Hengyang Middle Hospital: "Children" med Children’s Health "Medicine" Road
2 mins read

Hengyang Middle Hospital: "Children" med Children’s Health "Medicine" Road

Original Tittel: Hengyang Central Hospital: «Children» med Children’s Health «Medicine» Road

Department of Pediatrics of Hengyang Central Hospital ble opprettet i 1972 og har en lang historie og godt rykte i Hengyang City og til og med Sør -Hunan.5. juli 2023 var Hengyang Middle Hospital og Shanghai Children’s Medical Center (National Children’s Medical Center) en viktig komponent i Shanghai Children’s Medical Center Pediatrics og Xiangnan Branch Center.

Vanlige pediatri støttes av barns intensivavdeling (PICU) som en støtte. Nerver, urologi, immun, pervers respons som venter på at forskjellige sykdomssystemer skal lage vanlige sykdommer, flere sykdommer og vanskelighetssykdommer i en rettidig, effektiv, nøyaktig og høy kvalitetsdiagnose og behandling.

Barns intensivavdeling (PICU) bruker et område på 600 kvadratmeter for å implementere en fullstendig lukket, lagdelt avdelingsdesign og konstant temperaturstyring. Besøk barn intuitivt.Utstyrt med avansert spesialmedisinsk utstyr.Hoveddiagnosen og behandlingssykdommene inkluderer hjerte -lungeredning og post -gjenopprettingssyndrom, kritisk sykdom i kardiovaskulært system, respirasjonssvikt forårsaket av forskjellige årsaker, og nødvendig mekanisk hjelpemidler, kontinuerlig alvorlig astmatilstand, nevrologisk kritisk sykdom (forskjellige alvorlige encefalitt Symptomer, vedvarende tilstand av epilepsi, cerebral brokk, etc.), smittsomme sykdommer hos barn med alvorlige sykdommer, multiorgan -svikt forårsaket av forskjellige årsaker, alvorlig underernæring, etc.

Pediatric -teamet er et medisinsk tjenesteteam med sterk samarbeidsevne, høy profesjonell kvalitet og nyskapende bevissthet.Samarbeid med ekspertteamet til National Children’s Medical Center for å bygge Shanghai Children’s Center (National Children’s Medical Center) Xiangnan Sub -Center tilknyttet Shanghai Jiaotong University School of Medicine

Det medisinske teamet bruker profesjonalitet, konsentrasjon og fokus på å beskytte barn, og for å beskytte fremtiden til barn med foreldre!

Pediatri er utstyrt med avanserte amerikanske originale importerte barn med høye frekvens, hyppig frekvensventilator og ikke -invasiv (inkludert ikke -invasiv høyfrekvens) ventilator, og gir mer utmerkede rehabiliteringsgarantier for barn med intensive sykdommer.

Pediatrisk team har en diameter på 2,8 mm, 3,8 mm og 5,4 mm elektroniske bronkialspeil. Ibractory trachea og lungesykdommer og lungesykdommer.Nøye fôring og vitenskapelig ernæringsstøtte, omsorg for barn i alle retninger og fremme deres raske og vitenskapelige bedring.

Introduser det tyske masterskjerms lungefunksjonstestsystem, dynamisk og evaluere lungefunksjonen til barn nøyaktig, og gi barn den mest passende behandlingen.

Bærbare mekaniske hjelpestrømsutskillelsesinstrumenter, basert på prinsippet om svingning av lav frekvenssvingning av fysisk fysikk, fremmer skrelling av sputum, bidrar til rask utvinning av lungesykdom hos barn.

Med det gamle beltet vokser det nylig promoterte det gamle kommunistpartiet opp.Gi full spill til Core Backbone Force og forbedre teamets profesjonelle kvalitetsnivå.Forsiktige og profesjonelle medisinske team for å beskytte hvert sykehus med kjærlighet og oppriktighet.