Det er ingen leksjon for 15 000 kinesisk medisin medisin!Hundrevis av mennesker meldte seg på Qingdao Zhongyu -utdanning og opplæring og ble mistenkt for å bli lurt
6 mins read

Det er ingen leksjon for 15 000 kinesisk medisin medisin!Hundrevis av mennesker meldte seg på Qingdao Zhongyu -utdanning og opplæring og ble mistenkt for å bli lurt

Qilu Evening News · Qilu Yitian Reporter
Den institusjonelle propagandaen uttalte at registreringen kan fås. Nylig rapporterte Mr. Xu til Qilu Evening News. Ltd. hadde opplæringen om «tradisjonell kinesisk medisin (spesialitet) lege kvalifiseringssertifikat» og propaganda, han betalte et skolepenger på 1.5800 yuan, men institusjonen gjennomførte ingen opplæring på ham.I 2021 ble han informert om at «sertifikatet ikke kunne håndteres.» Av denne grunn ba Mr. Xu gjentatte ganger Qingdao Zhongyu -utdanning for å kommunisere og tilbakebetale refusjonen.Reporteren fikk vite at det til nå er hundrevis av studenter som Mr. Xu, og hver person innebærer beløpet fra tusenvis til titusenvis.Faktisk har Qingdao Central Education blitt straffet mange ganger for offisiell reklame som «garanti».
Er det mer praktisk å søke på et treningskurs?Hundrevis av mennesker meldte seg mistenkt for å bli lurt
«Jeg har jobbet i den tradisjonelle kinesiske medisinindustrien i mer enn 20 år, og jeg vil ta et kvalifiseringssertifikat for kinesisk medisin. Jeg registrerte meg i Qingdao Central China i 2018, sendte inn 1.5800 yuan og signerte en treningsavtale. «Mr. Xu sa at resultatet ble dratt til 2020. Han klarte ikke å rapportere det ennå. Så snart han spurte den andre parten, sa han at det ikke var noe sted i provinsen, og han kunne gjøre det da han var ferdig med planen.I 2021, da han ringte igjen, ble han informert om at han ikke kunne takle det, men bare gikk med på å trekke seg tilbake 3000 yuan.»Jeg tok ikke en leksjon i det hele tatt, og de trente meg ikke, så jeg tror de bedrar.» Spurte Xu, det var hundrevis av studenter som ham. . Etter å ha sendt inn 5.400 yuan for å registrere seg, besto han testen og skaffet seg et sertifikat det året.»Det er en WeChat Rights Protection Group, og det er mer enn 200 medlemmer av lysgruppene. Blant dem er mengden bedraget fra tusenvis til titusenvis, og det er mer enn 90 000.» Sa Xu.
En student i WeChat Group Dai sa at han ikke hadde vært engasjert i kinesisk medisin, men da han konsulterte det sentrale domenet, uttalte kundeservice tydelig at han kunne registrere seg for et sertifikat uten hans erfaring.»Hvis du søker om dine egne eksamener, må du gå gjennom et lag med eksamener, og du må sitte fast alle slags forhold, slik at du kan velge å registrere deg for å trene for å bruke penger.» , og han beholder kundeservicen for å chatte med ham.
Mr. Xiao fra Zhengzhou sa Henan at han så propagandaen til Qingdao Zhongyu på Douyin, og den andre parten lovet å registrere seg for å få et sertifikat for å få en kinesisk medisinundersøkelse.I 2018 betalte han 36 800 yuan for å studere kinesisk medisin.»På den tiden, i samsvar med avtalen, lovet Qingdao Zhongyu å søke om et sertifikat som jeg kunne sjekke av medisindepartementet ved Peking University. Senere fant jeg sertifikatet de ga meg. Å finne Qingdao Zhongyu -utdanning ba om full refusjon og klaget til regulatoriske myndigheter.
Fortsette å «lure» vesten?Det er mange «Mid -Domain Department» -firmaer
Reporteren fant at registreringsadressen til Qingdao Zhongyu Education Group Co., Ltd. var 1702-1703, Block B, Block B, nr. 10, Shandong Road, Qingdao City, Shandong-provinsen. Men selskapets nettsted vises fortsatt normalt.Reporteren kontaktet selskapet basert på den offentlige telefonsamtalen. å bli hengt opp.
I følge offentlig informasjon er det tre eierandeler av Qingdao Zhongyu Education Group Co., Ltd., hvorav to av dem inneholder «Zhongyu», som er Qingdao Zhongyu Century Education Consulting Co., Ltd. og Qingdao Zhongyu Ielts Education Consulting Co. Co., Ltd.Imidlertid har mange praktikanter rapportert at Zhongyu -utdanning har endret mange vester, for eksempel «Qingdao Zhongyu Education Information Consulting Co., Ltd.» og «Qingdao Zhongyu Traditional Culture Communication Co., Ltd.» er den samme personen.Disse vesterene oppfordrer fortsatt studenter gjennom direktesendinger som Douyin og Kuaishou.
Mr. Dai, en student i Huludao, sa at han så opptakene til Qingdao Zhongyu Traditional Culture Communication Co., Ltd. i Kuaishou. TCM (spesialitet).Selskapets stab sa at han bare refunderte 5000 yuan.»Vi har gjentatte ganger rapportert til Qingdaos regulerende myndigheter for å lure Zhongyu -utdanning, og reguleringsmyndighetene har også straffet dem, men våre rettigheter og interesser kan ikke garanteres.»
1. november 2021 bestemte Qingdao South District markedstilsyn og administrasjonsbyrå faktisk at Qingdao Zhongyu Education Information Consulting Co., Ltd. ga en eksplisitt eller underforstått garanti for trenings- og undersøkelseseffekter på opplærings- og eksamenseffektene gjennom selskapets Nettsted og WeChat Public Account.Med andre ord, selv om en av dem ble beordret til å slutte å publisere ulovlige annonser, publiserer andre selskaper fortsatt samme type annonser.
Offentlig informasjon viser at Qingdao Zhongyu Education Group Co., Ltd. ble inkludert i den unormale listen over operasjoner på grunn av «ikke i stand til å komme i kontakt med bedrifter gjennom registrerte boliger eller driftssteder i 2022.
Foretakene «Central Domain Department» involverer hundrevis av rettssaker, og den juridiske personen har vært «begrenset til høy»
11. april kontaktet reporteren markedet for markedstilsyn og administrasjon av Qingdao South District.Personalet sa at de ikke var «kompetente avdelinger» og ba reporterne om å sende inn en oversikt over intervjuet, men den andre parten svarte ikke før utgivelsen 18. april.I omrisset av reporterens intervju skissere, «Hvordan håndtere det samme problemet med den samme institusjonen, skjedde gjentatte ganger» og «den registrerte boligen eller driftsstedet kan ikke kontaktes med bedriften og ble inkludert i den unormale listen, men den Enterprise fortsatte å melde seg på studenter, og om avdelingen hadde effektive midler til å stoppe det. «Og hvor mange ganger byrået har blitt straffet av det kommunale South District Market Supervision and Administration Bureau, om de 900 000 straffene som har blitt betalt 1. november, 2021 har ikke sett noen svar.
I følge offentlig informasjon er Li Tengfei, en juridisk representant for Qingdao Zhongyu Education Group Co., Ltd., for tiden relatert til 38 relaterte selskaper, som involverer 312 juridiske søksmål. 2024.
Nyheter Clue Reporting Channel: Last ned «Qilu One» -appen, eller søk etter WeChat Mini -program «Qilu Yita», 800 reportere i provinsen venter på at du skal rapportere på nettet!
Rapport/tilbakemelding