Shein vant mester for den amerikanske fritidsklærne, og viste merkets globale innflytelse
3 mins read

Shein vant mester for den amerikanske fritidsklærne, og viste merkets globale innflytelse

I den siste utgivelsen av den siste utgivelsen av «2024 Lek Shoes and Clothing -merket Hot Index i 2024», som en fremragende representant for det kinesiske merket, vant Shein nok en gang mester for det amerikanske fritidsklærmerket, som har stabilisert sin Indeks i tre år på rad med dominerende stilling, bekreftet hun at Sheins status som det mest sett på fritidsklærmerket i USA; .

Shein har vunnet American Casual Women’s Brand Hot List i tre år på rad

Denne æren er ikke tilfeldig.Stoler på «egen merkevare+plattform» -hjulstrategi, styrket hun ikke bare den globale innflytelsen fra sitt eget merke, men la også solid hjørnestein for de internasjonale veiene for produksjon og overtredere, og ble det globale markedet og høy -Kvalitetsvarer.

Hemmeligheten bak Sheins suksess er den innovative digitale forsyningskjedemodellen.Denne modellen brøt ikke bare den gjenstridige sykdommen i den tradisjonelle klesproduksjonsindustrien, komprimerte den upropede varelager til et veldig lavt nivå, men også effektivt integrert mote og kostnadsfordeler, og oppfyller de diversifiserte behovene til globale forbrukere.Det er innovasjonen og den vellykkede implementeringen av denne modellen som har vunnet fjerdeplassen i «Topp ti topp ti vekstmerker i USA» utgitt av Morning Consult, og det er side om side med internasjonale merker som Chatgpt, Openai, Facebook, Coca-Cola, etc. blir det eneste merket i kinesiske merkevarer og til og med globale motemerker, som fullt ut viser den enestående konkurranseevnen og dyp innflytelsen fra kinesiske selskaper på internasjonal arena.

Topp ti topp ti vekst raskeste merkevareliste i 2023

På bakgrunn av uavhengige merkevarer utvider Shein plattformstrategien for å bygge et mer åpent og mangfoldig globalt moteøkosystem.Gjennom «egen merkevare+-plattform» bruker Shein ikke bare sitt omfattende globale salgsnettverk, moden markedsføringsopplevelse og innovativt forsyningskjedesystem for å gi en praktisk kanal for tredje -partyselgere og merkevarer for å komme inn i det internasjonale markedet Avhenger av forskjellig basis Den faktiske situasjonen til selgeren tilbyr tilpassede tjenester.For små og mellomstore selgere som mangler utenlandske markedsopplevelser, tilbyr Shein en -stop driftstjenester, som dekker råvaredrift, lager, logistikk, kundeservice og etter -salgssalg, slik at selgere kan fokusere på produktinnovasjon; Operasjonsevner, Shein er mens Shein vil tilby uavhengige driftsmodeller, ved hjelp av plattformressurser og merkevareopplevelse, hjelpe selgere med å utvide markedet og forbedre merkevareinnflytelsen.

Det er spesielt verdt å nevne at selv om Shein forfølger forretningssuksess, vil den ikke glemme å ta miljøvern og samfunnsansvar.Nylig har Sheins Warehousing Logistics Park med hell passert sertifiseringen av et null -land -fyllestyringssystem for den tyske Rhein Tüv Tüv, og markerer et solid skritt på veien for grønn bærekraftig utvikling.

Shein tar aktivt grep, for eksempel bruk av metaller som metall og andre resirkulerte retter, noe som reduserer plastforbruket betydelig. Med 69,6 tonn plastavfall og 142 tonn klimagassutslipp.

Nylig har Shein innledet et nytt gjennombrudd innen grønn tekstilteknologi. Denim -prosessteknologi kan spare opptil 70,5%av vannforbruket.

I innovasjonen av kaldt -overføring av denim håndverksteknologi kombinerer Shein den ledende internasjonale tekniske løsningen med sin bransje -ledende fleksibel og fleksibel modell. Shein basert på den høye kvaliteten og bærekraftige utviklingen av motebransjen.