Forstår du virkelig internasjonal utdanning?Kom til Jinan -avisbygningen denne søndagen "Spør en forståelse"
2 mins read

Forstår du virkelig internasjonal utdanning?Kom til Jinan -avisbygningen denne søndagen "Spør en forståelse"

På scenen for den forrige International School -utstillingen og promoteringsplanen for inngangsprøven mellom midten og høyskolen.

  Vil du sende barnet ditt til å studere i utlandet? Når er det egnet til å sende barnet ditt til å studere i utlandet? noen foreldre.Den gode nyheten er her!På den tiden vil en gruppe innflytelsesrike internasjonale videregående skoler og høyskoler og universiteter hjemme og i utlandet bli invitert til å delta i utstillingen, og hjelpe studenter med å ta et valg som passer dem på nøkkelpunktene for videreutdanning.

  For tiden er veien og passering av videre studier mer mangfoldig, og internasjonal utdanning har vekket mye oppmerksomhet.»Barn vil lese internasjonale videregående skoler, hva slags kurssystem er egnet for ham?» «Hva er forskjellen mellom å studere i USA og USA?» . Når skal barn begynne å studere språkkurs? «I tidligere intervjuer har foreldre forskjellige forvirring.

  Egnet er det beste.Foreldre kan hjelpe barna sine med å velge riktig utdanning bare ved å rasjonelt ta tak i rekrutteringsinformasjonen.Hvordan forstå den autoriterende informasjonen? Ansikt til ansikt til ansikt med studenter og eldre, og realiserer «en -stop» -tjenester for studenter og foreldre ved å konsultere og foreleser.På bakgrunn av den påfølgende vellykkede utviklingen av High School Entrance Examination og International School -utstillingen, vil i år være vertskap for den fjerde International School -utstillingsutstillingen og veiledningsmøtet i mellom- og høyskolen og høyskolen for å bygge en kommunikasjonsplattform mellom hjemmeskoler.

  Det er underforstått at veiledningen vil dekke International Department of Shandong Experimental Middle School, Jinan Xinhang Experimental Foreign Language School International Education Center, Jinan Foreign Language School (San Arrow Branch) International Curriculum Center, International Department of Shandong Normal University Affiliated Middle School, Jinan Ansheng School, Jinan Tianshan -foreldre og studenter kan kommunisere ansikt -til -ansikt med skolen, for eksempel kinesiske og utenlandske samarbeidsinstitusjoner og studere i utlandet institusjoner og studere i utlandet institusjoner og studere i utlandet institusjoner.