1 min read

For første gang i forskerne våre har forskere innsett det unormale antallet fotoner i fotonens unormalitet

Ifølge nyhetsbyrået Xinhua, Beijing, 6. mai (reporter Zhang Quan), lærte reporter fra Chinese Academy of Sciences den 6.: Akademiker Pan Jianwei -teamet ved University of Science and Technology of China brukte «Bottom -up» kvantesimuleringsmetode For å oppnå den første internasjonale fotonpoenget gir Quantum Abnormal Hall State en ny vei for effektivt å utvikle mer og ny kvantemateriell forskning.Relaterte resultater er publisert i det internasjonale akademiske tidsskriftet «Science».
Halleffekten refererer til effekten av elektroner når strømmen er plassert i materialet i magnetfeltet, og elektronene påvirkes av Lorentz -kraft er mye brukt innen elektromagnetisk sensing.Den unormale Hall -effekten refererer til de relevante effektene som er observert uten et eksternt magnetfelt.Kvantehallen er hallen Hall -effekten av kvantemekanikkversjonen, som må observeres under de ekstreme forholdene for den lave temperaturen og det sterke magnetfeltet.
«Quantum Hall -effekten er delt inn i en heltallkvantisk Hall -effekt og en kvantitativ kvantitativ Hall -effekt avhengig av de forskjellige måtene å samhandle mellom elektronikk.» Kroppsforvendte, noe som er viktig.
I denne studien brukte teamet «Bottom -UP» -metoden for å realisere den ikke -lineære interaksjonen mellom fotoner basert på den uavhengig utviklede superledende høy -ikke -ikke -implifiserte harmonisk optisk resonansmatrise, og videre konstruert i dette systemet for å bygge et system. Det ekvivalente magnetfeltet som virker på foton «Second Quantum Revolution».
«People’s Daily» (7. mai 2024, 11. utgave)
Rapport/tilbakemelding