"Little Pig Superman" Wish 2024 China Hangzhou Food and E -Commerce Expo konkluderer perfekt
1 min read

"Little Pig Superman" Wish 2024 China Hangzhou Food and E -Commerce Expo konkluderer perfekt

Nylig ble 2024 Kina (Hangzhou) Food E -Commerce Expo og sjefen for Kina (Hangzhou) private domene -kongressen holdt på Hangzhou International Expo Center i Zhejiang.Temaet for denne konferansen er «fuktighet med» mat «og felles kjede». Forretningsmulighet.
Nytt kapittel i grillet tarmindustri
Som en representant for den grillede tarmindustrien ble Pig Superman valgt og deltatt i matindustrien og e -handelsfelt for å samles i Hangzhou for å snakke om samarbeid, fremme den sunne utviklingen av mat e -handel og skape en strålende fremtid for den Mat e -handelsindustri!
På utstillingen brakte utseendet til Pig Superman overraskelser for forbrukere og gründere.Som en populær gjenstand som introduserte innlandsmarkedet på 1990 -tallet, har stekende tarm blitt elsket av mennesker.Imidlertid må tradisjonelle grillede tarmmaskiner hentes manuelt, store begrensninger på arenaen, og kvaliteten på grillede tarmer kan ikke garanteres osv., Og det er vanskelig å skape større forretningsmuligheter.Og Pig Superman deler smarte grillede tarmmaskiner kan ikke oppnå noen på vakt, og lanseringsscenen er mer mangfoldig.Samtidig kombinerte Pig Superman også med de topp lave -temperatur kjøttprodukter som behandler virksomheter i Kina for å skape en trygg, tøff og høykvalitets forsyningskjede for å gi forbrukerne sunne grillede tarmer.Virkelig «la moren være trygg og la folket føle seg vel»
Gå til mat e -handel ny fremtid

(Kilde: «CFEE Food E -Commerce Expo» WeChat Public Account)

Liang Zhiliang, en annen nivåinspektør for Zhejiang Provincial Department of Commerce, sa i sin åpningstale, «Den digitale industrien som en viktig økonomisk pilar i Zhejiang -provinsen har utviklet seg raskt de siste årene. Mange e -handelsplattformer og e -handel Institusjoner har utfelt et stort antall e -handel driftstalenter og opplevelser. «»