"Kina utenlandsk kunnskap Hong Kong Island Youth Education Lecture" ble holdt "
2 mins read

"Kina utenlandsk kunnskap Hong Kong Island Youth Education Lecture" ble holdt "

People’s Daily Online, Hong Kong, 8. mai (Yan Xiaocheng, Intern Chen Xiaolin) «Kina utenlandske kunnskap Hong Kong Youth Education Lecture» ledet av utenriksdepartementet i Hong Kong og sponset av Hong Kong Elite Association 8. for å hjelpe Hong Kong unge mennesker med å etablere og konsolidere nasjonal identitet og nasjonal bevissthet, og tiltrekke mer enn 650 studenter til å delta i live aktiviteter.

Li Yongsheng, viseadministrerende direktør for utenriksdepartementet i Hong Kong, Liang Hongzheng, visedirektør for Civil Affairs and Youth Affairs Bureau of the Hong Kong Special Administrative Region -regjeringen, Wang Jian, direktør for den internasjonale departementet for departementet i departementet i departementet i departementet i departementet i departementet i departementet for departementet Utenrikssaker, Yang Chengwei, viseminister for Hong Kong Island Work Department of the Central Government, styreleder for British Association Lin Zhibin og andre, kom til hovedseremonien.

«Kina utenlandsk kunnskap Hong Kong Island Youth Education Lecture» ble holdt.Arrangørkonferanse

I sin tale sa Li Yongsheng at «China Foreign Knowledge Hong Kong Island Youth Education Lecture» er den første viktige begivenheten som er holdt av den utenlandske eliteforelesningsserien i Hong Kong Island. Saker vil gå inn i flere skoler.

Li Yongsheng oppfordrer unge studenter til å være basert på Hong Kong, moderlandet med moderlandet, verden, og aktivt opptre aktivt som en folkemessig av kinesiske og utenlandske utvekslinger.

Figur 2. Li Yongsheng, visespesialist ved utenriksdepartementet i utenriksdepartementet, holdt en tale.Foto av Intern Han Jiarui

Li Yongsheng, stedfortreder spesialagent for utenriksdepartementet i Hong Kong.Fotografert av Han Jialui

«Unge mennesker har idealer og ansvar, landet har fremtiden, og nasjonen har håp.» Og setter stadig eliten Talent Pool «» Doing and Biging «, samtidig, gjennom mer enn 100 aktiviteter og andre metoder, blir fagfolk og politikere på forskjellige felt og politikere brakt inn i samfunnet for å fremme sosial fremgang.

Lin Zhibin påpekte at The Foreign Elite Lecture Hall -serien er et viktig prosjekt for å fremme Hong Kongs diplomatiske kunnskapsutdanning i Hong Kong, slik at studentene dypt kan forstå landets utenrikspolitikk, anerkjenne ansvaret og æren for ungdomslandet og produsere kjærligheten til landet og nasjonen fra hjertet for å produsere kjærligheten til landet og nasjonen.

Figur 3. Lin Zhibin, styreleder for Hong Kong Elite Association, holdt en tale.Arrangørkonferanse