"Exquisite Province" blir forbrukets trend, og mer enn 40 % av forbrukerne vil sammenligne varene enn tre.
4 mins read

"Exquisite Province" blir forbrukets trend, og mer enn 40 % av forbrukerne vil sammenligne varene enn tre.

Jimu Journalist Chai Jing

Kjøp en midlertidig mat, wifi på offentlige steder, og ull fra gruppekjøp, men ikke kjøp av merkevarer, men velg å erstatte … de siste årene har tollene som sparer penger og sammenligner prisen feid internett, og blitt en roman Forbrukstrend.

Tilsvarende har store e -handelshandlinger ofte rullet opp til lave priser.17. april ga Jingxis spesialitetsmerke, Jingxi, ut Weibo.

E -handel med lavt kostnads ​​-slagmarker er røyk igjen.

Spar penger for å bli ny mote

43,1%av forbrukerne før de handler enn tre selskaper

Å kjøpe store navn varer er tydeligvis ikke lenger moten som forbrukerne forfølger.»Houlang Research Institute» «2023 ungdommer Save Money Save -rapporten» som ble utgitt i september i fjor, viser at mer enn 40%av gruppene med mer enn 20 000 og mer enn 30 000 kjøpes av et flatprodukt.Hos personer med en månedslønn på 20 000, liker jeg å kjøpe t -skjorter med en gjennomsnittspris på 100 yuan.

Spar penger og bli nøkkelordene for den nåværende forbruksutviklingen.»White Paper of the Chinese Consumption Trends in 2023″ utgitt av «Netease Digital Reading» viser at i shoppingfestivalen, 32,2%av forbrukerne bare kjøper sine egne forsyninger, hvilket merke er det største å kjøpe.

Det er også 25,9%av dem ikke nekter å gjøre «matematikkspørsmål», bare vil være litt talende.I tillegg vil 43,1%av unge forbrukere først sammenligne prisen på forskjellige kanaler og plattformer, samtidig som de sikrer at kvaliteten på varene er garantert, og streber etter å ta tak i den «laveste prisen på hele nettverket».

På sosiale medieplattformer som Xiaohongshu og Douyin, vil forskjellige sagging ullnotater og videoer lagt ut av Netizens forårsake varme diskusjoner på hele nettverket fra tid til annen.

For denne økten med forbrukere, «du kan kjøpe dyrt, men du må ikke kjøpe dyrt» er det siste ordet.

Jingxi satte direkte ut en priskrig

Lansert «konkurranse»

Under denne forbrukstrenden øker også den lave prisen på e -handels «volum».

17. april ga Jingxis spesialitetsmerke, Jingxi, ut Weibo.

Denne hendelsen har vekket bred oppmerksomhet på det offentlige opinionsfeltet.Noen mennesker i bransjen har tolket at «konkurransepris» betyr å sammenligne priser med en annen e -handelsplattform i bransjen.Jingxi driver direkte målet for denne priskrigen, og den peker på en annen e -handelsplattform kjent for sine lave priser.

Nyhetene som ble gitt ut av den offisielle Weibo fra Jingxi som ble operert, viste at arrangementet «konkurransepris» dekket alle produktene fra alle kategorier som hjemløse produkter, daglig bruk av hjemmet, sport utendørs, mat og drikke, skjønnhetshudpleie, klærundertøy, digital osv. EssensSkalaen og omfanget av skalaen er sjelden i bransjen.

I følge den offisielle beskrivelsen opererte «konkurransepris» -aktiviteten som ble lansert av Jingxi direkte, det vil si at alle råvarepriser er lavere enn et annet lignende produkt av e -handelsplattformer kjent for sin ekstremt lave kostnads ​​-e -handelsplattform.Forbrukere søkte etter «Jingxi Direct Statistics» i Jingdong -appen og gikk inn i den offisielle butikken til Jingxi State, og de kan kjøpe Jingxi -zhizhi -produkter.

I november 2023 ble JD.coms spesialitetsmerke- «Jingxi» gjenfødt, og lanserte en ny modell av «Jingxi Direct Management».I motsetning til den originale selvtilsynsmodellen til JD.com (JD.coms Self -Selling, JD Logistics Express, After -sales) og Open Platform Model (opererer av tredje -party -kjøpmenn i JD), bruker «Jingxi Direct Management» lignende Selvopererte. Priser.

I motsetning til andre e -handelsplattformer, som for det meste selges av handelsselskaper, merkevarehandlere, bruker penger på å kjøpe trafikk og skaffe markedsføring, avvikler Jingxi direkte til å omgå mellommenn som tjener forskjellen, direkte fra industriell beltfabrikk, og være ansvarlig For nesten alt. Dette vil spare forskjellige kostnader og få den laveste prisen i bransjen.På bakgrunn av den laveste prisen, gjennom presset av utvalgte produkter, JD.coms trafikkstøtte, bringe salget av varene, skape eksplosive modeller, og dermed redusere kostnadene ytterligere og oppnå den laveste prisen.

I motsetning til den lave kostnadsmodellen til andre e -handelsplattformer, opererer Jingxi direkte for å sikre at kvaliteten på produktet er pålitelig, ingrediensene samvittighet og pund.

Selv om forskjellen mellom de samme produktene på forskjellige plattformer, ser det ut som noen få dollar, men akkumuleringen er mindre, og det er mye tid.

Bransjeeksperter sa at med de dyptgripende endringene i forbrukstrender, blir «lavpriset» en ny måte.Tilsvarende det siste året har e -handelsbransjen kommet tilbake til lave priser, og priskrigen for e -handel forventes å bli intensivert i fremtiden.

(Kilde: Polar News)