[Miljø sanitæranlegg] Det kanadiske området er konsentrert om å gjennomføre den patriotiske helsekampanjen for å skape et rent og levelig bymiljø
1 min read

[Miljø sanitæranlegg] Det kanadiske området er konsentrert om å gjennomføre den patriotiske helsekampanjen for å skape et rent og levelig bymiljø

Bygge det første merket av nyheter og informasjon i Gagdaki -distriktet

Klikk på de blå tegnene under emnet for å ta hensyn til tillegg av området

For å omfattende rense og forskjønne det urbane landlige livsmiljøet i Plus -distriktet, for å bygge et vakkert ekstra område med pent, vakkert miljø og økologisk levelig, fra 16. til 17. april, vil tilleggssonen fokusere på den «patriotiske helse Kampanje «i hele distriktet. Reserensivt utbedring av by- og landlige sanitærforhold.

På arrangementstedet tok frivillige og kadrer av organer rengjøringsverktøy som kvast, jernsturner, søppelklipp, vevde poser, etc., og renset sanitærdøde hjørner, fortau og grønne belter av bakgatene og veiene Miljøhygiene -sanering, slik at miljøet i jurisdiksjonen er fornyet, og det har blitt enstemmig berømmet av innbyggerne.

Utviklingen av den «patriotiske sanitetsbevegelsen» forbedrer ikke bare den generelle miljøkvaliteten på tilsetningen, men skaper også et rent, behagelig, pent og ryddig bomiljø for innbyggerne.Tilleggssonen vil ta denne aktiviteten som en mulighet til å fortsette å gjøre en god jobb med miljømessig sanitær, veilede massene til bevisst å utføre miljømessig sanitær, praktisere den siviliserte og sunne livsstilen i den nye tiden og i fellesskap beskytte folks livsmiljø.

Grafisk: Legg til distrikts -TV -stasjon