3 mins read

Konstruer et trygt og stabilt maritimt miljø for å tjene utvikling av høy kvalitet av marin økonomi

Bright Daily Reporter Li Ruizhen
21. mai arrangerte China Maritime Police Department et spesielt intervju med maritim rettshåndhevelse for å innføre relevante situasjoner som å slå ned på smugling, ulovlig fiske, stjele havsand og «Sea Maple Bridge» og svarte på spørsmål fra reportere.
Mer enn 300 skip ble brukt i daglig hver dag, opp 20%år -på -års, effektivt koblet til 17.643 politifolk, en økning på 16,4%år -år, og sakene ble undersøkt fra 5648, en økning på 15,7% År -på -År … Under arbeidet med politiets rettshåndhevelse i politiet har maritime politibyråer på alle nivåer resolutt implementert avgjørelsen og utplasseringen av Party Central Committee, og gitt full spill til rollen som hovedstyrken av rettighetsrettshåndhevelse til sjøs, og effektivt å beskytte den nasjonale suvereniteten, sikkerhets- og utviklingsinteressene, og effektivt beskytte byggingen av vakre ping et hav og sterke tjenester.
Zhao Xuexiang sa at i 2023 koordinerte maritime politibyråer på alle nivåer «Nethavet» for å slå ned på smugling, «jakt» for å slå ned på forvaltningen av landet (grensen), og sprakk en gruppe store saker Var 4,2 tonn narkotika, mer enn 160 folkemengder ble tatt til fange, og mer enn 20 smugler kriminelle gjenger ble drept i kjeden.Organiser fiskeriets rettshåndhevelsesoperasjoner som fiske og hvile, og rette aktivt i rekkefølgen av marine fiskeriproduksjonsoperasjoner.Gjennomføre lovhåndhevelsesovervåkningshandlinger som «Bihai» og «Green Shield», undersøke og håndtere 341 saker som ulovlig okkupasjon av sjøområder, ulovlig dumping og ulovlige øyer for å forhindre og skade marin ressurs og miljøaktiviteter; Enestående problemer som tyveri og hav og sand, ulovlig gruvedrift og gruvedrift, ulovlig gruvedrift og gruvedrift.
Som svar på spørsmålene om «Sea Maple Bridge» foreslått av reportere, ble Zheng Lingyong, håndhevingsansvarlig for Quanzhou politistasjon i Fujian, dypt berørt: «Den marine økonomiske velstanden i Quanzhou City, men tvistene og forbrytelsene som var involvert i SEA er også bekymret.
«Tips er ikke i land, store ting er ikke i Hong Kong, motsetninger er ikke sammenvevd og løst på åstedet.» De siste årene har maritime politiinstitusjoner på alle nivåer holdt seg til begrepet folks interesser, praktisert og utviklet den «Maple Bridge Experience» i den nye tiden, og fremmet etableringen av maritim flyt til sjøs.Det er underforstått at fjorårets maritime politiinstitusjoner på alle nivåer på riktig måte løst 1801 konflikter og tvister som fiskeri, arbeidskraft og forvaltning, etc., en økning på 200%år -år.Ta servicegaranti for folks levebrød som utgangspunkt, setter opp et spesielt serviceteam som å løse motsetninger, generell lovpropaganda, medisinsk redning og gruppeforsvar og gruppestyring, og utføre «Sendingsmedisinsk og sende varme varme» aktiviteter .
«Politiet ved sjøen, vær så snill å tildele 95110.» I dag er denne setningen dypt forankret i kystområdet.»De siste 5 årene siden 95110 alarmtelefonnummer er åpnet, har det kinesiske maritime politiet godt oppfylt «må være koblet til politiet, og politiet må ha lovet. Gan Yu, en talsperson og visedirektør for politiet Arbeidsavdelingen sa at det i fjor var 1.7643 politifolk over hele landet, hvorav 1.858 ble reddet varsler, og utgjorde mer enn en -entendedel av andelen. Totalt 1 745 personer og 302 skip ble reddet.
«I neste trinn vil vi fortsette å slite og komme videre, trofast oppfylle oppdragsoppgavene gitt av partiet og folket, aktivt bygge et trygt og stabilt maritimt miljø, og gi nye og større bidrag til å betjene utvikling av høy kvalitet av den marine økonomien. «Sa Zhao Xuexiang.
«Guangming Daily» (04. versjon av 23. mai 2024)
Kilde: guangming.com- «Guangming Daily»
Rapport/tilbakemelding