3 mins read

May Day Travel Big Data slippes: Det koster nesten 170 milliarder yuan hos mer enn 200 millioner mennesker.

  May Day Holiday gikk nettopp, og det innenlandske reiselivsmarkedet innledet eksplosiv vekst.I følge datasenteret for kultur- og turismedepartementet, i «1. mai» -ferien i 2024, var det 295 millioner innenlandsk turisme -turisme over hele landet, og innenlandske turister brukte 166,89 milliarder yuan i turisme, og kostnadene per innbygger var omtrent 566 Yuan.Det kan sees fra dataene at den innenlandske reiselivsnæringen etter tre år med stillhet i den nye kronepidemien er i ferd med å komme seg raskt, og entusiasmen for folk å reise er enestående stigende.

  Fylkets turisme dukker opp, og forbruket av catering er varmt

  I løpet av mai -ferien, i tillegg til tradisjonelle populære turistbyer, dukket det også opp noen fylkesdestinasjoner i forskjellige militære destinasjoner, og tiltrekker seg et stort antall turister.I følge data fra Meituan, er populariteten til overnattingsreservasjoner i Pingtan, Huizhou Huidong, Guilin Yangshuo, Shangrao Wuyuan, Huzhou Anji og andre fylker i forkant i spissen.I tillegg har den nylige brannen i Zhengding County, Shijiazhuang, Hebei, overnattingsreservasjonen av utenlandske turister i løpet av de tre første dagene av 1. mai økt med 2,2 ganger i måneden -måneden.Fremveksten av fylkets turisme gjenspeiler diversifisering av folks reiseforbruksbehov.

  I løpet av mai -dagen var cateringforbruket også veldig varmt.Dataene viser at antallet matrekkefølge i cateringhaller økte med 73%sammenlignet med samme periode i fjor, og at noen nettrøde restauranter til og med står i kø til mer enn 1000 bord.»Taste Tour» har blitt et populært valg for unge mennesker å reise, og driver forbruket av cateringforbruk forskjellige steder å varme opp.I tillegg til catering, blir også camping, musikkfestivaler og andre fritids- og underholdningsaktiviteter foretrukket.Det er forutsigbart at med kontinuerlig oppgradering av forbrukernes etterspørsel, vil den akselererte integrasjonen av reiselivsnæringen med catering, fritid og andre serviceindustrier føde flere nye formater og nye modeller.

  Film- og TV -bransjen gjenoppretter, og billettkontoret forventes å bryte gjennom 50 milliarder gjennom året

  I tillegg til turismeforbruket, har May Day -filmmarkedet også innledet en langvarig popularitet.I følge statistikk fra National Film Bureau var den nasjonale filmkontoret for «1. mai» -perioden i 2024 1,527 milliarder yuan, og antallet seere var 37,77 millioner, alle oversteg samme periode i fjor.De fem beste filmene i billettkontoret er rike på typer, som dekker forskjellige typer som action, komedie, animasjon, kjærlighet, spenning, kriminalitet, etc., med høy gjennomsnittlig kvalitet, noe som har drevet den samlede billettkontoret.

  Folk i bransjen sa at med den gradvise ryddingen av den innenlandske filmprodusentens epidemi, har produksjonen og utgivelsen av nye filmer blitt jevnlig avansert. .Basert på den nåværende billettkontoret, forventes billettkontoret å nå 530-57,6 milliarder yuan i 2024.Fra 5. mai oversteg det totale billettkontoret på 2024 20 milliarder yuan, hvorav innenlandske filmer hadde en andel på 83,76%, noe som gjenspeilte at konkurranseevnen til innenlandske filmer har fortsatt å øke, og trenden med typer og diversifisering er åpenbar.