Helseopplæring | Feriehelsepåminnelse å se her
3 mins read

Helseopplæring | Feriehelsepåminnelse å se her

Mai dag

Alle er glade

Ikke glem å praktisere sivilisasjon, grønt og miljøvern

Health Life Concept

1. Vær oppmerksom på reisesikkerhet

Den lille ferien må være uunnværlig å reise.

1. Forstå været og transporten av passering og destinasjon på forhånd, forstå åpningen av det naturskjønne området og reservasjon av billetter, og planlegg rimelig rute og tid.

2. Selvkjørende reiser for å forhindre utmattethet, fyllekjøring, kontrollere kjøretøyets hastighet og ta hensyn til høflighet.

3. På veien er det et godt sikkerhetsbelte på vei for å forstå bruken av sikkerhetshammer, brannslukningsapparat og plasseringen av rømningsdører og vinduer, og mestre nødfluktmetoden.

2. Vær oppmerksom på å spille trygt

1. Delta i gruppen for å signere en kontrakt med et vanlig reisebyrå for å skaffe regelmessige fakturaer, beholde betalings- eller overføringsposter.

2. Hvis du vil reise til utlandet, må du lære om lokale lover og forskrifter, skikker, religiøs kultur osv. På forhånd, og huske kontaktinformasjonen til mitt lands ambassade i vårt land.

3. I fjellrike områder, elvedaler og andre områder, må vi forhindre risikoer som skred, fallende steiner, mudderskred og flom, ta hensyn til lokale sikkerhetstips og gjøre rettidig nødbestemmelse.

4. Delta i prosjekter med høy risiko, følg veiledningen av fagpersoner i henhold til personlige forhold og unngå å skjule deres faktiske fysiske forhold.

For det tredje, gjør en god helsebeskyttelse

1. Symptomer som feber, hoste, sår hals, bør reises midlertidig, ta hjem hvile, ta medisin eller gå til sykehuset for medisinsk behandling i henhold til situasjonen.

2. Personer med en historie med allergier bør være så lite som utendørs aktiviteter som mulig, spesielt i vindvær.Bruk en maske ut og forbered anti -allergiske medisiner.

3. Inne i naturen må vi iverksette tiltak for å forhindre mygg, tilberede sprayen av myggavvisende og prøve å bruke lange farger og trange bukser.

4. Ikke ta initiativ til å provosere ukjente katter og hunder, unngå å direkte kontakte ville dyr.

For det fjerde, oppretthold gode hygienevaner

1. Vask hendene ofte.Etter å ha vasket hendene med en håndvaskeløsning, vask den med rennende vann.Når du går ut og ikke vasker hendene, kan du bruke et hurtigrekkende hånd desinfeksjonsmiddel for desinfeksjon av hånd.

2. Vitenskapelig slitasje masker.Ta offentlig transport og gå inn i de tette stedene for personell.

3. Vær oppmerksom på hosteetikette.Ikke spytte, hoste, nys, dekk nesen med papirhåndklær eller albuer.

5. Vær oppmerksom på kostholdssikkerhet

1. Vær forsiktig når du går ut av utflukten.

2. Fremme siviliserte og sunn livsstil som «mannlige skje spisepinner» og «måltidssystem» for å eliminere avfall.

3. Etter å ha åpnet emballasjematen, bør du spise den så snart som mulig, ikke spis mat og drikke som ikke spiser korrupsjon og overskrider holdbarheten.

4. Ikke velg eller spis vill sopp og planter.

Original tittel: «Helseopplæring | Holideshelsetips se her»