10 mins read

China Merchants Bank kredittkort Fintech -transformasjon har akselerert, og den månedlige Life -appen lever nesten 40 millioner

I løpet av det siste 2018, for finansnæringen, er det bestemt til å være et ekstraordinært år: økonomisk sterkt tilsyn med å avverge, kontantlånsretting, P2P -plattformkonsentrasjon … Under den komplekse eksterne situasjonen, hvordan du bruker finansiell teknologi for å bruke økonomisk teknologi omforming Forretningsmodellen, utvider servicegrensen og skildrer vekstkurven din?

Nylig kunngjorde China Merchants Bank 2018 -rapporten, hvorav kredittkortdataene utførte lyst: antall sirkulasjonskort og antall sirkulasjonshusholdninger økte raskt; Kredittkortbransjens app, men også fordi den er posisjonert som en omfattende levende service -app, har den styrken til første linjer Internett -plattformer som Tmall, Meituan Takeaway, Xiaohongshu og offentlig kommentar.

Antall sirkulasjonskort og antall sirkulasjonshusholdninger stiger, og online gjester blir mainstream

I følge China Merchants Banks rapport fra 2018 var antallet kredittkort fra China Merchants Bank of China 84.304.400, en økning på 34.98%i løpet av slutten av året før; %i løpet av slutten av året før.

1.Jpg

Hvorfor kan China Merchants Bank kredittkort bli flere folks valg?Bransjeinnsidere analyserte at dette først av alt, det var uatskillelig fra produktene, scenariobaserte funksjoner, diversifisert markedsføring, intelligent risikokontroll og intelligente tjenester med China Merchants Bank -kredittkort.Akkurat som «å plante sycamore -trærne og eie føniks», har selskapets interne ferdigheter blitt dyrket, og tiltrekker seg naturlig brukernes fordel.

For det andre er dette uatskillelig fra «første app, og deretter kredittkort» -strategien til China Merchants Bank Credit Card.Det er underforstått at dagens China Merchants Bank -kredittkort hoppet ut av bankkontoen som kjernetjenestesystemet. kredittkortbrukere.Dette er en konvertering fra «kundetankegang» til «brukertenking».

«For tiden kontoer China Merchants Bank Credit Card Online for 61,21%, og blir mainstream -kanalen for kundeinnsamling.» Relevante kilder til China Merchants Bank Credit Card avslørt.

Den fremre kundeinnsamlingen er bare det første trinnet for å utvide brukerne.China Merchants Bank kredittkort fokuserer på kundebehov og integrerer dypt teknologi og virksomhet for å lage et «beste kundeopplevelseskredittkort.»For eksempel, i midt -rangeprodukter, i tillegg til rike kortprodukter, og er avhengig av Life -appen for å lansere risbilletter, kinobilletter, poeng, kjøpesentre og en serie underinndelt kredittprodukter; Merchants Bank Credit Card lanserte «Small Trick Meow Meow Meow Smart Assistant» bruker AI -teknologier som stemmekonvertering og semantisk anerkjennelse for å analysere naturlig språkintelligens, slik at tjenesten «synlig» også er «synlig».

I tillegg etablerte China Merchants Bank -kredittkortet V Lab Customer Experience Lab i fjor for å studere kundens behov og følelser, og ga inspirasjon til produktinnovasjon, grunnleggende forbedret brukeropplevelse, og vant fordel for mer internettbrukere.

Transaksjonsverdien er 3,79 billioner yuan, over 80 % av det nasjonale BNP

I 2018 opererte mitt lands nasjonale økonomi i et rimelig område, og opprettholdt den generelle stabile, stabile og progressive utviklingstrenden, og forbruksrollen på mitt lands økonomiske vekst har økt ytterligere.Som et forbrukerverktøy med både betalings- og kredittfunksjoner, spiller China Merchants Bank -kredittkort en viktig rolle i innbyggernes forbruk.

