Lag mathåndverk ideer om "tungen"
1 min read

Lag mathåndverk ideer om "tungen"

China News Network, Fujian News, 7. mai (Cai Yiying Zhao Pages) «Mat må være sikrere. Basert på prinsippet om fem farger og fem smaker kombinerer vi mat med kunst, med verdensfamous malerier inspirasjon, trekker ut naturlige ingredienser med Naturlige ingredienser, trekke ut naturlige ingredienser mangfoldig pigmentering, lage en galleri -serie risballer, håper å formidle en livsholdning som forfølger innovasjon, jakten på helse og forfølger skjønnhet. Ball.
Nylig er matsikkerhetsutdanning og innovasjon praktiske aktiviteter ved School of Life Sciences of Fujian Normal University -skapende Rice Ball Production Competition.
På laboratorieproduksjonsskranken venter de nøye designede risbollene på at lærere og elever skal smake.Studentene fokuserer på innholdet i matteknologikurs, bruker profesjonell kunnskap, kombinerer prinsippene for tradisjonell kinesisk medisin og tradisjonelle kulturelle konsepter, og designer vakre, deilige og sunne kreative risballer i henhold til den nåværende kostholdstrenden og smakspreferansene til unge forbrukere. , Beskytt «tungens lykke».
Arrangementet inviterer Chen Xiaoning, daglig leder for Fuzhou Domi La Culture Technology Co., Ltd., og college -lederne, lærerne i partiets gren ved Institutt for matvitenskap og ingeniørvitenskap, etc. som dommere.Dommerne lyttet til forklaringene fra de deltakende teamene, scoret i aspektene av farger, smak, kreativitet osv., Og gjorde gjennomgangsveiledning.
Denne aktiviteten er et innovativt forsøk på å fremme undervisningsreform, eksperimentell læreplanbygging og ideologisk og politisk konstruksjon av læreplaner av matvitenskap og ingeniørfag.Høgskolen uttalte at høgskolen vil fortsette å bygge et innovativt praksiskurs som integrerer moralsk utdanning, utredning, estetisk utdanning og arbeidskraft, og utvider resultatene fra «Party Building+Curriculum Ideology and Politics» fra første klasse til andre klasse. «People», instruerer School Food Association om å organisere den første campus kreative matkonkurransen for å utvide effektiviteten og påvirkningen av profesjonell undervisningsreform ytterligere.(over)
Rapport/tilbakemelding