5 mins read

Er Versace og Fendi co -branded i luksusmerket?

Selv om den co -branded -serien med Gucci og Balenciaga en gang fikk industrien til å vibrere, er det i den endelige analysen fremdeles gjensidig hjelp fra de to brødrene merkene i Kaiyun Group.

Co -branded Versace og Fendi ga ut forrige uke.

Det italienske luksusmerket Versace ga nylig ut 2022 Early Autumn -serien «Fendace» i samarbeid med Fendi, som i fellesskap ble opprettet av Donatella Versace, Silvia Venturini Fendi og Kim Jones.

Fra 1990 -tallet trukket denne serien inspirasjon. moteuke.

Det er verdt å merke seg at i dette samarbeidet kalt Fendace, Fendi tilhører LVMH -gruppen, og Versace er under USAs Capri Group, sistnevnte også er morselskapet til Michael Kors og Jimmy Choo.

Sammenheng med motedesignere er ikke uhørt, men akkurat som Gucci og Balenciaga er de vanligvis ikke de mest direkte konkurrentene.

Som en representant for den italienske stilen har Fendi og Versace faktisk mange likheter, og på en måte er det et konkurransedyktig forhold.Selv om de alle er italienske merker, tilhører Fendi og Versace den franske luksusgiganten, og den andre falt i hendene på oss lette luksusgiganter i 2018.

Som en representant for italiensk stil har Fendi og Versace faktisk mange likheter

Fra perspektivet på merkevareskala er det årlige salget av Versace og Fendi under 1 milliard euro.

Årsaken til at dette tilsynelatende vanskelige samarbeidet kan oppnås er i stor grad basert på mellommenneskelige forhold, som også er en annen legemliggjøring av Kim Jones utmerkede kommunikasjonsevne.

Faktisk, så tidlig som Kim Jones forlot Louis Vuitton menns kreative direktør og ikke ble med Dior, har bransjen alltid ryktet om at Kim Jones vil bli med Versace.Siden den gang har Kim Jones åpnet en sammenslåing av luksusvarer og trendy kultur i Dior -herreklær, og samarbeider med mange designere og trendy artister for å utvikle i fellesskap å utvikle seg til en normal kreativ metode.

Forbedringen av Kim Jones rett til å snakke og hans private forhold til Donatella Versace må være en viktig drivkraft for dette samarbeidet

Som et resultat etablerte Kim Jones også en større og større kommunikasjonssirkel for sitt hjerte.I september 2020 ble Kim Jones, som fremdeles fungerte som Dior Men’s Arts, utnevnt til Fendi Creative Director av gruppen.Denne utnevnelsen anses å være et viktig symbol på LVMH -sjefen Bernard Arnault.

Kim Jones rett til å snakke og hans private forhold til Donatella Versace må være en viktig drivkraft for dette samarbeidet.

I pressemeldingen la de to partiene vekt på at «dette ikke er et felles navn. For å være presis, for de to ikoniske motemerkene, Fendi og Versace, symboliserer dette de to gruppene som bryter den tradisjonelle gruppen.»

I dette samarbeidet fikk Kim Jones også direkte rollen som de to italienske merkene bak kulissene.Nyhetsoppgaven fortsatte, «Grensene for å krysse luksusgrupper og inspirert av vennskap og gjensidig respekt er inspirert. Fendace’s doble etikett er faktisk en rolleutveksling. Utenfor familiebedriften, inspirerer inspirasjon fra hverandres visjon, mens Kim Jones, som veteran av merkevaren, indikerer retningen til de to designerne.

Noen mennesker tror at fra Gucci og Balenciaga, til Fendi og Versace, gjenspeiler mer og mer parallelle co -branded -serier «indre volum» i det nåværende markedet.

WeChat Public Account Ladymax gjorde tidligere en systematisk tolkning av dilemmaet til luksuriøse merker. i å søke gjennombrudd i vanskeligheten.Luksusgiganter som LVMH øker også viktigheten av andre trinnsmerker som Celine, Fendi, Givenchy, Kenzo og andre andre echelons.

I stedet for å la hvert merkevare -merke til ondskapsfullt sirkulere på et begrenset og homogen midler, er det bedre å la de midtre merkene hjelpe hverandre, få mer oppmerksomhet i det polariserte markedet og søke å maksimere bruken av ressursbruk.Derfor er samarbeidet fra gruppen som Fendi og Versace faktisk en løsning på det såkalte «indre volum».

I tillegg er Fendace Cooperation et bevis på å styrke Kim Jones Circle -kulturen.Med utgangspunkt i Louis Vuitton x Supreme Milestones, har Kim Jones, som har innflytelsesrike Kim Jones i motesystemet og den trendy bevegelsesfeltet, dannet en ny sirkel som spenner over luksus- og sportsbransjen.

Artikkelen «Trend Circle -kulturen sprer seg til luksusmerker» påpekte at når man ser på luksusindustrien i dag, har påvirkningssirkelen blitt en viktig faktor som ikke kan ignoreres, noe som åpenbart påvirkes av den trendy kulturen.

I det siste beundret luksusvarebransjen elitekulturen.Luksusmerker er selvsikre og stolte, regelmessige prisøkninger, og de har valgt kunder.

Selv om disse merkene også vil stå sammen for å ivareta sine egne interesser, får en spesifikk kulturell modell den til å danne en sosial krets eller leir, og folk trenger å bevise seg som «innsidere» på forskjellige måter, men denne sosiale kretsen har aldri produsert den .

Med andre ord, det private forholdet i luksusindustrien «innser».

I sammenheng med hard markedskonkurranse og trendy kulturell invasjon, har imidlertid gjensidig hjelp eller «rapportering av gruppeoppvarming» blitt temaet for industrien.Relaterte saker er florerer. samarbeidsmetode

Det er også Jean Paul Gaultier samarbeidet med Dries Van Noten for å invitere Sacai -grunnlegger Chitose Abe som gjestedesigner, Dior samarbeider med Sacai, Calvin Klein inviterer Heron Preston til å lage en serie, og så videre.

Heldigvis kan felles navnene på de to midtområdene fortsatt ta hensyn til sosiale medier.Perspektivets begrensninger er de største hindringene for utviklingen av industrien i dag, spesielt de italienske merkene med sterke familieegenskaper.