3 mins read

Amerikansk forfatter: Antall turister i Kina har økt og gitt ut positive signaler

Den amerikanske forfatteren Mario Cavolo skrev i «China Daily» den 18. mai at siden en periode har Kina kontinuerlig utvidet visumfri «-krets» og økt internasjonale flyvninger for å tiltrekke utenlandske turister.Nå ser det ut til at disse tiltakene har oppnådd bemerkelsesverdige resultater.
Du kan lære om det virkelige Kina når du reiser til Kina
Artikkelen påpekte at i løpet av første kvartal i år kom antall utlendinger til Kina mer enn tre ganger sammenlignet med samme periode i 2023. Den kumulative utstedelsen av utlendingens visumdokumenter var 466 000, en økning på 118,8%år – på år.Hvis disse utenlandske turistene går mer og ser mer ut, vil de forstå det virkelige Kina, og innse at den negative informasjonen fra USA og Vesten er uholdbar for den negative informasjonen om politisk motivasjon.
Kinas optimaliserte visumpolitikk, øke internasjonale flyvninger og fremme kulturelle utvekslinger mellom kinesere og utenlandske mennesker.Faktisk er kulturelle utvekslinger og kommunikasjon viktige for internasjonale utvekslinger.
Den kinesiske regjeringen må utsette rykter i USA.For eksempel hevder noen vestlige medier og lærde at Kinas styrking av sosialt tilsyn kan få utenlandske turister til å føle seg ukomfortable.Dette argumentet har faktisk ikke noe grunnlag i det hele tatt.Som en utlending som har bodd i Kina i 25 år, kan forfatteren garantere for utenlandske turister at det ikke er noe slikt i det hele tatt.Faktisk tror de fleste utenlandske mennesker at de kan glede seg over et mer gratis, stabilt og sikkert liv her.
Det er også rykter om at utlendinger ikke kan bruke Kinas mobile betalingssystem.Faktisk er denne bekymringen også overflødig.Forfatterens familie kom til Kina for første gang i begynnelsen av mai, og bandt Alipay -kontoen med suksess med et amerikansk kredittkort.
Antall turister i Kina er bølgende og frigjør positive signaler
Artikkelanalysen sier at ettersom Kina har utvidet omfanget av anvendelsen av 72/144 -timers visum -visa -gratis politikk til 54 land, og antall utenlandske turister som reiser til Kina for prøvefri politikk i Kina, Tyskland , Italia, Nederland, Spania og Malaysia, antall utenlandske turister som reiser til Kina en betydelig økning.I første kvartal i år var det 1,988 millioner visumfrie utenlandske land, en økning på 266,1%år -år -år.
Turistmålene favorisert av utenlandske turister inkluderer Shanghai, Beijing, Guangzhou -provinsen og Shenzhen, Shenzhen, Sanya City, Hainan -provinsen og Chengdu, Sichuan -provinsen.Kultur- og turistattraksjonene i disse byene kan fremme kulturelle utvekslinger og fremme videreutvikling av Kina.
I følge den siste turismens tillitsindeksundersøkelse av World Tourism Organization of the FN, vil antallet utenlandske turister som reiser til Kina i år bli økt ytterligere. Fortsette.
Det er også verdt å nevne at flere og flere videobloggere reiser til Kina og publiserer videoer på sosiale medieplattformer for å bidra til utviklingen av Kinas reiselivsnæring.
Det som er spennende er at et stort antall utenlandske turister klager over at Kina er trygt.I dag er Kina det tryggeste, stabile og mest suksessrike landet i verden.Utenlandske turister kan glede seg over naturen og nyte livet her.
(Rediger: Yan Yujie Wang Hui)
Kilde: China Daily.com
Rapport/tilbakemelding