Fargerik landbruksselskap: Dyp dyrking av bokhveteindustrien og skape et nytt kapittel i sunn mat
4 mins read

Fargerik landbruksselskap: Dyp dyrking av bokhveteindustrien og skape et nytt kapittel i sunn mat

«De eldgamle sa at det var halvt båndet i bokhvete, og hungersnøden var avhengig av det. I dag er det halvt hånden til merkevaren, og det er best å smake på det.» Omfavner tilbudet og markedsføringskulturen er vanskelig å gjøre folk nysgjerrige essens
Det fargerike landbruksselskapet som ligger i Fenggang County, Zunyi City, Guizhou -provinsen, har blitt en lys perle i den lokale og til og med provinsens landbruksindustri med sine unike bokhveteprodukter.Nylig gikk reporteren inn i dette selskapet og kjente hans dype emosjonelle og vedvarende forfølgelse av bokhveteindustrien.
På det travle produksjonsstedet representerer de fire produksjonslinjene den diversifiserte utformingen av fargerike landbruksselskaper i bokhvetefeltet.
—— Den rene bokhvete nudelproduksjonslinjen, med sin fine håndverk og streng kvalitetskontroll for å sikre at hver pose med bokhvete nudler oppfyller forbrukernes forventninger;
– – Bokhvete hudproduksjonslinjen er forpliktet til produksjon av blomsterprodukter. ;
—— Drikkeproduksjonslinjen er enda mer øye -catching.
– – Bokhvete Mulberry Noodle -produksjonslinjen kombinerer perfekt bokhvete, grå nudler og morbærsaft for å lage unike nudler i eksport, som ikke bare møter forbrukernes smaksløk, men viser også at fargerike landbruksselskaper er i produktinnovasjon.
…………..
Dette er en legende til en viss grad.Innovative produkter som bokhvete drikker og nudler har vunnet forbrukernes fordel med sin unike smak og helsebilde.
Produktene fra fargerike landbruksselskaper har ikke bare et solid fundament i det lokale markedet, men også eksportert til større byer, og drar til og med til utlandet og drar til verden.I 2023 oversteg selskapets produksjonsverdi 10 millioner yuan.
Det er verdt å nevne at det fargerike landbruksselskapet forfølger økonomiske fordeler mens de ikke glemmer å utføre samfunnsansvar.Som et ledende foretak for provinsiell landbruksindustrialisering, holder den seg fortsatt til stillingen under forebygging og kontroll av epidemien for å sikre at produksjonen ikke blir avbrutt og har gitt positive bidrag til den lokale økonomiens stabilitet.Selskapet tilbyr nesten 30 arbeidsplasser for rundt innbyggere, slik at ansatte kan sysselsetting i nærheten og ta seg av hjemmene sine.Dette folk -orienterte styringskonseptet har gjort fargerike landbruksselskaper til et godt bilde i hjertene til ansatte.
Når det gjelder produktsalg, har fargerike landbruksselskaper tatt i bruk fleksible og forskjellige strategier.I tillegg til salg gjennom andre -nivå grossister og e -handelsplattformer, bruker selskapet også aktivt nye medieplattformer som Douyin for å utføre markedsføringsaktiviteter på nettet og utvide salgskanaler.Samtidig utvikler selskapet stadig nye bokhveteprodukter, for eksempel bokhvete kaker og puffet mat, bokhvete honning, etc. for å imøtekomme markedets diversifiserte behov.
Fargerik landbruksselskap er også begeistret for arven etter bokhvetekultur.Det gjelder ikke bare å bli en arbeidsutøvelsesbase for grunnskoleelever i Zunyi City, lar barn forstå plante- og prosesseringsprosessen med bokhvete i praksis, men også aktivt utforske samarbeidsmodellen for samarbeid med tilbud og markedsføringskooperativer, og fremme popularisering og utvikling av bokhvete matkultur.Selskapet håper å gi flere mennesker beskjed og elsker bokhvete gjennom denne innsatsen, og skyver disse sunne ingrediensene til et bredere marked.
I samtalen med personen som har ansvaret for selskapet, følte reporteren dypt deres kjærlighet til bokhveteindustrien og deres lengsel etter fremtiden.
Qin Yan, personen som har ansvaret for selskapet, sa at han vil fortsette å overholde utviklingsbegrepet «grønt, sunt, innovativt», kontinuerlig forbedre produktkvaliteten og merverdien, og streber etter å bygge fargerike landbruksselskaper til en brønn – Kjent bokhvete merkevareselskap i landet.Samtidig vil selskapet også aktivt svare på landets landlige revitaliseringsstrategi. økonomi.
Historien om fargerikt landbruksselskap er en kjærlig tilståelse av bokhveteindustrien, og det er også en sterk talsmann for en sunn livsstil.Jeg tror at i fremtiden vil fargerike landbruksselskaper fortsette å skrive et nytt kapittel i bokhveteindustrien, og bringe mer deilig og helse til vårt bord.
Guizhou Daily Tianyan News Reporter Liu Zhenliang
Rediger Qiu Sheng
Li Jie i den andre rettssaken
Qian Cheng
Rapport/tilbakemelding