5 mins read

Liaoning Shenyang låser opp "Lav -delitude+turisme" Nytt spill ved lav økonomi som flyr på den nye kvaliteten på kulturell turisme ny kvalitetsproduktivitet

  Reporter Wang Wenyu

  To droner som monterer lyse gaver er parkert på et enkelt sted som er bygget midlertidig i åpent grøntområde. Tett satte gaver fra folkemengdene.

  I løpet av «May Day» -ferien, under innkalling av drone -flyvningen kontinuerlig, avslappende og rolig mennesker som slappet av de rolige menneskene i Fortune Lake Tourist Resort i Shenyang, Liaoning, alle gledet seg til denne overraskelsen fra himmelen.Økonomien med lav oltitude «frigjør» nye produktive krefter, som vil være synlig og berørt av integrering av multi -formater av «kulturelle og forretningsmessige brigader».

  Åpne en fritidstur med lav rette

  Omtrent klokka 9. mai kjørte reporteren nesten 70 kilometer fra Shenyang City til Northeast Airlines History Museum. Forklarer.

  Shenyang City er den første partien av nasjonale generelle luftfartsindustriens omfattende demonstrasjonssoner, og det er også den første gruppen av nasjonale sivile førerløse luftfartstestbaser (testområder).Northeast Aviation History Museum ligger i Faku General Aviation Industry Base i Faku County, Shenyang City. , Omfattende støtte, fritidsturisme, hovedutviklingen av fremvoksende nyutviklede nye fremvoksende.

  I mer enn ti år har basen opprinnelig dannet en navigasjonspark med fullstendig infrastruktur, innsamling av generell luftfarts- og droneindustri, og en komplett utviklingsplan, og har de overlegne betingelsene for den lave økte økonomien og utviklingen.Besøkende kan delta i flyopplevelsen ved basen og føle den blå himmelen ved siden av sjåføren.

  Faku Caihu Scenic Area, som ikke er langt fra Northeast Airlines History Museum, ligger over innsjøen fra Caihu flyplass.I området med lavt populærvitenskapelig opplevelse kan turister se dronedisplay, simulere kontrollen over flyet, gjennomføre flytrening og forstå sunn følelse av flyging.Dette er et av de beste punktene for å se Shenyang Fabu International Flight Conference.

  Selv om tidligere fra lunsj har en selvkjørende leiroperatør av Caishu begynt å forberede seg på bordmåltider.Å reise er også en gourmettur.Besøkende kan spise buffémat av Caishu Lake, og de kan spise landlige gårdsbanetter ved Lake Lake Low Tourist Carnival Activity Areal. merket.Landlige banketter er uunnværlige for de to lokale dramaene i Nordøst -Kina.

  Små navigasjonsfly som tok av og landet fra Caihu flyplass fra tid til annen sirklet noen få omganger fra tid til annen, og det øvre rommet til dronen var lys, noe som ikke kunne la være å minne folk om det spennende bildet av «Dual -Machine Hekking «under flykonferansen.

  »Det vil gi full spill til merkevareeffekten av» Shenyang Fazu International Flight Conference «, skape en plattform for tenketankutveksling, nytt produktdisplay og nye scenarioutgivelsesplattformer i felt med lavt ulempe for å markedsføre byggingen av konvensjonen og Exhibition Center Project og konsolidere merkevarepåvirkningen fra konferansen. «Ledelsesutvalget for den økonomiske utviklingssonen fikk vite at Faku General Aviation Industry Base vil fokusere på utviklingsmønsteret til» One -og -to -wing «med generell luftfart som den Hovedkropp og drone og lavt turisme som de to vingene.

  Utvid applikasjonsscenarier med lavt ulykke

  Forvarmet før festivalen.I følge statistikk var passasjerstrømmen til torget og næringsbutikker samme dag omtrent 80 000, noe som var omtrent 30%høyere enn vanlig.Å se forestillinger, shopping, smake på mat og underholdning for barn gir et vakkert landskap til urbane festivalforbruk.

  Som en strategisk fremvoksende industri har økonomien med lavt ulempe kjennetegnene til lang industrikjede, komplekse applikasjonsscenarier, mangfoldig hovedorgan og flere felt som involverer avdelinger og felt.Forbrukerapplikasjoner er en av de viktige typene av applikasjonsmarkedet med lavt økonomi. Høydeøkonomi.

  Det er underforstått at Shenbei New District har fremskyndet utviklingen av økonomi med lav ulykke hovedsakelig basert på droner. Industri og applikasjonsindustrien med lavt bruk.

  Nytt format for fremvoksende kulturell turismeforbruk

  Reporteren lærte fra rapporten om å «dyrke utviklingen av økonomien med lav ulykke og fokusere på å skape en ny produktiv produktivitet» pressekonferanse fra Shenyang kommunestyres nyhetskontor nylig for å gripe de strategiske mulighetene for intensiv innovasjon og høy hastighetsvekst av lav -Talt økonomiindustrier, og satte «Shenyang Low høyde i Shenyang City The Economic High -Quality Development Action Plan (2024-2026)» (heretter referert til som «Handlingsplanen») foreslo at det er nødvendig omfattende tjenester i feltene av Smart City Management opererer effektivt, og skaper mer enn 10 demonstruer med lavt bruksanvendelse;

  »Handlingsplanen» fokuserer på dyrking av 7 aspekter ved dyrking og vekst av den lave yrkesøkonomiske industrikjeden og den raske utviklingen av den lave økonomiske tjenesteindustrien.

  6. mai lærte reporteren fra Shenyang turistavdeling at i løpet av den «1. mai» -ferien i år mottok Shenyang City totalt 8.2498 millioner innenlandske turister, en økning på 35,01%år -år; 9,085 milliarder yuan, en økning på 74,61%år -år.

  Ny vitalitet brøt ut i gamle attraksjoner som Shenyang Forbidden City og Beiling Park. kort for turisterTidspunktet for kraftig å utvikle lavt turismeforbruk har kommet.