I dybde forfølgelse av "moro" for å danne en ny forbruk og mote stil
5 mins read

I dybde forfølgelse av "moro" for å danne en ny forbruk og mote stil

Med den kontinuerlige utviklingen av økonomien og samfunnet og internett, dukker det opp en ny forbruksutvikling ledet av unge mennesker i byen vår. Forbruksmodell.


«Lisifiers Blind Box» tar hensyn til moro og miljøvern


Har du hørt om «Leftovers Blind Box»?Det er ikke et tradisjonelt måltid som er igjen i tradisjonell forstand, men at kjøpmennene fremdeles vil selge dem til forbrukerne til en lav pris gjennom den «gjenværende maten» som fremdeles er i holdbarheten.


4,9 yuan En pose med pasta, en eske med lette måltider med en eske på 5,9 yuan, en melkedrikk på 11,9 yuan per lomme … dette er den «rester blinde boksen» som Citizen Liu Xin snappet opp i går.»Å kjøpe «rester blind boks» er som å åpne skattejakt. Hver gang jeg åpner den, har jeg en uventet overraskelse. Enda viktigere er en slik forbruksmetode ikke bare grønn og miljøvennlig, men også fremmer ånden til store besparelser.» Liu Xin sa med gledelig essens


Om kvelden den 16., i en Besa -butikk på satellittveien, trengte det varme gule lyset det rene glassvinduet, drysset på trebordene og stolene og retro murvegger, og skapte en varm og behagelig spisestue.Den blandede aromaen av Missri -La -ost, tomatsaus og deig er blendende i luften.


«Jeg har nettopp fjernet en boks med 9 -tommers pizza. Fyllingen var rik og smaken var solid. Prisen på 19,9 yuan var også veldig gunstig. Det var virkelig en følelse av å plukke opp skatter! Det sparer ikke bare penger og sparer mat .


Den relevante personen som har ansvaret for denne pizzabutikken sa at gjennom form av «rester blind boks», ble den «gjenværende maten» i butikken effektivt brukt for å redusere avfall, og det tiltrakk seg også mange unge forbrukere som fulgte nye opplevelser for å oppnå økonomisk økonomisk Fordeler og samfunnet.


Personlige tilpassede produkter er foretrukket


«Jeg tok datteren min for å designe et sett med foreldre -barn -antrekk. Jeg liker det virkelig! T -skjorten er bomull, og tekstur er veldig bra. Det er mange fargerike tilbehør i butikken å velge mellom. De unike klærne» » «Sa Wang Xiaoya lykkelig.


Den 17. så jeg i en DIY -kulturell og kreativ klesopplevelsesbutikk at utseendet til butikken vedtar en moderne minimalistisk stil, og det enorme gulvet -til -cearing -vinduer er lyse og gjennomsiktige. Som kunst.Fra retrotrykk til avant -garde digitale mønstre representerer hvert materiale ubegrenset kreativitet.På den andre siden er en åpen DIY -arbeidsbenk, utstyrt med komplett syutstyr og profesjonelle instruktører, slik at alle forbrukere som kommer inn får muligheten til å bli klesdesignere.


«Vår filosofi er» alle er en designer «, og oppfordrer forbrukerne til å delta i designprosessen personlig og tilpasse sine egne kostymer. Samtidig vil de regelmessig holde forskjellige tematrekings- og designerdelingsøkter for å forkorte forbrukerne ytterligere for forbrukerne for forbrukerne. Relevant person med ansvar for «DIY kulturelle og kreative klæropplevelsesbutikk.


I en annen DIY -gull- og sølvhall er det en konstant strøm av forbrukere som kommer til å tilpasse.Museet er romslig og lyst, og den dekorative stilen kombinerer klassiske og moderne elementer.Det er forskjellige DIY -gull- og sølvsmykker som henger på veggen, og hvert stykke arbeid skinner med unikt lys.«Jeg laget en eksklusiv ring for meg selv. Veiledningen i butikken var veldig entusiastisk, nøye, vanskelig å forklare, og prosessen var ikke vanskelig. Den ble veldig oppfylt etter endt.«Sa Citizen Lin Yang selvsikkert.


Unge mennesker er mer villige til å betale for renter


Nå er unge forbrukere mer villige til å betale for renter.Utsøkt camping, kokende te, innendørs trampoline … Folk er mer villige til å integrere personlige interesser i dagliglivet, noe som gir forbruket mer kulturell konnotasjon og emosjonell verdi.


I følge data fra Tmalls «March New Season i mars» i 2024, siden våren, oppvarmet lett campingutstyr som utendørs oppblåsbare senger, bilsider, campingputer og andre dedikerte puter opp.Med kontinuerlig oppgradering av campingutstyr har utsøkt camping blitt et relativt behagelig friluftsliv som er relativt behagelig og nær naturen, og har tiltrukket seg oppmerksomheten til unge forbrukere.


«Sammenlignet med den tradisjonelle måten å camping på, ser jeg mer interessant ut og opplever. Nå blir været varmere og mer og mer og mer og mer og mer og mer. Jeg kjøpte nye soveposer, bærbare matlagingsutstyr og projektorer. Wang Sa Tianyu med et smil.


Nå er kokende te veldig populær blant unge mennesker.I en grillbutikk som ligger i Nanxi Wetland Park, svaiet, og te rullet i Sandy Salamander.»Her, etter måltidet av unge mennesker, liker jeg å sitte og lage te sammen. Den kulturelle opplevelsen og sosial glede er full.» Sa eieren Lao Zhang lykkelig.