1 min read

Central Education Leading Group: Standardize Social Affairs for å komme inn på campus for å redusere belastningen på grunnskolelærere og ungdomsskolelærere

  24. april, ifølge detDepartementets nettsted viser at for å redusere den ikke -lærende belastningen av lærere på grunnskoler, nylig, utstedte sekretærgruppen for den sentrale arbeidsledende gruppen et varsel og gjorde ordninger for implementering av sosiale saker å komme inn på campus for Det spesielle utbedringsarbeidet til grunnskolelærere og ungdomsskolelærere.

  »Varselet» tydeliggjør omfanget og målene om spesiell retting.Det vil sentralisere aktivitetene og arbeidet som ikke har noe med utdanning og undervisning å gjøre for å komme inn på campus, samt formalismen ved å forsiktig etterlate merker og effekter under sosiale saker på campus.

  Spesielt foreslår «varselet» fire hovedoppgaver.Inkludert systemet de siste årene har sosiale saker gått inn på campus, formulert opptaksstandarder og styrker problemretting.Samtidig kontrollerer systemet med sosiale saker inn i godkjenningsrapporten for campus, strengt de provinsielle, kommunale og fylkesnivåene for å komme inn på campus totalt, etablere en hvitere liste og kunngjøre den for samfunnet.I tillegg krever «varsel» lokaliteter for å gjennomgå den spesifikke planen for sosiale saker for å komme inn på campus. universitetsområdet.Og gjennom overvåking, verifisering, varsel og andre metoder, for å regulere sosiale saker for å jobbe på campus.