I 2018 nådde China Merchants Banks kredittkorttransaksjonsverdi 3,79 billioner yuan, en økning på 27,74%år -på -ÅT;Med den raske veksten av transaksjonsskalaen, nådde China Merchants Bank -kredittkortet i 2018 575.365 milliarder yuan, en økning på 17,13%over slutten av året før.

Relevante kilder avslørte at transaksjonsverdien til China Merchants Banks kredittkort nådde en ny høyde, som er relatert til flere faktorer.For det første er det mange sirkulasjonshusholdninger, og kundegrunnlaget er høy kvalitet.Spesielt er kundegrunnlaget høy kvalitet, og kredittkortets husholdninger har høyt forbruk.For det andre er China Merchants Bank -kredittkortet fullt integrert i livsscenen. De egne egenskapene til finansielle tjenester, det er lett å være i produktdesign og kanaler.

«I fjor ble China Merchants Banks kredittkort revidert på Life App 7.0, og utforsket livsscener med høy frekvens og forvandlet finansielle tjenester til sine egne behov i forskjellige levende scenarier, for å tiltrekke kunder med scener, tilby intelligente finansielle tjenester Stille i scenen, og skape bredt forretningsutviklingsrom.

Transaksjonsverdien nådde et nytt høydepunkt, og den er relatert til den aktivt gjennomførende finansielle teknologiske undersøkelsen av China Merchants Bank -kredittkortet, og den er ikke relatert til kontinuerlig konstruksjon av differensierte fordeler.Siden i fjor har mange banker uttrykt sin vekt på økonomisk teknologi i årsrapportene.Fra perspektivet til faktiske resultater har transaksjonsvolumet til China Merchants Bank -kredittkort sterkt reflektert det foran en halv posisjon i den økonomiske teknologioppsettet.

Bivirkningen er flat, den totale risikoen er jevn og kontrollerbar

Berørt av risikoen for P2P -eksplosjon og obligasjoner i 2018, risikerer risikoen for kredittkortvirksomhet raskt.China Merchants Bank -kredittkort har alltid holdt seg til en stabil og forsvarlig risikostrategi og samsvarsvirksomhetsfilosofi. Den samlede risikoen er stabil og kontrollerbar.

De siste årene har «smart risikokontroll» avhengig av kunstig intelligens blitt i fokus for utviklingen av kredittkortrisikokontroll.Merchants Bank -kredittkort introduserer aktivt Cutting -Edge Fintech, for eksempel big data, cloud computing, kunstig intelligens og annen skjæring -fintech for å lage «smart risikokontroll», for eksempel «Skynet» -systemet og biometrisk teknologi.

«Når det gjelder risikokontroll, er det ikke nok å starte fra selve teknologien. Innovasjonen av organisasjonsstruktur og dannelse av vitenskapelig og teknologisk kultur er kritisk. Vi har foreslått den» teknologiske smidigheten til å drive virksomheten Prosess-, virksomhets- og IT -team av IT -teamet Deep Integration er nøkkelen til å fremme den raske veksten av FinTech i kredittkortbransjen.

Applied Life -appen Månedlig lever nesten 40 millioner, og sammenligner skulderfronten -linjen Internett -plattform

Under trenden med å få finansielle tjenester fra digitale kanaler i dag, har brukere blitt hovedposisjonen for bankene til å samhandle med brukere, «De som får apper for å få verden.»

I løpet av rapporteringsperioden overlevde den månedlige Life -appen 39,54 millioner, en økning på 45%år -år.Den tredje -partiets autoritative dataryringsrangeringer som er utgitt av Observatory viser at den månedlige levetiden til Life -appen ikke bare er rangert først i Credit Card Industry -appen, men også den første linjen Internett med Tmall, Meituan Takeaway, Xiaohongshu og og Offentlig kommentere styrken til appen som konkurrerer på samme scene.

Hvorfor er det et så høyt månedlig arbeid?I årsrapporten er den første avsløringen av et virksomhetsnummer som er verdig oppmerksomhet: 44%av den ikke -finansielle scenarietrafikken i hånden -i -hånd -livsappen, inkludert risbilletter, filmbilletter, kjøpesentre, maskinviner, turismehavkjøp , levende betaling, sport og kondisjon og andre livsscener.Med andre ord, som en app, har Palm -to -Hand -livet kvittet seg med den lave frekvensbegrensningen i det økonomiske scenariet og integrert i den høye frekvensscenen i dagliglivet, og blir en uatskillelig del av brukerens liv.

