2 mins read

En "vitenskapelig leksjon", som er tilliten til barnet med svaksynte barn synshemmede

00:54
Hunan Daily, 22. mai (alle mediereporter Zhou Yan -korrespondent Hong Lei Dong Lei Leng Lanyu) «Jeg kan ikke se verden. Hvis jeg vil få barn i fremtiden, vil han være denne skjebnen?» ble begravet dypt i hjertene.19. mai brakte Citic Xiangya Reproductive and Genetic Specialist Hospital og eksperter fra Hunan Guangxi Hospital og andre sykehus en student med tittelen «Active Eugenics · Guardian Guangming» for svaksynte studenter på Hunan Special Education School. Visuelt svekkede studenter fikk håp i en «vitenskapelig leksjon».
Det er mange typer arvelige øyesykdommer, og den høye forekomsten er en av de viktige årsakene til fruktbarhetsproblemer.»For tiden er det kjent at genetiske øyesykdommer inkluderer genetisk øyesykdom med en genetisk øyesykdom, polygenal arvelig øyesykdom og øye manifestasjoner av systemiske eller andre systematiske genetiske sykdommer. Det er mer enn 600 typer sykdommer, inkludert omtrent 200 typer genetisk Øyesykdommer. Enkeltgenmutasjoner ble arvet til neste generasjon til neste generasjon.
Men høy genetisk risiko betyr ikke at personer med svaksynte har mistet muligheten til å pleie neste generasjon.Dette er også betydningen av Citic Xiangya -teamet for å utføre denne offentlige velferdsaktiviteten i Hunan Special Education Middle School i fem år på rad.
Professor Tan Yueqiu, nestleder dekan ved Citic Hospital, fortalte disse spesialpedagogene: Selv om han ikke kan se lyset igjen, er han helt håpet å endre bortgangen til denne skjebnen i de fremtidige generasjonene. friske barn.
«Det er to hovedmetoder for å blokkere genetiske sykdommer i familien, den ene er fødselsdiagnose, og den andre er den forberedende genetiske testingen (PGT).» fløyelspels, og den førstnevnte kan trekke ut fødselspels, og førstnevnte kan hente ut mammapiller, og den førstnevnte kan trekke ut mamma fløyelspels, fatiditetsdiagnose av fosterprøver som fostervann eller navlestrengsblod blir bedømt til å lide av genetiske sykdommer i familien.Hvis fosteret er et barn, anbefales det å indusere arbeidskraft: sistnevnte er hovedsakelig rettet mot par fra barn med høy -risiko fruktbarhetsgenetiske pasienter med mutasjoner tilbake til den kvinnelige firkantet livmoren, som blokkerte overføring av genetiske sykdommer i familien.
«Betydningen av forebygging er å unngå fødselen av barn med alvorlige hindringer, redusere den økonomiske belastningen av familien senere behandling, mens de unngår fysisk og mental lidelse av familier og barn.» Sa Hu Liang.
«I fremtiden vil vi ta hensyn til slike mennesker i lang tid. Vi må ikke bare gjennomføre vanlige offentlige velferdsforedrag, men også starte en systematisk epidemiologisk undersøkelse. Vi inviterer oftalmologer til å møte for konsultasjon og oppmuntre studenter i å beseire skjebnen. «Sa Tan Yueqiu.
Rapport/tilbakemelding