2024U30 Global Underwear Industry Summit Rene Celestin: Jeg tror at Intmate Apparel fremdeles er veldig knyttet til kommersielle råvarer
3 mins read

2024U30 Global Underwear Industry Summit Rene Celestin: Jeg tror at Intmate Apparel fremdeles er veldig knyttet til kommersielle råvarer

03:54

Shenzhen News Network, 18. april 2024(Reporter Zhu Weiming Niu Yun) 18. april ble 2024U30 Global Underwear Industry Summit holdt på Shenzhen Guangming Culture and Art Center.Med temaet «Xiangguang og Shang» inviterer dette toppmøtet 30 velkjente undertøymerker i inn- og utland, den globale undertøyindustrien, produksjon av benchmarking foretak, industrikollegier, forskningsinstitusjoner, mainstream trafikkplattformer og velkjente markedsføringseksperter representanter av de beste økologiske virksomhetene i den globale undertøyindustrien samlet seg for å fokusere på det nye temaet «Definere den nye modellen for vitenskap og teknologi og mote». «Gjennomføres. Produktiviteten er muligheten til å legge et godt grunnlag for å fremme den sunne utviklingen av undertøyindustrien.

Under toppmøtet ble OBO -grunnlegger og administrerende direktør Rene Celestin intervjuet av en reporter fra Shenzhen News Network.

Shenzhen News Network Reporter: Hva synes du om integrasjonen av teknologi og mote for undertøyindustrien og mote?

Rene Celestin: Jeg tror at teknologier og mote i området Intmate Arel er koblet i hver gang trinn for opprettingsprosessen, av de manuelle S og markedsføringsprosessen.

Innovasjonsforskning er overalt på alt nivået av bygningen, og jeg tror det er veldig utelukkende evelopment.

Rene Celestin: Jeg tror teknologien og mote innen undertøyfeltet er uløselig knyttet sammen i hvert trinn i kreativ, produksjon og markedsføring.Disse næringene jobber tett.Innovasjonsforskning er allestedsnærværende på alle nivåer.

Shenzhen News Network Reporter: Hvordan tror du undertøyindustrien vil utvikle mer vitalitet i fremtiden?Hvilke bransjekjedelinker er verdige undertøy til å endre og innovere?

Rene Celestin: Dette er et veldig interessant spørsmål. Opprettelse.

Men i området der jeg spesialiserer meg, er jeg veldig overbevist om at intim klær er en bransje som er glipp av som skaper streik og Internett -ting. For filmer og for erfaring i det sosiale medieområdet, og jeg tror at intim er staten veldig knyttet til kommersielle formål, så det er når jeg tror den mest innovasjon vil komme. Historier for potensielle kunder.

Rene Celestin: Dette er et veldig interessant spørsmål.For det første er jeg en person innen bildemarkedsføring og merkevarebygging, så jeg er den mest følsomme for markedsførings- og kommunikasjonsfeltet.Jeg er ikke flink til å produsere eller tekstilskaping.Men i feltet jeg er god på, er jeg veldig overbevist om at undertøy er en bransje bakover i å lage historier og interessante markedsføringsbilder.Hvis du sammenligner undertøy med annen mote, er andre bransjer veldig avanserte for ytelse, film og sosiale medier.Undertøymerker har muligheten til å lage interessante og fascinerende historier for potensielle kunder.

Shenzhen News Network Reporter: Har du noen forslag til U30 -toppmøtet og det kinesiske undertøykulturuka?

Rene Celestin: Jeg tror virkelig at fremgang vil komme fra eksponering for intern beste praksis over hele verden. Det er et imponert paradoks i den intime AP -parelindustrien som er at kroppstypen asiatiske personer er ganske Annerledes enn kroppstypen vestlige personer. Så på grunn av det føler de to ganske separate, produktene må være forskjellige tror jeg i markedsføringen, stormen og internett, kan du generere at de skal være ganske like.og jeg tror virkelig at toppmøtet bør tillate, merkevareutførere å utsette seg for en adikasjon, for utgiftene.