthulet halvmiljestruktur, bruk av pusteevne og kulhet, for å imøtekomme behovene for bruk og forskjellige anledninger.De rolige fargene nøytraliserer den lysfargede offentligheten om våren og sommeren.Gå for å forhandle på denne måten, stram inn og ute, og vil rømme, kampen er uovervinnelig.
Personlig bankettmatching
Banketten er ikke fremmed for orientalske herrer.
Jinli Lai Spring and Summer New Products
Enkel, men ikke enkel matching, høyt nivå og utsøkt, dette er den unike sjarmen som Jin Lilai skaper en eksklusiv stille og luksuriøs stil for det kinesiske folket.Som en formell ekspert viste Jinli Lai ikke bare kvaliteten på oppfinnsomhet i 2024 Spring and Summer Series, men viste også den nye høyden på motestilen.Den elegante fargen, luksuriøse stoffene, nyskapende forskning og utvikling og utsøkt skreddersøm skissere sjarmen til moderne gentleman kinesiske herrer, enkel design og diversifiserte kryss -scener for å skape en følelse av avslapning av forretningsmenn som lett bytter livsscenarier.Huan Xinxins skap bringer flere valg til bildet av gentleman.
Rapport/tilbakemelding