Honghe County: Party Building fører til livsmiljøet i folks livsmiljø.
3 mins read

Honghe County: Party Building fører til livsmiljøet i folks livsmiljø.

Chunyang Breeze, April Shaoguang, varm og hyggelig.Tidlig morgen, vendt mot den stigende solen, ruslet i Dalong Street Township, Honghe County, ble ruskene stablet opp foran huset og veikanten var borte.Når vi ser på det, er åkrene opptatt, våren er opptatt, veien er vakker, vannet er grønt, den grønne kysten er grønn, og den er full av scallions.
«Clean Green and Beauty Beauty» er ansiktet til det landlige miljøet, og det er også lykken til det glade folks levebrød.Fangfei var i april, og vårlyset var helt riktig. foryngelse.Dalong Street Township, Honghe County, ledet gjennom partibygging, spilte fullt ut rollen som partiemedlemmers pionermodell, omfattende gjennomførte forbedring av menneskelige menneskelige bosetning Forbedring av utseendet.Fokuser kontinuerlig på vanskeligheten med retting, følg med på de død endene av sanitæren, og kle vakre og levelige landsbyer, slik at det generelle utseendet på landsbygda gradvis vil rengjøre, grønne, lyse og vakre.
«Jing» jobbet hardt opp og ned og sang «Front Play».Ta ledelsen i kadrene i township og landsby, lanser partimedlemmer og massene for å delta sammen, utføre 13 ganger av livsmiljøet og mobilisere mer enn 720 personer. .Siden april har 5 utgaver blitt sortert ut, og alle av dem er utbedret.
«Green» lager en artikkel og synger «Concerto».Opprett alltid konseptet med grønt vann og grønne fjell som Jinshan Yinshan, og organiserer aktivt partimedlemmer og masser for å utføre foreløpig arbeid langs motorveier, landsbyer og gårdsplasser. er organisk kombinert for å skape en grønn landsby med koordinering med det omkringliggende økologiske miljøet og betydelige regionale egenskaper.
Søker gjennombrudd i «Liang» og synger «Song».Å ta temaet for partiets dag som en mulighet, organisere to «Party Building+» Qinghe -operasjoner Opp 4,2 kilometer med elvekanaler, Salvage River søppel og 1,2 tonn flytende gjenstander for å skape en klar elv, vannklart, landgrønn og vakre vann, slik at elvene foran landsbyboernes hus er tydeligere.
«Beauty» kom med virkelige triks og sang «Long -Term Songs».Etablere en langvarig mekanisme for forbedring av livsmiljøet. Stole på massene, lanser massene og guide massene til å gjøre en god jobb med daglig miljøhygiene. , Problemet er ikke over natten, og utbedringen er ikke dagen etter.
Siden utbedringen av det menneskelige bosettingsmiljøet har det lokale partiet fremhevet ledelsen for partibygging, koordinert og mobilisert fullt ut entusiasme av gress -rekkekadrer, og dannet partimedlemmene og kadrene og massene i township, landsbypartiets medlemmer og Massene for å delta i fellesstyrken, og stadig institusjonalisere, standardisere og normalisere livsmiljøet i livsmiljøet.
«De landlige veiene er pene, fronthuset er rent, miljøet i alles liv er vakkert, og folks humør er enda mer behagelig,» Li Gou reker, sekretær for partiets gren av partiets gren av partiets gren av den Partiets gren av partiets gren av partiets gren av partiets gren av partiets gren av partiets gren av partiets gren av partiets gren av partiets gren mens han rengjør, sa han med et smil.
Yunnan.com Korrespondent Bai Yangfu Zhao Longyun
Rapport/tilbakemelding