"1. mai" ønsker toppen av bestilling velkommen!"Potensielle aksjer" har dukket opp i Kina, og utgående reise fortsetter å varme opp
2 mins read

"1. mai" ønsker toppen av bestilling velkommen!"Potensielle aksjer" har dukket opp i Kina, og utgående reise fortsetter å varme opp

Etter Qingming -høytiden innledet det innenlandske turistmarkedet i toppen av bestilling av «May Day».Omfattende data fra reiseselskaper som Tongcheng og Ctrip, en uke etter Qingming -festivalen, «1. mai» relatert reiselivssøk, steg 5-7 ganger fra forrige måned, spesielt den raske veksten av midten av -til -lang -termin -turisme , det utgående turistmarkedet, konserter, musikkfestivaler og film og TV Landskapet har blitt vesken til «1. mai» turismeforbruk, noe som gir mange «potensielle aksjer» med ild.
Data fra Tongcheng Travel Reise, kulturkultur i dyptgående opplevelse som reise og mattur er en ny «holdning» for unge turister å starte høytidsreiser;I tillegg vil «Star» Zoo and Other «Star» Zoo som Nanjing Hongshan Zoo, Chengdu -giganten Panda Breeding Research Base og Hangzhou Zoo komme inn i «Ticket Grabbing» -modellen.
Siden begynnelsen av dette året har «volumet» av kulturell turisme forskjellige steder, så vel som populære etiketter som musikkprestasjoner og film- og TV -dramaer, tillatt turister å grave «potensielle aksjer» av turisme og ferier, og også Ta med høye lys øyeblikk til nisjen.
I følge Tongcheng reisedata, i løpet av «1. mai» -perioden, fordi Hua Chenyus «Daily Press Concert» blir holdt i Yantai, har Yantai hoppet til toppen av den innenlandske turismenes popularitetsøkningsliste; også innledet en kraftig økning i turismen.I tillegg til de samme modellene av det samme avsnittet om «Fengxing», er det også de populære stansestedene «1. mai» innen «1. mai».
Populariteten til utgående turisme fortsetter å varme opp.I følge Ctrip er de nåværende søkene etter hotell i «1. mai» de samme som samme periode i 2023. Populariteten til innenlandsk flybillettsøk har økt med nesten 20%år -på -års, som er nesten 30%fra samme periode i 2019. Når det gjelder utgående turisme, økte antallet signerende personer i løpet av mai -dagen med mer enn 30 % år -år.
«I samme periode i fjor har Singapore, Malaysia og Thailand ikke klart å signere i Kina. På grunnlag av dette vokser antallet visum for utgående turisme fremdeles opp i år -år, og indikerer at årets» mai Første «vil innlede en stor bølge av utgående.
Det rapporteres at Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Phuket, Singapore, Osaka, Seoul, Dubai, Ho Chi Minh City og Chiang Mai er de hotteste utgående destinasjonene i løpet av mai -høytiden.
Rapport/tilbakemelding