Hjemmelivet er en god smak "Guangxiang Food Food" dukket opp på den 26. Marine Fair
3 mins read

Hjemmelivet er en god smak "Guangxiang Food Food" dukket opp på den 26. Marine Fair

Kilde: Straits Headline Official

Fra 16. til 19. plass ble det 26. stredet på tvers av økonomisk og handelsmesse (referert til som «Maritime Fair») med temaet «DEPENDING CROSS -STRAIT Integration and Construction» som ble holdt på Fuzhou Strait International Convention and Exhibition Senter.

Zhou Zuyi, sekretær for Fujian Provincial Party Committee, deltok på åpningsseremonien og holdt en tale.Etter 30 års utvikling har den maritime messen blitt en langvarig omfattende økonomisk og handelsutvekslingsaktivitet på begge sider av sundet.

Ningde City ledes av Kommunale handelsråd, co -organisert av kommunestyrets komités Taiwan og Hong Kong Affairs Office og Municipal Commercial Bureau. «Ningde Pavilion».Den inviterte Guangxiaweiwei bransjegruppe viste et bredt utvalg av krydder.

Inn i «Ningde Pavilion» kom fjellene og sjøatmosfæren fra ansiktet.I tillegg til Ningde Big Yellow in the Sea, Taup, Abalone, Tongjiang Abbor, etc. fra Xiapu, osv.; Gammel vin laget med ikke -aritage -kunst og lokal tradisjonell matfuding snacks … jo mer øye -fanging er alle slags krydder, inkludert hvit pepper, salt og pepperpulver, grillpulver, karripulver og forskjellige vestlige måltider.

«Den maritime messen spiller en viktig rolle i å utforske de nye integrasjonsveiene på tvers og belastning og fremme den glatte strømmen av økonomisk og handelssamarbeid på begge sider av sundet. Takket være utstillingen for å gi en god displayplattform.» Styreleder for mat, matmat, sa at selskapet har innovasjon og kvalitet med innovasjon og kvalitet Business Philosophy of Service, kombinert med utviklingen av sørøstasiatiske smak, velger ingredienser med høy kvalitet for å skape høy kvalitet for sunn mat.I det nåværende konkurransemiljøet i markedet, kan det å delta i en så stor -skala -utstilling at våre spesialprodukter har flere muligheter til å komme ut av Fujian og verden.

Tang Zongsen introduserte at deres sprø stekte pulver, lite sprø kjøttpulver, stekt pulver, tåler to ganger og steker, sprø og møre utenfor, og når den gyldne effekten av fargen; , samt krydder pepper av flaske og bokser.

Personen som har ansvaret for det tekniske selskapet i Guangxiangwei -selskapet gjorde en en -til -en forklaring: for eksempel pepper, ikke se på en liten flaske, produksjonsprosessen er også komplisert. Tre år før vi ikke savnet vannet, og fôret var så tidlig som begynnelsen.

Når det gjelder outsourcing -design, har de også hotell catering spesielle krydder for å rotere og justere bryteren, noe som er enkelt å spare og enkel å bruke, og søke om et antall patenter med utvendig design og funksjonelle innovasjonspatentsertifikater til landet.

Det rapporteres at Guanghao Weisi Industry Group er et diversifisert internasjonalt handelsselskap som spesialiserer seg på produksjon av krydderbehandlingsbedrifter.Selskapet har den mest avanserte automatiserte produksjonsstrømlinjen, inkludert bakervarer, stekt, pulver, screening, sterilisering, sterilt verkstedfylling og andre lenker.Hovedsakelig engasjert i Xiangxin -prosessering, lett å pakke mat, krydder osv.Blant dem produseres flere store serier med krydder i Fuding Guangxiang Food Co., Ltd., som er omgitt av fjell og vakre miljø.Selskapets prinsippoppdrag er å lage «gode produkter», justere «god smak», og smaken er bedre!