Forskere har funnet en ny måte å hente ut kosmisk informasjon effektivt
1 min read

Forskere har funnet en ny måte å hente ut kosmisk informasjon effektivt

Reporteren lærte fra National Observatory of the Chinese Academy of Sciences at etter mange års dyptgående samarbeidsforskning, har National Observatory Galaxy Corporation Acoustic Study Group og International kolleger utviklet en ny metode for å trekke ut multi -punktforeningsfunksjoner fra de to – Point Association -funksjonen til galaksen.Resultatene ble publisert i International Academic Journal «Nature» «Kommunikasjonsfysikk» 19. april, Beijing Time.

I den nåværende nøyaktige kosmiske epoken er stor -skala galakser rød -bevegelse himmelpatrulje et våpen for å utforske universet.Ved å måle spekteret av et stort antall fjerne himmellegemer, kan vitenskapelige forskere bruke Red Move Tour Tian for å oppnå tetthetsfeltet i forskjellige evolusjonsperioder av universet.Galaxy -tetthetsfeltet inneholder viktig informasjon om galaksegruppe, som spesifikt gjenspeiles i de to og multi -punkts assosiasjonsfunksjonene til galaksen.

 

Galaksenes multi -punktskorrelasjonsfunksjon er svært komplementær med to -punkts tilknytningsfunksjonen, noe som er veldig viktig for å studere mørk energi, mørk materie og tyngdekraft.På grunn av kompleksiteten i multi -punktskorrelasjonsfunksjonen, er det imidlertid utfordrende for måling og modellering, så det er en flaskehals i kosmiske applikasjoner.Forskningsgruppen er basert på Galaxy Density Field Reconstruction Technology. Gjennomføring av kosmologi har gitt nye ideer og åpnet nye måter.

Kilde: CCTV News

Prosessredigering: U027