Arrangementrekruttering 丨 Kina Turismedag, opplev lykke og ungdom i den "gigantiske rike og lange" opplevelsen
3 mins read

Arrangementrekruttering 丨 Kina Turismedag, opplev lykke og ungdom i den "gigantiske rike og lange" opplevelsen

-Kina reisedag-

Erfaring med «gigantisk formue»

Lykke

19. mai 2024 er den 14. Kina Tourism Day. «Gå rundt blokken.

«Giant Fulun» er forkortelsen av tre små veier i Shanghais «Indus District».De tre veiene ligger i innlandet i Jing’an -distriktet.

Underskåret

Hagehus ekko med historiske bygninger

Ved siden av veien

Kaffe, biff og stekt deigstokker, soyamelk 觥

Under gatelyset

Den tidligere residensen til kjendiser og moteparker gjensidige levertarmer

Dyp historisk og kulturarv

Jord -på -Øne fyrverkeri

Internasjonalisering av internasjonalisering

Fletter den unike sjarmen til Jufu Chang -distriktet

Denne begivenheten er basert på temaet «Leyou Jing’an Giant Fortune Experience Happiness and Young Power», og inviterer deg til å lytte til humanistisk historie, punch -kort nettrøde butikker og pinoscopy Shanghai kaffekultur.For å få sivilisasjonen til å reise dypt, legger denne begivenheten en sivilisert turisme -interaktiv opplevelsesøkt i CityWalk.

En del av Way Point Introduction

Dramond House / Huashan 263 Old Brand Brand Pavilion / Dasheng Hutong

Fermer -residensen til Mr. William Venn Drummond ble bygget i 1899. Det var opprinnelig et privat herskapshus av den britiske advokaten.I 2022 åpnet «Old Brand Museum» her for å åpne døren til dette århundre -bygningen for å skape et offentlig rom med høy kvalitet med historisk verdi.Her kan du lære om den praktfulle utviklingen av den eldste utviklingen av Shanghai, og sjarmen til «Shanghai -merket».

Shanghai Cai Yuanpei tidligere bostedsutstillingshall

Nr. 175 Haige Road (nr. 16, nr. 303, Huashan Road) er en britisk -stil med tre -etasjers hagehus. 29 dager ble han tvunget til å forlate Shanghai til Hong Kong.Her er hans siste bolig på fastlandet.Han har ikke kjøpt eiendom i livet for å praktisere sin «ikke -konstante eiendom, men bare hans evne».

I dag er første etasje i den tidligere boligen en utstillingshall.I tillegg viste utstillingshallen også et stort antall gjenstander som ble brukt av Mr. Cai Yuanpei og hans familie, som virkelig reproduserte scenen der Mr. Cai Yuanpei bodde her i 1937.

Old Library of Hezhong Library

I september 1941 ble byggingen av et bibliotekbygning med flere etasjer designet av Hua Gais berømte designer Chen Zhi fullført og tatt i bruk.Sponsoren Zhang Yuanji, Ye Jingkui og Chen Tao omdøpte dem til «Hezhong Library» med betydningen av «tre mennesker» og «folkemengder», med fokus på Jana, vergemål, og arver tradisjonell kinesisk litteratur og historie.Her har også blitt den «kampfestningen» som beskytter Chinesewen -pulsen.I dag lanseres denne bygningen offisielt for å beskytte og reparere, og det vil bli temamuseet til Shanghai -biblioteket.Etter år med gamle bygninger er det i ferd med å forynge.

Aktivitetstid

19. mai 2024

13: 30-17: 30

Aktivitetsreiser

Jing’an District Tourism Service Center (Civilized Tourism Interactive Experience) -Fengli · Jing’an Temple Square -Huashan Road Field Bridge -Da Sheng Hutong -Huashan 263 Brand Brand Hall -Shanghai Cai Yuanpei House Exhibition Hall -Fade Room 83 Barber Shop Shop ——Labelhood Lei Tiger -Plusone Coffee -Julu 758 — Times Remake —— Old Library of Hezhong Library

Offentlige deltakelsesmetoder og utgifter

Gratis deltakelse

Vennligst skann følgende to -dimensjonale kodebilder for å fylle ut informasjonen for registrering.

Snille tips

1. Denne hendelsen varer lenge, registrer deg etter behov i henhold til din tid og fysiske styrke;

2. Bevegelsesveien til hendelsen er basert på dagens situasjon, og den midterste ruten er kun for referanse;

3. På grunn av tidsmessige årsaker kan noen punkter i linjen ikke besøkes inne, og bare bygningsopptredenen blir introdusert.

Arrangør

Shanghai Jing’an District Tourism Service Center