2 mins read

Guangyuan Chaotian: Smart turisme hjelper kvaliteten på det naturskjønne stedet og oppgraderingen

Skann porten med en QR -kode -tjeneste; Mai Day Holiday, turister dro til Chaotian District, Guangyuan City, Sichuan -provinsen, overrasker kontinuerlig.
På Chaotian kan bekvemmeligheten av smart turisme oppleves overalt.»Pensle ansiktet ditt og nå ut, toalettpapiret gled automatisk i hånden.»
For å gi turister et rent og ryddig toalettmiljø og omfattende støttefasiliteter, og løse problemet med «toalettvansker» i det naturskjønne området, har Chaotian District de siste årene fortsatt å fremme «toalettrevolusjonen» og 85 nye turist Toaletter.
Det er mange og forskjellige funksjoner i det Tiantian naturskjønne området.For å løse dette problemet er en maskin satt opp på Beijing -Kunming Expressway Chaotian Toll Station, og Chaotian Tourism Service Center har en maskin til å spørre informasjon som egenskapene til det naturskjønne området, turistruter, matkart, transport og annen informasjon.
Det som gjør Wang Jiabin mer interessert er Chaotians reisekart.På reisekartet er den viktige informasjonen som butikknavn, signaturretter og bilder av retter merket ved siden av hvert punkt, og gir turister nøyaktig «matnavigasjon».I tillegg bemerker kartet også lokale lokale spesialbutikker for turister å kjøpe.
I 2019 etablerte Chaotian District et stort datasenter for turisme, og innså kombinasjonen av multi -plattformfunksjoner som bransjetilsyn, statistisk analyse av bransjedata og nødkommando.For passasjerflyt, turistforbruk og klager på forskjellige naturskjønne steder, kan du lære gjennom big data og gjøre tilsvarende justeringer basert på dataene.Tilsvarende, etter at serviceplattformene som «Yunyou Chaotian» og «A Mobile Phone Tour Zengjiashan» har blitt fullt forbedret, kan turister forhøre seg og bestille online for å oppnå visdom.»Mobiltelefonen er i hånden, reiser uten bekymring. Spise, leve, reise, reise, kjøpe, underholdning «En -stopp -tjeneste, turiststyringen på himmelen blir mer og mer standardisert, tjenesten blir mer og mer intim . «Etter å ha spilt på himmelen ble det gitt en ros på en reiseapp.
De siste årene har Chaotian District tatt hele regionen som forening, og fremmer gjennombruddsutviklingen av smart turisme og forbedret kvaliteten på turistattraksjoner.For tiden har distriktet bygget to turisme Big Data -sentre, utviklet «Cloud Travel Chaotian» Intelligent Service Mini -programmet, designet og produsert smarte turistkart og installert 25 turisme Intelligent Query Terminals.
Smart ledelse har akselerert tempoet i oppgradering av kaotisk turisme, og smart turisme gjør at turister kan være trygg og komfortabel.(Liu Xu)
Kilde: Kina turistnyheter
Rapport/tilbakemelding