Sport ≠ sunt!Hvordan utøve vitenskapelig og effektivt?
3 mins read

Sport ≠ sunt!Hvordan utøve vitenskapelig og effektivt?

Sport ≠ sunt!

Hvordan utøve vitenskapelig og effektivt?

Vitenskapelig idrett og sunt liv

Livet ligger i trening, men for spesielle grupper som San Gao, kardiovaskulære og cerebrovaskulære sykdommer, er trening faktisk spesielt. Vitenskapelig og effektivt?

Trening trenger godt humør

Effekten av trening er nært knyttet til følelser.Trening med lykkelig humør kan effektivt aktivere immunfunksjonen i kroppen;Derfor, når vi driver med fysisk trening, må vi ta hensyn til følgende punkter:

(1) Det må være et klart formål med trening.Før trening må det være en ivrig stemning og entusiasme for å delta i trening.

(2) Oppmerksomheten skal være fokusert på hvordan du kan puste riktig og hvordan du behersker treningsevner.

(3) Sport skal være avslappet.Du kan lytte til musikk under trening, og du kan også finne venner med lignende interesser for å delta i fysisk trening sammen, oppmuntre hverandre i trening og skape en hyggelig atmosfære sammen.

(4) Vær oppmerksom på idrettene som er interessert i, for eksempel fjellklatring, roing, dans, skøyter, etc., prøv å kombinere trening og underholdning.

(5) Det er best å mestre noen psykologiske justeringsmetoder.Psykologisk tilpasning er ikke mystisk, alle kan kontrollere følelser og stemninger.Se for eksempel på speilet før du løper, sorter ut hår, klær og se på ansiktet ditt og begeistret din ånd.

Forholdsregler

Trening bidrar til fysisk og mental helse, og hjelper til med å opprettholde helsen og redusere virkningen av forskjellige sykdommer på fysisk funksjon.For personer som for tiden lider av kroniske sykdommer som hypertensjon, diabetes type 2, må valg av idrett og valg av treningsintensitet implementeres i henhold til deres egen tilstand og legens råd.Spesielt temperaturforskjellen mellom morgenen og kvelden om høsten og vinteren er stor.

Mennesker i alle aldre bør utføre fysiske aktiviteter hver dag for å opprettholde sunn vekt.Følg daglig fysisk aktivitet, gjør minst 5 dager med fysisk aktivitet med middels intensitet per uke og akkumulerer mer enn 150 minutter; det er best å ta 6000 trinn per dag for aktiv fysisk aktivitet.Oppmuntre aerob trening med høy styrke til å styrke motstand og motstand, 2 til 3 dager i uken.

Hvordan bevege seg vitenskapelig?

1. Velg riktig treningsmetode

På grunn av de forskjellige fysiske formene og kroppskarakteristikkene, har alle ulik treningsevne.Før trening må du nøyaktig forstå din egen treningsevne, velge riktig treningsmetode og unngå makt.

2. Arranger oppvarmings- og avslapningsøvelser for å redusere treningsskader

Vanligvis, i parken, er sportsemengdene til de midterste og eldre mennesker på torget som mangler sportskunnskaper.Selv om temperaturen er høy om sommeren, er det nødvendig å utføre en kortvarig og liten oppstrømningsøvelse.

Rollen som varm -up -trening skal ikke undervurderes.Men ikke tren for mye i varmeoppgaver, for ikke å unngå tretthet, påvirke hoveddelen av øvelsen senere.Etter at hoveddelen er over, er det nødvendig å utføre avslapningsøvelser, noe som bidrar til at kroppen gradvis kommer seg etter høye intensitetsbevegelsesstatus til en stille tilstand, eliminerer muskelsårhet, blodtrykk og hjerterytme til normale nivåer og fremmer den Gjenoppretting av kroppsfunksjonen.

3. God trening godt

Etter alvorlig trening er kroppen alvorlig mangelfull i vann. Varmt vann, og drikker deretter litt honningvann.

° Sammentrekningen av kapillærer og redusert immunitet kan forårsake sykdommer som kulde.Etter anstrengende trening, ikke ta et bad med kaldt vann.

Derfor anbefales det å tørke svetten med et håndkle etter trening.

4. The Personalized Movement of the Watch

Yingzhis klokke bruker Big Data og AI Intelligent Analyse. Ulike data, formulerer det.