4 treningsferdigheter, la deg konsumere mer fett og gå ned i vekt raskt
2 mins read

4 treningsferdigheter, la deg konsumere mer fett og gå ned i vekt raskt

Originalt innhold, uautoriserte transportører må undersøkes!
Under vekttap må du kontrollere kaloriinntaket, og du må også trene.I tillegg til å kunne styrke kroppen og redusere problemet med overvektige sykdommer, kan det også øke kroppens kaloriforbruk og utvide kaloriutgiftene for å opprettholde en bedre kroppsform.
4 Treningsfettforbrenningsevner, la deg konsumere mer fett og gå ned i vekt raskt!
Tips 1. Bruk triviell tid til å trene
Mange sier at jeg er opptatt og har ikke tid til å trene.Faktisk er dette en unnskyldning. av kalorier etter langvarig akkumulering.For å utvikle bevisstheten om trening og overholde frekvensen av trening, vil din fysiske form gradvis forbedre seg, og kroppen din vil bli fast.
Tips 2. Forbedre treningsintensitet
I vekttap er aerob trening førstevalget for å pusse fett.I tillegg til å konsumere fett i kroppen, vil imidlertid den lave intensiteten til lavintensiteten bryte ned musklene i kroppen, noe som fører til en nedgang i metabolismen.Nedgangen i metabolisme vil føre til kroppens daglige forbruk av kalorier.
For å forbedre fysisk metabolisme og redusere muskeltap, må du øke intensiteten av aerob trening, for eksempel HIIT -trening, hopping av tau eller overføring. Oppgi, og fortsett å konsumere kaloriene opp til 24 timer, og utvikle en mager kroppsbygning.
Tips 3. Legg til styrketrening
Krafttrening er en nødvendig treningsmetode for mennesker med muskelvekst, men fettreduserende trening er også uunnværlig.Stimuleringen av muskeltrening kan dyrkes effektivt og utvides.
Du trenger ikke å være redd for styrketrening. forhindre hudavslapping og aldring.
Derfor kan du gjennomføre 3 styrketrening hver uke, for eksempel knebøy, pilknebøy, oppadgående kropper, benkpresser, skyve osv., Som kan hjelpe deg med å forme en kurvefigur!
Tips 4. Unngå faste trening
Mange mennesker som går ned i vekt mener at faste trening aktivt vil konsumere fett, og effekten av vekttap vil være bedre, men det er det ikke.Tom trening, blodsukkeret er for lavt, fysisk tap, utilstrekkelig utholdenhet og treningseffektivitet vil bli kraftig redusert.For eksempel kan du løpe i 40 minutter, du kan bare løpe i 20 minutter i tom mage, og til og med føle deg svimmel og sliten.
Og når du spiser litt havregryn, vil treningseffektiviteten bli betydelig forbedret på dette tidspunktet, fettforbrenningseffekten vil bli styrket, og kroppen din har mer motivasjon til å fullføre flere treningsutfordringer.
Derfor, for personer som trener, unngår en tom mageøvelse, anbefales en liten mengde måltider og re -trinn.
Siste påminnelse:Selv om det er bra å trene å gå ned i vekt, må det også kontrollere tiden.
Kombinasjonen av arbeidskraft og hvile kan holde deg vedvarende i lang tid, ikke lei av trening, kontrollere tid og frekvens av trening, og kroppen vil få en bedre effekt!
Rapport/tilbakemelding