2 mins read

Media: Fjern kaoset "0 Yuan Learning" for å overleve jord og fremme bærekraftig utvikling av online utdanning

Som en viktig form for «Internett+utdanning» er standardisert nettverkstrening viktig for den sunne og ordnede utviklingen av hele nettbasert utdanningsindustrien.Dette krever en innsats med flere parti for å eliminere overlevelsesjorda til «0 Yuan Learning».
Nylig har individuelle opplæringsinstitusjoner på den elektroniske plattformen gjennomgått banneret av «0 Yuan Learning» for å tiltrekke forbrukere til å delta i trening til gratis eller lave priser, og deretter få studenter til å kjøpe dyre betalte kurs med falsk propaganda. andres opphavsrett har krenket forbrukernes rettigheter og interesser.
Med den raske utviklingen av informasjonsteknologi har nye sysselsettingsformer dukket opp uendelig, og online læring har blitt en ny måte for flere og flere å få kunnskap og ferdigheter.Mange mennesker ønsker å bruke nettverkstrening med sterk bekvemmelighet, rimelige priser og høy fleksibilitet for å forbedre utdanningsnivået, utviklingsinteressehobbyer og utvide yrkesfaglige ferdigheter for å forbedre sin egen leseferdighet.
Den sterke etterspørselen etter markedet har skapt fremveksten av online opplæringsinstitusjoner.Samtidig mangler noen institusjoner relevante kvalifikasjoner og kan ikke garantere kvaliteten på opplæringen.Blant dem er «0 Yuan Learning» den mest forvirrende.
Hvis kaoset «0 Yuan Learning» ikke er effektivt, vil det ikke bare skade forbrukernes rettigheter og interesser, men heller ikke bidrar til den sunne utviklingen av nettverksopplæringsbransjen.Som en viktig form for «Internett+utdanning» er standardisert nettverkstrening viktig for den sunne og ordnede utviklingen av hele nettbasert utdanningsindustrien.Dette krever rettshåndhevelsesavdelinger, plattformbedrifter, opplæringsinstitusjoner og forbrukere for å eliminere overlevelsesjorda i kaoset til «0 yuan» og fremme den bærekraftige utviklingen av «Internett+utdanning».
Relevante avdelinger bør øke tilsynet med online opplæringsinstitusjoner og nedbrytning av ulovlige og ulovlige handlinger.Det er nødvendig å avklare kvalifiseringskravene og driftsnormer for online opplæringsinstitusjoner, styrke tilsyn og inspeksjon og foreta tidlige rabatter og tidlige advarsler om falske annonser av bedrag og villedende forbrukere, øke straffen og effektivt beskytte forbrukernes rettigheter og interesser den sunne utviklingen av markedet.Samtidig bør vi etablere en lydsrapporteringsmekanisme og kanaler og støtte forbrukere for aktivt å rapportere relevante ulovlige handlinger.
Nettverksplattformen skal bære tilsynsansvaret.Når det gjelder utgivelse av falsk reklame og svindel, har plattformen ansvaret for å styrke tilsynsgjennomgangen, gjennomføre omfattende undersøkelser, ta effektive tiltak for å stoppe første gang og samarbeide aktivt med relevante avdelinger for å undersøke og håndtere den for å skape et trygt og sikkert Nettverkslæringsmiljø.
Det er ingen gratis lunsj.Forbrukerne må kontinuerlig forbedre sine egne screeningfunksjoner og juridisk bevissthet. Læreplan kvaliteten på opplæringsinstitusjonen.Når du møter en forbrukerfelle, er rettidige klager til relevante avdelinger for å rapportere for å beskytte deres legitime rettigheter og interesser.
Rapport/tilbakemelding