2 mins read

Vær oppmerksom på den "1. mai" -ferien!Jinan kultur- og reiselivsbyrå ga tips for reiser

May Day Holiday nærmer seg. rimelig og unngå reisisiko.
1. Planlegg reiseruten på forhånd.Spør på forhånd for å forhøre seg om åpningen av turistattraksjonen, tiltak for billettavtaler og reservasjon av hotellovernatting osv., Og overholde «kan gjøre en avtale.»Unngå aktivt topptimene med populære attraksjoner eller attraksjoner, og reise til toppen til feil tid for å forbedre kvaliteten på turisme og fritid.Velg riktig destinasjons- og transportmetode for å unngå overfylte attraksjoner og trafikkork;
2. Vær oppmerksom på personlig sikkerhet.Ta ID -kortet ditt, passet og andre gyldige dokumenter med deg for å forberede deg fra tid til annen; holde verdifulle varer, unngå å bære mye kontanter eller verdisaker, og betal så mye som mulig med kredittkort eller mobiltelefoner; , Velg vanlige restauranter å spise, unngå å spise rå kald mat og mat og matgateboder på gaten; Dyp vann, klatre farlige bergarter;
For det tredje, rasjonell og gruppereiser.Velg et kvalifisert og troverdig reisebyrå, signer «Team Travel Contract», kjøp aktivt reiseulykkeforsikring og bevisst motstå den «urimelige reisen med lavt kostnad».Rimelig shopping, rasjonelt forbruk under reisen og beholder forbrukerkuponger.
Fjerde, sivilisert sightseeing -turné.Bevisst overholde «konvensjonen om sivilisasjonen av kinesisk turisme -sivilisasjon» og andre atferdsspesifikasjoner.Hold miljøvernbevissthet, ikke kast søppel etter ønske, og hold turistområdet rent og ryddig; med lokale lover og forskrifter og tollordre.Øv «CD -ROM action», grønt lavkarbon, sivilisert reise.
5. Overhold trafikkbestemmelsene.Når du tar et fly, høyhastighetsbil, turistbuss og sightseeingbil, er det et godt sikkerhetsbelte, og det er strengt forbudt å bære forbudet mot forbudte produkter som brennbar og eksplosiv.Når du tar et cruise, bruk redningsvest etter behov.Når du reiser selvkjøring, overholder trafikkforskriften som trafikksikkerhetsloven, sivilisert høflighet og eliminerer ulovlige handlinger som fyllekjøring, fyllekjøring og ulisensiert kjøring.
6. Kopier nødhjelp.Hvis du møter en plutselig fare eller ulykke i løpet av turen, må du være rolig og rolig, aktivt ta selvtillit og gjensidig redningstiltak, raskt evakuere de farlige områdene og ringe politiet for å få hjelp om nødvendig.
Rapport/tilbakemelding