Liangshan: Låne temaet "Kina Tourism Day" temaaktivitet for å fremme kvaliteten på kulturturismeindustrien for å forbedre kvaliteten og effektiviteten
3 mins read

Liangshan: Låne temaet "Kina Tourism Day" temaaktivitet for å fremme kvaliteten på kulturturismeindustrien for å forbedre kvaliteten og effektiviteten

19. mai 2024 er den 14. Kina Tourism Day.I møte med folks vakre forventninger til folks «poesi og fjern», har Liangshan Prefecture fullt ut implementert det nye utviklingskonseptet, overholder besittelse av innovasjon, forbedring av kvalitet og effektivitet, integrert utvikling og prøver å forbedre det moderne turistsystemet , styrke systemplanlegging og vitenskapelig utforming, beskytte kulturarv og økologiske ressurser, forbedre nivået på tilbud og servicekvalitet, utføre en serie publisitet og promotering i form av «Theme Month, Theme Week, Theme Day» og overholde til Den dyktige integrasjonen av kulturell turisme med kulturell plast og reiser til teksten.

Kulturell turismeaktiviteter er fantastiske

19. mai 2024 ble «5.19 China Tourism Day Liangshan Theme Event -Den lokale fordelen med People’s Concert» som ble arrangert av Liangshan Cultural Radio and Television and Tourism Bureau med hell holdt på Xichang Firebar PLAZA.

Huimin -konserten inviterte artisten Nomi Lodmemo, Moise, Dasan Gyatso, Apayhong, etc. for å fremføre fantastiske musikkforestillinger.Og lanserer Liangshan kulturell turisme ny mediematrise på den nye medieplattformen for å utføre direktesendinger.

Ved å kombinere de regionale egenskapene til fylker og byer over hele staten, bruker du online kontoer til forskjellige plattformer for å utføre kultur- og reiselivsfordeler for folket, gi aktivt informasjonen om kultur- og reiselivsaktivitetene til forskjellige fylker og byer, og åpne » 5 · 19 Kina Turismedagsrelaterte kulturturisme Temaaktiviteter.

I den senere perioden vil siviliserte turistfrivillige fortsette å utføre publisitetsaktiviteter.Sett opp siviliserte turisme -publisitetspunkter i forskjellige flytsamlingsområder og naturskjønne steder, og distribuerer og lanserer et felles postkort og sivilisert turisme salgsfremmende informasjon, og publisitetsgaver og salgsfremmende gaver.Innarbeide sivilisert turismepropaganda i promoteringen av «19. mai Kina turistdag».Gjennomføre aktivt tema publisitet og praksisaktiviteter for «sivilisert turisme vakker Kina -virkende handling», veilede den omfattende deltakelsen av siviliserte turisme -demonstrasjonsenheter, en turistattraksjoner, stjerne -rangerte turismehoteller, etc., design og utskriftsrelatert propaganda Materialer, kulturelle og kreative små gaver, China Post × Liangshan Literature som reiser berømt postkort, distribuert på frivillig servicepunkt.Aktivt talsmann for det «siviliserte spisebordet» og «grønn turisme», styrker påminnelsen om sikkerheten og sivilisasjonen om utgående turisme, og skaper en sterk atmosfære av sivilisert turisme.

Under arrangementet ble det også lansert en serie med fortrinnspolitikk som catering, overnatting, reiseauksjon og annen preferanseliv politikk, og turister fra hele verden ble invitert til å føle oppriktigheten gitt av Liangshan.

Multimensjonal hår omfattende publisitet

Gjennomføre publisitetsaktiviteter for Liangshan kulturturisme.Den offisielle utgivelsen av multi -plattformkobling sammen for å danne matrise, enhetlige temaer som «5 · 19 Kina turisme dag» på Unified Belt, skyve informasjon som reiselivsdagsaktiviteter og dra nytte av folks tiltak organisert av regionen og publisere informasjonsinformasjon for eksempel reiselivsdags reklame.Blant dem har korte videoer av promotering og promotering vunnet massenes kjærlighet og ros, og satt et veldig høyt volum på den nye medieplattformen.

Gjennomføre online direktesendingsaktiviteter.Kombinert med Liangshans faktiske situasjon, direktesendingsaktiviteter som «fremme hjemby kulturell turisme» og «Huimin Activity Scene», i form av tekst, bilder og videoer, viser de de unike kulturelle og reiselivsressursene i regionen.Mobiliserer lokale innflytelsesrike turguider, kulturelle kjendiser, turisteksperter og andre direktesendingsaktiviteter for å promotere temaet «19. mai Kina Tourism Day» Liangshan Theme -arrangement i multi -form.