3 mins read

Chen Gang: Høye standarder for å utføre partiets disiplinlæring og utdanning for å gi sterk beskyttelse for høykvalitetsutvikling av høy kvalitet og høy kvalitet

Chen Gang understreket når han undersøkte i Golmi City, Haixi Prefecture
Høye standarder for å utføre partiets disiplinlæring og utdanningGi en sterk garanti for beskyttelse av høy kvalitet og utvikling av høy kvalitet
Qinghai Daily Rong Media 20. april Nyheter(Reporter Mo Changwei) Fra 18. til 19. april dro Chen Gang, sekretær for provinspartiets komité og direktør for den stående komité for provinsskongressen til den mongolske tibetanske autonome prefekturen for å undersøke, og understreket at det er nødvendig å grundig studere og implementere de viktigste kravene til arbeidet med den øverste ledelsen. Partisk til gress -root -nivået til gress -root -nivået, stimulerer effektivt gründerens vitalitet hos offiserer i provinsen, og beskytter det høye nivået av høye nivåer av Qinghai.
«Har partiets disiplinære studieutdanning avholdt?» «Hva er den påfølgende læringsplanen?» utført i dybden. og implementere praksis med disiplin og implementering.Jo mer partiets disiplinutdanning, jo mer går du til grasrotnivå.Det er nødvendig å styrke tilsyn og veiledning slik at gress -rakestedmedlemmer og kadrer må vite hvorfor de lærer, hva de lærer og hvordan de skal lære, og sikre at læring ikke går gjennom feltet og ikke flyter i form.
I tredje runde av den første partiet av sentrale økologiske miljøvernsinspektører ble problemet med uordnet utvidelse av utviklingen av Salt Lake Resource -utviklingen av Chaidama -bassenget påpekt.Chen Gang kom til Chalhan Iron East District og Qinghai Salt Lake Lanke Lithium Co., Ltd. for å implementere implementeringen av utbedringen av tilbakemelding og tilbakemelding på stedet.Det er nødvendig å fremskynde forbedringen av utviklingsplanen og standardsystemet i Salt Lake -industrien, for å rette opp tilbakemeldingsproblemene og fremme utvikling og utnyttelse av Salt Lake -ressurser på rett vei, og sende inn et tilfredsstillende svar til Party Central Komiteen og folket i alle etniske grupper i provinsen.
Chen Gang dro til Nanshankous Pumping Water Storage Power Station Project Site, China Greenfarta Group Luneng New Energy Co., Ltd. Qinghai Branch, Chaidami Cloud Data Center og Qinghai -Tibet Plateau Data Data Dataster for å undersøke utviklingen av ren energi og grønn datakraft industri.Han understreket at det er nødvendig å stole på fordelene med det enorme ørkenen i Chaidama, fremme konstruksjonen av prosjekter trygt, høy kvalitet, og effektivt, gi full spill til nøkkelreguleringen av ny energilagring, og akselerere dannelsen av KLUSTERS RENGJØRINGSEKSTER.Det er nødvendig å akselerere konstruksjonen av den koordinerte utviklingen av «beregning og transport», fremme den dype integrasjonen av kunstig intelligens med industrikjeden, fremme digital transformasjon og oppgradering av industriindustrien, og i dyptgående promotering av innovativ utvikling av ren energi og grønn datakraft.
I troppene 32356 forsto Chen Gang historien til hæren, besøkte og kondolerer offiserer og soldater, og understreket at det er nødvendig å fremme den strålende tradisjonen med dobbel støtte, konsolidere militærlandens felles innsats og kontinuerlig konsolidere den gode situasjonen til militæret , politiske, militære og sivile.På Nanshankou Public Security Inspection Station, la Chen Gang vekt på at det er nødvendig å styrke bevisstheten om bekymring, treets bunnlinje, og implementere «Ten One» -kravene til å pinge en Qinghai -konstruksjon, og beholde Qinghai «sørover Gate «og» det store artilleriet «av Qinghai -Tibet.
Zhu Xiangfeng deltok.
Edit: Han Liping;
Manuskriptkilde: Qinghai Observing Client Statement: Bortsett fra innholdet ovenfor, bortsett fra kildemanuskriptet, er det det originale manuskriptet til Qinghai Daily.
Rapport/tilbakemelding