Shandong Provincial Environmental Air Quality Situation Forecast (26. april 2024 -mai 2.)
2 mins read

Shandong Provincial Environmental Air Quality Situation Forecast (26. april 2024 -mai 2.)

Generell situasjon

Fra 26. til 29. april, 1-2 mai, er temperaturen litt høyere og mengden sky er liten.30. april avtok temperaturen, og østkystområdene var hovedsakelig bra, og den vestlige regionen var hovedsakelig god til mild forurensning.Med tanke på den store usikkerheten om meteorologiske forhold, må den spesifikke situasjonen fra 29. april til 2. mai diskuteres og dømmes.

26. til 27. april

Kontinuerlig kontrollert av kontinuerlig sørlig vind, har mengden skyer mindre, og temperaturen i innlandsområdene fortsetter å stige.Det forventes at kystområdene på halvøya og kystområdene hovedsakelig er mild forurensning, og andre regioner er hovedsakelig mild forurensning.

28. april

Kontrollert av østvinden økte antallet skyer i sør, og temperaturen avtok.Det anslås at halvøya, Lunan og nordøst for Luneng vil bli dominert av god til mild forurensning.

29. april

Kontrollert av nordlig vind, er mengden skyer liten, temperaturen i det nordlige området avtar, og temperaturen i sør er litt høyere.Det forventes at halvøya og nordvestlige Lu hovedsakelig er mild forurensning, og andre regioner er hovedsakelig mild forurensning.

30. april

Kontrollert av nordlig vind, er mengden skyer liten, og temperaturen avtar.Det forventes at halvøya er hovedsakelig bra, og andre regioner er hovedsakelig god til mild forurensning.

første mai

Southwind -kontrollen, mengden skyer er liten, temperaturen i Nord -regionen stiger, og temperaturen i sør reduseres.Det forventes at halvøya og Lunan -regionen hovedsakelig er mild forurensning, og andre regioner er hovedsakelig mild forurensning, og de primære miljøgiftene er O3.

2. mai

Kontrollert av den sørlige vinden, er mengden sky liten, og temperaturen stiger.Det forventes at kystområdene på halvøya og kystområdene hovedsakelig er mild forurensning, og andre regioner er hovedsakelig mild forurensning.

#Daily Temperament Map#[16 City Environment Air Aqi Index] 8:00 26. april 2024

Opprinnelig tittel: «Prognose for miljøets luftkvalitetssituasjon i Shandong -provinsen (26. april 2024 -mai 2)»