1 min read

Koordinerer Huairou Science City!Verdens første lyselement kvantemateriale tverrplattform starter operasjonen

22. mai ble et annet stort vitenskapelig forskningsprosjekt fra Peking University i Huairou Science City -Light Element Quantum Material Cross -plattform lansert.Denne plattformen er verdens første kvantemateriale forskningsplattform med et lyselementsystem som sitt kjerneforskningsobjekt. felt faktisk søknad.
«Hydrogen, 氦, litium, bor … disse lyselementene som er aktive i forkant av det kjemiske element -syklusbordet er våre forskningsmål.» Brukte ordet «ekstraordinært».Kvantematerialer er ikke dominert av typiske fysiske lover.Som et resultat prøvde forskere å kombinere lyselementer og kvantematerialer, i håp om å hjelpe kvantematerialer til å bryte gjennom «sårbarhet» flaskehalsen gjennom de unike fordelene med lyselementsystemet.
Byggingen av plattformen gir ideelle forskningsforhold for denne «sterke unionen».I følge Jiang Ying har plattformen fire forskningsavdelinger med kvantemateriell design og prediksjon, presisjonsforberedelse av kvantematerialer, kvantitetskvantum presis deteksjon og regulering, kvantemålsbehandling og testing.»Her kan vi legge inn den virkelige applikasjonen fra det forrige ekstreme miljøet ved presis utarbeidelse og regulering av lyselement kvantematerialer.»
Generelt sett vises superledende fenomener i ekstremt lave temperaturmiljøer, men eksperimenter fant at under høye trykkforhold kan superledende også realiseres i et miljø nær romtemperatur. Oppnå romtemperatur superledende når det er i nærheten av normalt trykk. Nyheten i lyselement kvantematerialer under forskjellige forhold.
Plattformen startet i september 2020 og fullført i mai 2023.Under konstruksjonen av plattformen er teamets forskning på lyselementmaterialer lansert.Den 22. brakte Jiang Ying også en god nyhet: teamet utviklet en ny type skanningssonde med uavhengige immaterielle rettigheter og fullførte lokaliseringen. Det internasjonale ledende nivået.Dette mikroskopet bruker ekstremt svakt statisk elektrisitet med høyt end for å oppnå avbildning og plassering av hydrogenatomer for første gang, noe som hjelper utvikling og anvendelse av kvantematerialer med lyselement.
Rapport/tilbakemelding