Zhisheng Hometown • Fashion Yinan |
3 mins read

Zhisheng Hometown • Fashion Yinan |

Intern Xu Haoyu rapportert i Linyi
Yinan, eldgamle er Langya Yangdu, folk er enestående, og produktene deres er rike.Å ta vin og drikke te er en reise for å integrere kultur og estetikk.
I kjas og mas i den velstående byen er det alltid noen hjørner som skjuler de stille historiene i år.DUs risvin er en så hånd -laget vin med en sterk tradisjonell farge.
«DUs risvin er en ren kornvin. Fra utvalget av ris, gjennomvåt ris, dampet ris, etc., er hvert trinn hånd -laget.» å lage risvin under påvirkning av foreldrene sine siden han var barn.Etter Zhu Yuanyus syn er Brewing ikke bare et håndverk, men også en kulturell arv og fortsettelse av følelser.Derfor insisterer hun på hånd -laget brygging, og bruker tradisjonelt håndverk og naturlige råvarer for å skape en myk og uendelig smak av DUs risvin.
Sjarmen foran døren er eldgamle, og det firkantede huset er mer enn halvt dekar.Den lille gårdsplassen er laget av DUs risvin.De grønne trærne rundt seg er omgitt av, og fuglene er velduftende, som om de er isolert fra verden.Da jeg gikk inn i den lille gårdsplassen, kom en svak duft ut, noe som gjorde at folk øyeblikkelig beruset.Her er Zhu Yuanyu og lærlingene hennes opptatt hver dag, fra utvalg, bløtlegging, matlaging til gjæring, destillasjon og aldring, hvert trinn betjenes nøye for å sikre at hver dråpe vin når den beste kvaliteten.
Når du rusler i vanngatene i de gamle landsbyene og eldgamle landsbyer, er skogene foret og blomstene blomstrer er nydelige. , men ikke den blinde datoen «i Li Bai.DUs risvin er ikke bare en vin, men også et symbol på kultur og følelser av følelser.Det lar folk føle respekten og kjærligheten til tradisjonell vin mens de smaker på vin.I dette kjas og mas, gå inn i en liten gårdsplass av DUs risvin sammen for å føle sjarmen og varmen i arven etter følelser!
Etter å ha drukket DUs risvin, kom til Zhuang Jinji for å smake på drinken her.Agurkjuice, maisjuice, te drikker … Disse naturlige og null -tilsatte drinker er elsket av unge mennesker.
Zhuangjinji Food Co., Ltd. er et selskap som fokuserer på den dype behandlingen av landbruksprodukter. .Zhuang Xuliang, daglig leder for Shandong Zhuangjinji Food Technology Co., Ltd., fortalte journalister at agurkjuice, maisjuice og tedrikker er de nyeste knyttneveproduktene utviklet av bedrifter i forbindelse med Jiangnan University og Qingdao Agricultural University. inntekt og bli rik.
Yinan County har en stor produksjon av frukt og grønnsaker, men hovedsakelig for engros detaljhandel og innledende behandling.»Zhuang Jinji» samtidig i forskning og utvikling og merkevare samtidig
«For tiden har Zhuang Jinji blitt et demonstrasjonsprosjekt for våre Yinan Agricultural Products, som har styrket vår selvtillit og besluttsomhet til å utvikle landbruksproduktbehandling. I fremtiden vil vi dyrke mer og mer slike raffinerte dype prosesseringsprosjekter, og fordelene med Yinan Agricultural County.
Rapport/tilbakemelding