Digital Empowering China Education Equipment Exhibition
3 mins read

Digital Empowering China Education Equipment Exhibition

CCTV Chongqing 20. april (reporter Chen Jing Intern Li Zhenyu) fra Intelligent Teaching Blackboard til AI Teaching Assistant, fra digital kalligrafi til campus sikkerhet, alle slags digitalt nytt utstyr og nye teknologier for utdanning er alle tilgjengelige.19. april åpnet den 83. China Education Equipment Exhibition (heretter referert til som «Deadial Exhibition») på Chongqing International Expo Center.

Smart utdanning gjennom hele scenen for å løse smertepunktene virkelig

I utstillingshallen N4012 Booth har hele scenen til Smart Education Company i Chongqings utdanningsteknologiselskap tiltrukket seg mange publikum å besøke og oppleve.

Reporteren så på scenen at selskapet lanserte et eksternt interaktivt undervisningssystem, ved å bruke trådløs overføring av flere linser og andre teknologier, slik at lærerens eksperimentelle operasjonsprosess ble tydelig presentert på den store skjermen. undervisningsprosessen.I virtuelt interaktivt undervisningsrom introduserte selskapet også virtual reality -undervisningsformer som 3D, VR, MR, slik at studenter kan få en intuitiv og ekte opplevelse i eksperimenter.

I tillegg, i tillegg til forbedring av disse virtuelle interaksjonsundervisningsmetodene, blir også opprettelsen av undervisningsmiljøet i konstruksjonen av utdanningsinformatisering oppdatert og oppgradert. Interaktiv innspilling og kringkasting.

Eksternt interaktivt utdanningssystem (foto av Li Zhenyu fra CCTV)

Xiao Ming, daglig leder for Chongqing Yangyang Education Technology Development Co., Ltd., introduserte at byggingen av hele scenen med smart utdanning skal være konstruksjon av smart miljø, informatisering undervisning, virtuell undervisning, trådløs deling, induktiv samhandling, disiplin profesjonell Bruksområde, disiplinær ressursintegrasjon, disiplinoppfatning og disiplinær innsikt og disiplininnsikt og disiplininnsikt og disiplineropplevelse og andre aspekter ved konstruksjon og bruk, for å virkelig fremheve konnotasjonen av hele scenen med intelligent utdanning, realisere behovene til ressursintegrasjon og Tjenesteundervisning, og bli en viktig plattform for studentpraksis og innovasjon.

Den nye typen lunsjpause -pulter og stoler kan oppnå 150 grader å legge seg

Reporteren fant i utstillingshallen at flere bedriftsmerker har lansert en ny type lunsjpult, og tiltrekker mange publikum for å oppleve det.

Den nye skrivebordet og stolen kan oppnå 150 grader løgn og hvile (foto av Li Zhenyu fra Yangguang.com)

For eksempel, i N3006 Exhibition Hall, Taizhou Shizhan Industry and Trade Co., lanserte Ltd. et lunsjbord, skrivebord, skrivebord, skrivebord og skrivebord, kan holde det på plass, og det er ikke nødvendig å flytte stasjonære varer.For- og bakavstandene til produktet trenger bare 90 cm, og ungdomsskolen trenger bare 100 cm for å oppnå 150 grader.I følge ansatte på stedet, for eksempel et standard klasserom på 7 meter*9 meter, kan maksimalt 55 personer på barneskolen være i klasserommet på samme tid. samme tid vil ikke påvirke klassekameratene foran og bak.

Lærere fra en barneskole i Chongqing fortalte reporterne at i et intenst læringsliv kan gode lunsjpauser gjøre elevenes læringseffektivitet mer effektivt.

«Edge Intelligent Audio Perception Terminal» mobbingforebyggingssystem (foto av Li Zhenyu fra CCTV)

I tillegg la reporteren også merke til mobbingen av «Edge Smart Audio Perception Terminal» utstilt av China Telecom Groups stand.Denne terminalen kan distribueres i de skjulte områdene på campus som sovesaler, bad, trapper og hustak. automatisk utløser stemmeintervensjon.

«Den utstyrte millimeterbølgeradaren kan effektivt bedømme det omgivende miljøet, sende den tidlige advarselsinformasjonen til det aktuelle personellet for å bedømme, og kan snakke direkte i stemmen og gripe inn i tide for å beskytte sikkerheten i studentenes liv og gjøre campus mer solskinn . «Boden, introduserte.

Utstillingen forventes å observere mer enn 200 000 mennesker i 3 dager

Det rapporteres at temaet «Digital Education Innovation Leads the Future» er 3 dager.Utstillingen vil fokusere på varme temaer som utdanning digital transformasjon, og vil inneholde mer enn 20 profesjonelle fora, akademiske konferanser, prestasjoner, prestasjoner, prestasjoner, prestasjoner, prestasjoner og prestasjoner kommunikasjon og andre aktiviteter.

På utstillingsstedet (Foto av Li Zhenyu fra CCTV)