Det rapporteres at Life -appen i fjor prøvde å hoppe ut av økonomiske attributter i 7.0 -revisjonen, med fokus på å utforske høyfrekvente livsscener, med henvisning til den sentrale plasseringen av «livet», og spille verdiproposisjonen om «kvalitetsliv , ikke så komplisert «, forvandlet til en omfattende livstjenesteklasse -app.

«Livsappen har fire fordeler med selvstendig næringsdrivende, nøye utvalg, ikke tjene forskjeller og banktjenester. Hensikten er å skape et stopp, diversifisert livskvalitets forbruksscenario og intelligent økonomisk serviceopplevelse, slik at kvaliteten Brukernes liv er ikke lenger «kompleks».

Fra bransjens perspektiv, selv om kredittkortinstitusjoner har bygget mobile diversifiserte markedsføringsplattformer rundt behovene til kortholdernes «å spise, spille og spille,» de siste årene, er Life -appen fremdeles den første som fullstendig bryter gjennom de økonomiske attributtene.Det er også dette dristige forsøket som lar håndflatenes livsapper ta finans som kjernen og livsscenen som forlengelsen, og å drive det månedlige levende vannet til å stige.

Med skiftet av den levende appen til transaksjonsverktøyet til driftsplattformen, er den strategiske posisjonen blitt ytterligere etablert, og det åpne brukersystemet har fortsatt å modnes, og vunnet tilliten til en ny generasjon unge mennesker.I følge årsrapporten, fra slutten av rapporteringsperioden, var det kumulative antallet brukere av Life -appen 70,273 millioner, hvorav ikke -kredittkortbrukere sto for 24,38%; Mer enn 70%, og kundeskalaen og aktiviteten fortsatte å lede kredittkortappene i samme bransje.Gjennom Life App Channel utgjør de vellykkede finansielle transaksjonene for forbrukere 49,47%av de totale finansielle transaksjonene.

Det rapporteres at prestasjonene til China Merchants Bank -kredittkort også er uatskillelige fra det «gyldne skiltet» for «god service».Med fokus på kundebehov, ved å bruke kraften til FinTech, har China Merchants Bank Credit Card kundeservice opplevd tre hoppet overganger av tradisjonell kundeservice, smart kundeservice og smarte assistenter.

I en tid med tradisjonell kundeservice har China Merchants Bank Credit Card -bransjen bygget «7×24 timer» 365 -dag fem -stjerners kundeservicesystem, den første talsmannen «Forbrukertekstmelding påminnelse», og opprettet en ny standard for kundeservicetjenester i Kina.

I 2013 tok China Merchants Bank Credit Card ledelsen med å åpne Corporate WeChat Public Account for å opprette en smart mikro -kunde -tjenesteplattform.Bruken av intelligent mikro -customer -tjeneste har gradvis forvandlet China Merchants Bank Credit Card Service -modellen fra tradisjonelle enkeltkanaler til diversifiserte kanaler.

De siste årene, ettersom AI -teknologien har vært mye brukt til forskjellige felt, tok China Merchants Bank kredittkort igjen ledelsen med å bruke AI -teknologi for å komme inn i smarte assistenter.Sammenlignet med kunstig, kan smarte assistenter gi tjenestespons på andre nivåer, og oppnå en re -oppløsning i brukeropplevelsen.For tiden har China Merchants Bank Credit Card etablert smart kundeservice på sin egen livsplattform, og har bygget «1+n» -tjenesteøkosystemet.»1″ er appen på håndteringslivet.

«Retningen av potensialet, fronten er konge. Det kan sees at China Merchants Bank -kredittkortet dreier seg om kundeopplevelsen og har en omfattende selvutdeling for økonomisk teknologi. Alt har nettopp begynt.» China Merchants Bank kredittkort.