Et universitet i Wuhan holdt en kondisjons- og kroppsbyggingskonkurranse: Hundre studenter viser musklene sine på stedet, noen studenter ba om permisjon for å delta i konkurransen
2 mins read

Et universitet i Wuhan holdt en kondisjons- og kroppsbyggingskonkurranse: Hundre studenter viser musklene sine på stedet, noen studenter ba om permisjon for å delta i konkurransen

15. mai holdt Hubei University en unik kondisjons- og kroppsbyggingskonkurranse i gymsalen.

Spillscenen.Foto/intervjuobjekt gitt

På konkurransescenen kom spillerne til makten etter tur, gikk til sentrum av scenen i samsvar med de foreskrevne rutene, postet forskjellige fysiske bevegelser, og viste musklene i alle deler av kroppen til dommerne. Spillet, publikum applauderte av publikum.

«Denne konkurransen om kondisjon og kroppsbygging krever at spillerne har en veldig ensartet og jevn kroppsoversikt. Det er ikke bra å praktisere en viss del. Gjennom spesifikke handlinger, mobiliserer forskjellige muskelgrupper i kroppen, og viser en symmetrisk og symmetrisk skjønnhet.» Shi Yan, dommeren for «» «» «

I spillet utfører spillerne handlinger.Foto/intervjuobjekt gitt

Wen Lihao er mester for menns treningsmodellprosjekt i denne konkurransen. Uke.

Han sa at han to måneder før spillet begynte å insistere på å kontrollere kosthold, og 2-3 timers trening ble gjennomført hver dag.To måneder senere har «hele kroppen også endret seg mye. Jeg føler at det ikke er avfall de siste to månedene.»

Midt på stasjonen er Wen Lihao.Foto/intervjuobjekt gitt

Wen Lihao sa at han ikke spesialiserte seg på læring og kroppsbygging.

«Jeg vil gjøre meg sterkere. Etter å ha holdt på med trening en stund, kan jeg se fremgangen og endringene mine i kroppen. Mot profesjonaliseringens vei og bli en profesjonell kondisjon og kroppsbygger.

Shi Yan er den viktigste arrangøren av denne konkurransen. , for å tillate deltakelse i treningsstudenter i kroppsbygging, kan opprettholde en bedre konkurransedyktig tilstand, og hun organiserer denne konkurransen på skolen.

I løpet av de siste tre årene har mer enn 300 studenter meldt seg på konkurransen.

Hun introduserte at kondisjon og kroppsbygging har endret seg mye om utformingen av humanoidkroppen, og skolens kondisjon og kroppsbygging av offentlige valgkurs har også blitt ønsket velkommen av mange elever.Hun husket at en student som hadde tatt kursen. den opprinnelige.»

Jiupai Journalist Song Mingtao

Rediger Chen Wei Liangxia