En fantastisk urban sportsbegivenhet, OL -kvalifiseringskonkurransen, har etablert et "Shanghai Benchmark"
6 mins read

En fantastisk urban sportsbegivenhet, OL -kvalifiseringskonkurransen, har etablert et "Shanghai Benchmark"

I løpet av de siste fire dagene har Huangpu Binjiang blitt det vakreste landskapet i Shencheng.Her konkurrerer den olympiske kvalifiseringsserien · Shanghai -debuter, og verdens beste idrettsutøvere konkurrerer om de olympiske kvalifikasjonene i Paris. .
De olympiske kvalifikasjonene er en verden -høy -nivå -arrangement som tilhører «Z Genesis».
Denne internasjonale olympiske komiteens første begivenhet starter fra Shanghai, og formidler det nye olympiske konseptet «yngre, flere byer og mer åpne». Styrken til denne internasjonale metropolen.
Olympic Qualification Series · Shanghai Small Wheel Competition Scene.Surging News Reporter Zhao Yantu
Som den internasjonale olympiske komiteens leder Bach sa, den fire -dagers olympiske kvalifiseringsserien slo seg ned, brukte Shanghai også sin egen dyktighet for å lage «Shanghai Benchmarks» for Den internasjonale olympiske komité og til og med de olympiske leker.
Det var bare mer enn to måneder før OL i Paris.
Shanghai sammenfaller med OL -kvalifiseringskonkurransen
Hver olympiske syklus, relaterte kvalifikasjoner er uendelige, og første gang fusjonen av fire nye prosjekter er første gang. De siste årene.
Med tanke på dette, i begynnelsen av OL -kvalifiseringskampen, har hva slags by å velge å være vertskap for denne nye begivenheten blitt nøkkelen. Kvalifiseringsserie.
19. mai kom styreleder for den nasjonale olympiske komiteen Bach til OL -kvalifikasjonene.Surging News Reporter Zhao Yantu
Faktisk er Shanghai et av sportssentrene i verden.
Enda viktigere er at OL opplever også endringer for å følge med på tidene.
City Sports Festival opprettet av Shanghai føler den olympiske lidenskapen i sportsfans fra de nærmeste måtene å gjøre sportsfans fra hele verden. Alle som er der er det var dypt sjokkert.
Lag en topp olympisk begivenhet i en bypark, og iscenesatt en bysportfestival som tilhører hele folket, som gjenspeiler livsstilen til idrett og viser vitaliteten og kreativiteten til Shanghai.
Olympic Qualification Series · Shanghai Promotion Ambassador Wang Yibo
Den mange visjonen til den internasjonale olympiske komiteen er i stor grad basert på anerkjennelsen av de internasjonale metropolene og sportsbyene i Shanghai tidligere. Verden i Kina.
Føl den sanne betydningen av OL -kvalifiseringsserien i Shanghai
Det er verdt å nevne at den siden september i fjor har gjort fulle forberedelser etter å ha by på OL -kvalifiseringsserien.Landet til Huangpu Binjiang var et av området til Shanghai World Expo i tilfelle arrangementet. Borgernes liv og underholdning er gradvis blitt dannet.
Transformasjonen av «Industrial Rust Belt» til et «livsbelte» gjenspeiler ikke bare «tunge sans» av historien, men har også en blomstrende «ny vitalitet». Gatebevegelser, men også City Sports Festival er unik.
Mr. Wang, som bor i Pudong, tok en spesiell tur til scenen for å oppleve den sterke atmosfæren i arrangementet: «Det er menn, kvinner og barn på scenen, i motsetning til noen tidligere konkurranser, ser det ut til at det er vanskelig å Integrer i det hvis du ikke kan forstå det. Nå er alle veldig glade. «
Dette er nøyaktig den sanne betydningen av OL -kvalifiseringsserien -I den entusiastiske olympiske atmosfæren er avstanden mellom mennesker så nær.
Olympic Qualification Series · Shanghai -konkurransen er full.Surging News Reporter Zhao Yantu
Etter en fire -dagers begivenhet, enten det er organiseringen av arrangementet, effekten av nettstedvalget og entusiasmen til publikum, har Shanghai overgitt et perfekt svarark, og det er også en god måte å «spille» for Verden.
Hjelp City Brand International Communication
I lang tid har Shanghai fokusert på å bygge en verdenskjent sportsby.
I følge statistikk fra Shanghai Sports Bureau, i 2023, ble totalt 118 store internasjonale og innenlandske arrangementer holdt i Shanghai, som trakk 190 000 deltakere og 1,29 millioner mennesker for å se spillet på stedet, og drev forbruket på 3,713 milliarder yuan; 2024, Shanghai vil holde en historisk 175 gjenstander ankomsten av den innenlandske internasjonale sportskonkurransen, og ankomsten av OL -kvalifiseringsserien er spesielt spennende.
På den ene siden samles verdens beste mestere og sportsentusiaster i Shanghai, som er til stor fordel for å fremme internasjonale børser i Shanghai Sports.I tillegg gjør det å holde hendelsene for allmennheten å se på høye nivåer på høye nivåer på dørstokken.Videre kan det å være vertskap for OL -kvalifiseringskonkurransen gi full spill til hjemmefordelen og hjelpe den kinesiske delegasjonen til å strebe etter mer olympiske kvalifikasjoner.
På den annen side er den olympiske kvalifiseringsserien selvfølende.I følge de offisielle dataene fra organiseringskomiteen: 464 deltakere inkluderer 81 olympiske spillere, 18 olympiske medaljevinnere og 7 2020 Tokyo OL -mester. Totalt 88 globale medier, inkludert 38 utenlandske medier.Gjennom de olympiske kvalifikasjonene har en «hoppende Shanghai» i verden sett.
Olympic Qualification Series · Shanghai konkurransescene.Surging News Reporter Zhao Yantu
Her er en frivillig i en olympisk kvalifiseringskonkurranse ganske representativ.«Hver av mine lille anstrengelser er å gjøre verden bedre å forstå oss. Jeg er ekstremt stolt over å stå på den internasjonale scenen for å tjene verden; det er også stolt å representere Shanghai og vise vår entusiasme for verden på vegne av Kina.»
Frivillig informasjonskonsultasjonsskranke i feltet.Surging News Reporter Zhao Yantu
I denne olympiske kvalifiseringskonkurransen har Kina prestert bra i det gratis -typen og hastighetsklatringen av fordelingsprosjekter.
Mens konkurransedyktige idretter stadig søker gjennombrudd, danner massesport også en fruktbar jord.Under arrangementet sa fru Zhao, en intervjuet,: «Den 9 år gamle datteren liker å klatre opp rock og har vanligvis kontakt. Denne gangen tok hun henne for å se spillet på stedet. Etter å ha sett det, datteren hennes sa at de små hjulene også er morsomme og prøver. «Og det er ikke noen få familier som dem.
Den fire -dagers olympiske kvalifiseringsserien · Shanghai malte en perfekt slutt.For Shanghai vil Shanghai ikke bare fremme utviklingen av urbane idrettsprosjekter, men også hjelpe den internasjonale kommunikasjonen av urbane merkevarer, og ta et viktig skritt for å fremme byggingen av en verdenskjent sportsby.
Surging News Reporter Chen Jun
(Denne artikkelen kommer fra økende nyheter, vennligst last ned appen «Surging News» for mer original informasjon)
Rapport/tilbakemelding