Fra nå til 30. mai, og utforsker mysteriet med kostholdsterapi, bare på Ruijin · Science Life Museum
2 mins read

Fra nå til 30. mai, og utforsker mysteriet med kostholdsterapi, bare på Ruijin · Science Life Museum

Med den økende oppmerksomheten til publikum om den sunne livsstilen, som en slags helse, har kostholdsterapi gradvis gått inn i folks visjon.Er du nysgjerrig på hvordan du oppnår helsemål gjennom daglig kosthold?For å popularisere kunnskapen om matterapihelse, jobber Shanghai tradisjonell kinesisk medisinlitteraturmuseum og Ruijin Second Road Street med det sunt merkevaren Jin Xiaocao for å lage en Public Welfare Food Science Popularization Exhibition på «Ruijin · Science Life Museum» på nr. 124 Maoming South Road.

Denne utstillingen er delt inn i tre områder -Food Supplementary Science Science -områder, vårmat- og omsorgsområder og interaktive opplevelsesområder, og viser kunnskapen om publikums rike og mangfoldige kunnskaper om mat og helsehjelp.

Å nærme seg «Ruijin · Science Life Museum», først og fremst, ordet «mat» og det kinesiske medisinskapet på den ene siden av inngangen ble tiltrukket av synet.Dette er et interaktivt opplevelsesområde som blandes med nabolaget.Dette tradisjonelle kinesiske medisinskapet er ikke bare dekorert.

Å gå inn i utstillingshallen, kjerneprinsippene for kinesisk medisin matterapi, en lang historisk bakgrunn og den passende metoden for å spise ingrediensene vises i Food Supplement Science Science -området.Om våren er mat- og forvaringsområdene fulle av tørrvarer. , mais og yam som passer for våren.Kombinert med de livlige forklaringene på ansatte på stedet, kan besøkende lett forstå den vitenskapelige konnotasjonen og praktiske ferdighetene til kinesisk medisin.

For tiden er det om våren.Disse rettene er ikke bare rike på ernæring, men kan effektivt hjelpe folk med å kondisjonere kroppene sine og tilpasse seg sesongmessige endringer.Som en av arrangørene av denne utstillingen brakte «Golden Cao» en serie kinesisk medisin mat og relaterte produkter utviklet av besøkende.For eksempel, i utstillingshallen, en «stor formel» kombinert med tradisjonelle kinesiske medisinformler med tradisjonell gardenia suppe og en godst suppe, og listet små oppskrifter for å lindre symptomer som ubehag i halsen.

Den populære vitenskapsutstillingen for offentlig velferdsmatbehandling vil fortsette til 30. mai. For innbyggere som er interessert i helsehjelp, skynd deg og besøker opplevelsen.