Accelerate the Green Transformation, Build a Clean World 丨 Kangheng -miljøet dukket opp på den 25. Kina Ring Expo
3 mins read

Accelerate the Green Transformation, Build a Clean World 丨 Kangheng -miljøet dukket opp på den 25. Kina Ring Expo

Fra 18. til 20. april sponset den asiatiske flaggskipet Environmental Protection Exhibition, som ble sponset av China Environmental Science Society, det all-lianlianske miljøtjenesteindustrien Chamber of Commerce, München Expo Group og München-utstillingen (Shanghai) Co. Ltd. Shanghai New International Expo Center ble holdt.Kangheng Environment og Shanghai Industrial (Group) «Environmental Protection Family» dukket samlet opp på utstillingen for å få bransjens oppmerksomhet.

Lav -karbonpraksis:

Bærekraftig utvikling av byer

I denne utstillingen fokuserte Kang Heng på den avanserte praksisen med den koordinerte teknologien til industriparker med lav karbonvene, og tiltrekker mange ledere, medier og bransjekolleger for å stoppe og besøke.Yan Bo, direktør for Shanghai Ecological and Environment Bureau, Tang Jiafu, sekretær for partiegruppen, Xu Wenlong, styreleder i China Urban Environmental Health Association, Lean Weqing, styreleder i Shangshi Group, og Zhang Yan, president i Shangshi Group, besøkte Kangheng -miljøboder.

Gjennom bildemodellen og Vivid Booth -kommentaren har besøkende lært hvordan Kanghengs industripark med lav karbonvene genereres gjennom avfallsforbrenning, og den gjenværende varmen er tørke opp, kjøkkenfermentering, medisinsk avfall med høye avfall og andre sektorer De brennbare restene som er behandlet med forskjellige typer fast avfall, blir utvunnet fra forbrenningsovnforbrenning, som igjen genererer termisk energi, og dermed realiserer sirkulasjonen av materiale og energi.

Kanggeng miljøkudator introdusert:«Koordineringsteknologien til industrielle parker med lav karbonvene er utforskningspraksisen i Kanghengs miljø, og det første trinnet fra industriparken Small Loop til den store syklusen av urbane sykluser -forbedring Utvikling av høy kvalitet.

I tillegg presenteres også utstillingshallen ved forskjellige metoder som elektroniske skjermer, modelleringspaneler, fysiske utstillinger, kulturell og kreativ interaksjon og kunstutstillinger. lavkarbon».

Ved inngangen «Express Times» laget av forlatte ekspresskartonger, bodene bygget av miljøvennlige murstein laget av søppelforbrenningsslag, og unge jazzspillere med forskjellige rensede vannlignende avfallsglassprodukter å utføre på stedet tolkning av tolkning av tolkning av sted Jazz … scener, konsentrert presenterer den vellykkede praksisen med miljøvernforetak for å overholde utviklingen av grønt og lavt karbon og hjelpe byers transformasjon og oppgradering.

Grønn dialog:

Sammen med fremtiden for null karbon

Under utstillingen holdt International Solid Waste Association (ISWA) temaforumet for «Waste and Resource Management in bremsing Climate Change» Tema Forum,, Kang Hengs roterende administrerende direktør Bai Li ble invitert til å delta og holdt en tale med tittelen «Thinking and Practice of Global Warm under Management and Practice of Global Warm».

Bai Li sa: «Good Resource Resource Management Industrial Park Collaborative Treatment Technology ,, og Technology, og Technology Park Collaboration Technology, og Remnant Recovery and Utilization Technology, etc., fyller bransjegapet og hjelper global karbonutslippsreduksjon.

Under Expo ble Feng Kilin, utøvende nestleder for Kanggeng Environmental Small Project Department, invitert av E20 miljøplattformen for å holde et live foredrag for å forklare Kang Hengs slamavhengsteknologi og forretningsmodell.

Feng Qinzheng sa: «De siste årene har nivået av skadelig behandling og ressursutnyttelse av slam blitt et uunngåelig krav for skitt -kutt karbonreduksjonskoordinering og effektivitet for å øke effektiviteten og oppnå sunn utvikling av industrien.Kangheng etablerte Shanghai Kanghe Miao Environmental Technology Co., Ltd., med fokus på kjerneutstyret og teknologien for slambehandling og avhending, tørking+samarbeidsplan, slam -tørrisering+separat forbrenningsløsning, for å effektivt realisere sikker og stabil avhending av slam Det er noen det bidrar til i dybdekampen mot forebygging av forurensning og styrking av konstruksjonen av økologisk sivilisasjon i mitt land.»»

Fra desember 2023 har Shanghai Kanghe Miao Environmental Technology Co., Ltd. totalt 28 slamsamarbeidsprosjekter, med en maksimal prosesseringsskala på 620 tonn/dag og en kumulativ prosess på over 1 million tonn/år.