Hva er mote?Det er en kunst, et humør
2 mins read

Hva er mote?Det er en kunst, et humør

Hva er mote?Det er et veldig abstrakt konsept, som innebærer et bredt spekter av omfang.Og jeg tror at mote oftere er en kunst, en trend, en trend og en stemning.
Mote er alltid et populært tema for samtidige mennesker.
Så hvordan forbedrer vi deres estetiske smak, eller hvordan lage oss mote?
1. Finn din egen stil: Si hva slags klær du vil ha på deg når du har på deg.Det er et inntrykk av at vi vanligvis kler seg i hodet.Det er mange stiler.Hver stil tilsvarende stil, farge, skreddersøm og årstider er forskjellige.Den faste stilen vil hjelpe deg med å velge fargestil som er best for din stil.
2. Det er billig og ikke bra, og klærne er ikke mye fine: veldig enkel grunn, høye kostnadssalgspris er høy.Når jeg blir eldre, opplever jeg at selv om disse klærne er relativt dyre, kan de bruke det i lang tid.Men gode mennesker kan bruke dusinvis av klær til hundrevis av dollar.Det anbefales imidlertid å ikke kjøpe billige varer tilfeldig, med mindre du kan matche godt, kroppen din er også god.Hvis du ikke er veldig god, må du kutte godt for å sette av.
3. Ikke bruk mer enn tre hovedfargetoner på kroppen: de tre hovedtonene representerer fargesystemet med stor forskjell i rødt, gult og blått, og det er ikke nødvendig å ha på seg en regnbue.Klærne mine er i utgangspunktet monotone og vanlige mønstre, som er mer verdige.Når totalen er veldig mørk, skal skobagen være lysere; når totalen er veldig lys, finner du mørk kontrast, dette er alle grunnleggende prinsipper.
4. En hvit skjorte med velkvalitet mangler ikke i garderoben din.Jeg synes hvite skjorter er veldig fasjonable i ethvert miljø eller sesong, fordi det alltid har en følelse av behagelig.
Det er ingen måte i denne verden, fordi folk vil ha en følelse av friskhet i livet, de har gradvis mote.Mote er skjønnhet, folks holdning til livet, krydder i livet og livets kunst.
Ansvarsfraskrivelse: Originaltekst, bildet kommer fra internett.Hvis du liker denne artikkelen, velkommen til å dele den med venner.
Rapport/tilbakemelding