Guangzhou er den eneste!Vi er "de mest opptatt av turistmål"
3 mins read

Guangzhou er den eneste!Vi er "de mest opptatt av turistmål"

16. mai startet den 32. Guangzhou International Tourism -utstillingen.Utstillingsområdet i Nansha -distriktet er populært, og innbyggerne er foret å forstå den siste byggesituasjonen til Nansha og informasjon relatert til turistressurser.

Nansha Exhibition District ble vurdert som de «mest fokusene på turistdestinasjoner» på Guangzhou International Tourism Exhibition, og ble den eneste enheten i Guangzhou som vant denne prisen.På dagen for arrangementet holdt Nansha District også en serie kulturelle turismefremmende aktiviteter for «City of Vitality of the Bay Area», og fremmet de rike kulturelle turismressursene til Nansha til allmennheten og turister for å drenere Nansha Tukeke.

Nansha ikke -hjertekultur og tradisjonell mathøsting popularitet

Ifølge rapporter har den nåværende Guangzhou International Tourism -utstillingen tiltrukket seg totalt 55 land og regioner for å delta, og tiltrekker det totale antallet publikum nesten 200 000.På denne utstillingen fokuserte Nansha på temaet «City of Bay Area Vitality». Province.

Utstillingsområdet arver også aktivt kultur, og bygger høydepunktene i utstillingsområdet gjennom ikke -heritage, tradisjonell mat og andre aspekter.De muntre syndene, melodiøse guqin -lyder, agnmaleri, snekring, Guizhou Tea Art og andre ikke -aritage -opplevelser, og forskjellige kulturelle og kreative produkter laget av Xiangyun Yae -skjerf, lommebøker, masker og andre typer snacks produseres i Nansha Med aromaen, jenta i Ziyun County, Guizhou, som har på seg de tradisjonelle klærne fra Buyi, bringer håndlagde sesampiller og ernæringskaker, og tiltrekker seg et stort antall borgere til å delta i samspill.

Forskningsturné vakte oppmerksomhet

På det spesielle promoteringsmøtet tok Nansha, samarbeidsvillige urbane kulturelle reiselivsavdelinger og viktige kulturelle turistbedrifter sving for å gjennomføre turismefremmende, fremmet kjernen turisme ressurser og produkter på de to stedene, og vakte oppmerksomheten til allmennheten og industrien.

Blant dem har Nansha District lansert mer enn 20 turistlinjer med 7 store reiselivslinjer i Binhai New City, Levant Leisure Tour, Cultural Ecological Tourism, Rural New Expution Tour, Science and Technology Industry Tour, Parent -Child Research Tour og Parent – Barneforskning.

Fru Huang, som jobbet i et reisebyrå, sa: «I det siste, når han nevnte Nansha -turisme, kjente de fleste bare Tianhou Palace og Wetland naturskjønne steder. Med den kontinuerlige publisiteten til Nansha de siste årene vil innbyggerne også komme til å konsultere Nansha forskningsturismeprosjekter.

Skape et nytt mønster av reiselivsutvikling i regionen

I følge rapporter har de siste årene gjennom de dype naturressursene og kulturarven, egenskapene til de regionale egenskapene gradvis dannet et nytt mønster av global turismeutvikling i den østlige kystturismen, sørlig økologisk turisme og nordlig kulturell turisme.I løpet av 1. mai -høytiden i år var antallet turister i distriktet omtrent 1,39 millioner, en økning på 21,72%år -år, og viste den sterke vitaliteten i kulturturistmarkedet i Nansha -distriktet.

«Siden i fjor har antallet turister i parken fortsatt å stige, og noen turister fra Hong Kong og Macau. Årets mid -Autumn -festival har begynt å registrere seg.» Følgende blir referert til som «Pearl River Cake Industry» » ) Tang Yongjie, en industriell reiselivssjef, introduserte at selskapet har drevet Nansha i mer enn 10 år. Konditor DIY -erfaring, forskningsutdanning og utdanning.

(Foto tilståelse av Nansha District Culture, Radio, Television Tourism and Sports Bureau)