2 mins read

Kinesiske forskere har oppdaget verdens største skript drages fotavtrykk

Forskerteamet ledet av det kinesiske Geosciences University (Beijing) og Yingliang Stone Natural History Museum i Fujian -provinsen kunngjorde den 6. at lagets store -scale Fear Claw Dragon -fotavtrykk i Dragon Dinosaur -fotavtrykk funnet i Fujian før verdens største manus Dragon Footprint, inkludert 5 fotavtrykk på omtrent 36,4 cm lang og 16,9 cm bred.Forskere har etablert en ny fotavtrykk -art kalt «Yingliang Fujian Footprint» for dette formålet.

To -type drage er en type kjøttetende eller altetende dyr -lignende dinosaurer som bor i den sene jura -perioden til den permanente Baiji.De har på seg fjær, og den andre tåen på bakerste fot har gigantiske sigdformet klør.

I november 2020 dannet Yingliang Stone Natural History Museum i Fujian -provinsen og China University of Geosciences (Beijing) et felles vitenskapelig forskerteam for å finne storskala sent -skala sent hvitbærende dinosaur -fotavtrykk nær Longxiang Avenue, Lingcheng Town, Longyan City, Fujian -provinsen.Etter flere års forskning har teamet nå oppdaget minst åtte typer dinosaur -fotavtrykk som store skamkanal, fugler, dyr og to -to -regioner.Blant dem er det 12 to -pekne drage -fotavtrykk, fra to typer fôrklo -drager.

Xing Lida, en førsteamanuensis i China University of Geosciences (Beijing), introduserte at i de to forskjellige typene Fear Claw -drager er det gjennomsnittlige fotavtrykket av den mindre formtypen omtrent 11 cm langt; hvorav 5 fotavtrykk danner en rad og fotavtrykk.

«Dette er det største føttene drage -fotavtrykk som er blitt oppdaget i verden for tiden.» i fortiden.I henhold til størrelsen på fotavtrykket har dinosaurene som har forlatt fotavtrykket en lengde på minst 5 meter og en hoftehøyde på nesten 2 meter.

«Longxiang Dinosaur Footprint Group er den beste bevaring, den største og mest mangfoldigheten av de sene hvite bærende dinosaurens fotavtrykk i landet mitt.» Asias Scarlet Claw Dragons har blitt den enorme adaptive utviklingen av kroppsformen til det øverste rovdyret på landet, og de avdøde Baiya Dinosaur dyregrupper i min landforskning er av stor betydning.

Det rapporteres at resultatene nylig er publisert i det internasjonale akademiske tidsskriftet «Cross Science».